2777
2789
عنوان

آدم عجیب غریب

155 بازدید | 6 پست

این داستان مربوط به دوسه ماه پیشه رفته بودیم با خانواده به شهرستان مامانم که همینجوری رفتییم خونه پایین که من کلا می‌دونه خوبی با.پسرداییم ندارم خلاصه رفتیم حیاط که با پسر خالم که خیلی کوچیکه والیبال بازی کنیم چند دقیقه بازی کردیم که من خسته شدم نشستم پیش داییم که داییم کار داشت رفت تو پسر داییم اومد بیرون شروع کرد با توپ من با پسر خالم که کوچیکه بازی کردن ولی نه بازی معمولی توپ بدبختم و با پا محکم شود میکرد بالا خب قدرتشم زیاد پدر توپهه که چه عرض کنم دراومدد خلاصه وقتی من سرم به گوشیم گرم شده بود دیدم داره با داس که روی یه بشکه بود شروع می‌کنه تند تند روش زدن  رفتم از دستش بگیرم دیدم پدر توپو درآورده کاملا پارش کرده تک خنده هم میزنم اینقدر عصبی شدم گفتم چرا پارش کردی گفت خودش پاره شد مسخرهه کلا توپ چیزه زیاد ارزش مندی برام نبود ولی این کارش باعث شد کلا یجوری بشم نسبت بهش خلاصه رفت بیرون من رفتم به داییم گفتم همینجوری ولی داییم سریع رفت بهش زنگ زد چرا توپشو پاره کردی خلاصه سرتونو درد نیارم یهو دیدم در باز شد اینکار که طلب کار باشه شروع کرد دادم بیداد کردن که آره حالا مگه چی شد خونه رو گذاشت رو سرش ولی یه توپ نو دستش بود گفت بیا اینم توپت پرت کرد تو دیوار اون توپی که سوراخ     بود یه چاقو درآورد از جیبش شروع کرده پارش کردن قر زدن گفت خوب کردم فلان. و بیسار من کلا اوپو که قبول نکردم خواستم هم بیام بیرون بهش گفتم یخوردع آدم بودن بد نیست 

اصلا خیلی آدم عجیب غریبه  ببخشید سرتونو درد آوردم 🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جن داره🙄

❤یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡