2777
2789

اصلا

میشی نهایت معلم اونم اگه قبولت کنن

شبمی کاربردی خوبه

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸

رشنه های علوم پایه به هیچ عنوان بازار کار ندارن حالا میخواد شیمی باشه یا فیزیک یا ریاصی ... فقط راهش اینه که بری سراغ پژوهش و تا دکترا بخونی بتونی مثلا استاد دانشگاه شی ... که اونم اسمش نمیشه بازار کار ... هر رشته ای رو تا دکترا بخونی میتونی بشی استاد دانشگاه ... پس در نتیجه کلا بازار کار نداره عزیزم ... بازار کار یعنی با لیسانس بتونی کار کنی مثل علوم آزمایشگاهی . پرستاری . هوشبری . اتاق عمل

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رشنه های علوم پایه به هیچ عنوان بازار کار ندارن حالا میخواد شیمی باشه یا فیزیک یا ریاصی ... فقط راهش ...

البته اینا که من مثال زدم از نظر تراز و رتبه خیبییییلی بالاتر از شیمی محض هستن و قبولیشون هم خیلی سخت تره

شیمی کاربردی هم بازار کار نداره 

باشه

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
اگه ادامه بدی چی دکترا  آخه شنیدم تو زمینه داروسازی هم بعدش میشه فعالیت داشت

نه عزیزم اصلا خوب نیست وقتت رو تلف نکن برو حسابداری حقوق