2777
2789
عنوان

شوهرم

261 بازدید | 13 پست

بچه ها من مادرشوهرم زن خوبیه.‌.هرچند دوست داره تواکثریت مسائل حتی خصوصی باهاش راحت باشیم که به نظرم زیاد درست نیست ولی درکل زن خوبیه..

حالاهروقت میرین خونشون یاایشون میاد پیش ما شوهرم‌خیلی کم بهم توجه میکنه..جوری که انکار من اصلا نیستم.. 

شوهرم‌مرد خوبیه ووقتی ازسرکار میاد حداقل ترینش یه سلام وخوش بش سادست دیگه..ولی وقتی میاد درحدسلام ودیگه باهام کاری نداره..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهر منم همین شکلیه واصلا درست بشو نیست 

دلم خیلی گرفته..

من امروز بلند شدم دومدل غذا درست کردم خونه رو آماده کردم.برای مادرشوهرم.بااینکه که چندماه تازه عروسی کردم وتوپخت بعضی غذاها کمی مشکل دارم..ولی خیلی غذا خوب شد..ولی شوهرم مثل مهمونا رفتار می‌کرد.. باقی روزا اصلا رفتارش فرق می‌کرد ولی امروز مثلا میگف خانم جای من آمادست درحالی که خودش همیشه جای خودش روآماده می‌کرد.. یامثلا کمکم می‌کرد ولی امروز تابهش نمیگفتم کاری نمیکرد

میتونی اسمش رو بگی خجالت از مادرش. چون دستش رو نبوسیده و بغلش نکرده.برا زحمتهاش تشکر نکرده.خجالت می ...

ما بچه نداریم..

وگاهی به شوخی براش اسم انتخاب میکنیم..امروز دیدم مادرشوهرم گفت قراره بچه دار شدین اسمش فلان باشه ..بعد فهمیدم همه رو رفته گفته

دلم خیلی گرفته.. من امروز بلند شدم دومدل غذا درست کردم خونه رو آماده کردم.برای مادرشوهرم.بااینکه که ...

اخه مردا میخوان جلو خانوادشون بگن  ما مرد سالاری میکنیم .

من جالبه با این که چند نوع دسر با سالاد وسبزی وانواع ترشی وماست اماده میکنم با چند جور غذا 

شوهرم اخر غذا سر سفره میگه دستتون درد نکنه 

اینجوری میگه که مادرش ناراحت نشه لابد .در صورتی که مادرش حتی یه لیوانم جابه جانکرده برام

ما بچه نداریم.. وگاهی به شوخی براش اسم انتخاب میکنیم..امروز دیدم مادرشوهرم گفت قراره بچه دار شدین ا ...

نمیدونم چرا اینقدر خانواده شوهر به خودشون اجازه میدن توی خصوصیییییی ترین مسائل زندگی دخالت کنن 

من الان دیگه عادت کردم به این رفتارا 

اخه مردا میخوان جلو خانوادشون بگن  ما مرد سالاری میکنیم . من جالبه با این که چند نوع دسر با سا ...

من خیلی دلم ازش گرفته..هرکاری میکنم نمیتونم بخوابم‌‌‌..

آخه من امروز درد پریودی داشتم خیلی شدید..میدونست..فردا هم خودم میخوام مادرش روببرم‌دکتر..

ولی یه کلمه خودش بهم چیزی نگفت...

روزای دیگه اصلا اینجور نبود هروقت مادرش میاد اینجوری میشه.‌‌.ایندفعه دیگه واقعا عجیب شده بود

نمیدونم چرا اینقدر خانواده شوهر به خودشون اجازه میدن توی خصوصیییییی ترین مسائل زندگی دخالت کنن  ...

مادرشوهرم‌ اوایل اینطور بود حتی شب ازدواجمون به من زنگ میزد میگفت خانم شدی؟؟اعصابم خورد میشد..

ولی بعد بااحترام‌متوجهشون کردم‌‌‌..

الان که شوهرم رفته شوخی اسم بچه انتخاب کردنمون هم گفته کلی تعجب کردم

ما بچه نداریم.. وگاهی به شوخی براش اسم انتخاب میکنیم..امروز دیدم مادرشوهرم گفت قراره بچه دار شدین ا ...

براش لذت داشته رفته گفته.البته نه همه چی ولی اسم بچه و امید های شیرین رو انشالله بچه شما هم بگه .ولی زرنگ باش پیش عروست لو نده

2790
2778
2791
2779
2792