delara_tamanna مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 2244 عنوان چالش 44 بازدید | 6 پست حقیقت بیاین سرگرم شیم [کاربری دست دو نفر می باشد.] شاید در آینده ای ک انقد نگرانشم ،من اصلا نباشمولی میخوام حداقل یه نفر به جای من یه زندگی خوب داشته باشه :) 1401/05/25 | 01:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delara_tamanna مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 2244 بفرمایین اولین اتفاق مهم زندگیتون؟ [کاربری دست دو نفر می باشد.] شاید در آینده ای ک انقد نگرانشم ،من اصلا نباشمولی میخوام حداقل یه نفر به جای من یه زندگی خوب داشته باشه :)
delara_tamanna مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 2244 اعلام حضور کنین بپرسم بعد شما بپرسین [کاربری دست دو نفر می باشد.] شاید در آینده ای ک انقد نگرانشم ،من اصلا نباشمولی میخوام حداقل یه نفر به جای من یه زندگی خوب داشته باشه :)
delara_tamanna مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 2244 به چه کسی اعتماد دارید؟ اول از همه خواهرم که واقعا هیچ چیزی رو از هم مخفی نمیکنیمو بعدی هم یکی از دوستای صمیمیم [کاربری دست دو نفر می باشد.] شاید در آینده ای ک انقد نگرانشم ،من اصلا نباشمولی میخوام حداقل یه نفر به جای من یه زندگی خوب داشته باشه :)