2777
2789
عنوان

همسرم گاهی خیلی حرفای تلخی میزنه

464 بازدید | 31 پست

همسرم یکی دو روزی سرسنگین بود و به حساب خودش ناراحت بود تا اینکه امروز دلیلشو پرسیدم و خلاصه حرف تو حرف شد و بحث مون شد آخرش به من گفت تو اگه خوب بودی اون موقع به منم حتی نباید محل میدادی و از نزدیک منو تنهایی می‌دیدی و خیلی حرفای تلخ دیگه چون ازدواج مون سنتی نبوده و خودمون آشنا شدیم ...خلاصه سنگین ترین و تلخ ترین حرفی بود که شنیدم....خیلی گریه کردم آخرشم میگه انقد گریه کن که دلت بسوزه من واقعیت گفتم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب این مسئله ای هست که غالبا تو دوستیا ممکنه مردا بعد ازدواج بهش فک کنن.و شوهرت به زبونم اورده. درسته ناراحتت کنندس 

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 

جوابشو بده بگو خودت مثلا چه تاجی زدی توام اگه خیلی پاک و خوب بودی نمیومدی منو ببینی بعدم اگه با دوست دختر خودت ازدواج نمیکردی با دوست دختر یکی دیگه ازدواج میکردی الانم مشکلی نیست مهرمو میزارم اجرا طلاق میگیرم

ببخشیدا خیلی ببخشید نپرید بهم  من اگه پسر بودم و دختری ک باهام دوس شده بود و برا ازدواج انتخاب ...

چون پسر لاشی بودی میکردی و درمیرفتی دیگ پسر اسمت نبود فقط نر بودی😉🚶‍♀️

تمام ارزوی شب من ندیدن فرداست.. ~bǝʎɐbɐɥS  ~ɹɐʌıɹɥɐɥs