2777
2789
عنوان

حرفای زور مادر نامزد سابق

123 بازدید | 5 پست

یه وقتایی یادم میاد میگم خدایا من چرا تحمل میکردم...مثل الان که رفته رو مخم! خخخ ...مادر و پدر من خیلی بی سیاست هستن..توی مراسم بله برون بابام نمیدونم چی شد که گفت ادم پول رو میخواد چیکار ما هر چی داریم برای بچه هامونه...گذشت تا اینکه مادرش رو کرد به من گفت مگه بابات نگفت ما هرچی داریم واسه بچه هامونه؟خب بگو یه خونه بده بشینین .. حالا خودشون طبقه بالای خونشون خالیه! بی پول هم نیستن .فقط خسیس و زرنگ بودن! ... من اون روز عین احمقا هیچی نگفتم.باید جر میدادم زنیکه رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا منم بی سیاسته،  موفع خواستگاری گفت ادم باید قانع باشه،  اگ ی شب خونه مادر همسرش مرغ بود بخوره اگ نون و پنیرم بود بخوره،  خلاصه من هرچی میرفتم خونشون هیچی جلوم نمیزاشتن دیگ چندین بار دعوااا کردم اخر بار شوهرم گفت بابای خودت این حرفا اون روز زد🫤،  ی خاطره ایی ک تو دلم جا مونده ی ماهیتابه مسی بزرگ ماهی درست کرده بودن من سرزده رفتم تعارف بهم نکردن 🥲

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲
بابا منم بی سیاسته،  موفع خواستگاری گفت ادم باید قانع باشه،  اگ ی شب خونه مادر همسرش مرغ ب ...

اونا خیلی بیشعور بودن ربطی ب سیاست بابات نداشته

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍