2777
2789
عنوان

باردارم بیاین😭😭😭

310 بازدید | 17 پست

38هفته و3روزمه حس میکنم ازسرشب تکون نمیخوره بچه  .  ... غذاوخوراکی هم خوردم ولی یادم نمیاد تکون خورده باشه 

.. 

چون چندروز پیشم روتکوناش حساس شدم رفتیم چیزی نبودخداروشکر

میگم الکی حساس نشم.... 

چیکارکنم!؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه چیز شیرین مثل شربت آبمیوه پاکتی یا بستنی بخور به پهلوی چپ دراز بکش اگه تا یه ساعت تکون نخورد سریع برو بیمارستان

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

چیزی نیست.

یاد دوست خواهرم افتادم.یه شب با چشم ورم کرده اومد خونمون اخه خواهرم ماماست گفت از صبح تکون نخورده.از صبح اینقدر گریه کرده بود ورم کرده بود بنده خدا.اخرم خواهرم شکمشو معاینه کرد چند تا ضربه به یه قسمت خاص پهلوش زد بچه تکون خورد.گفت خواب بوده دیگه بزرگ میشن زیاد میخوابن

زا کف دستت فشار ندیا یه کوچولو تکون بده بیدار بشه نری بچرو یه متر پرت کنی اونور،پاتو بده بالا یه شربت بخور بعد سرفه کن چندتا محکم حابجا بشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

از نشونه های اینه که تا چند روزه دیگه زایمان میکنی منم همینطور بودم رفتم دکتر گفت نزدیک زایمان بچه تکانهاش خیلی کم میشه ولی باید مراقب باشی ودرست دوروزه بعد حرف دکتر زایمان کردم شماهم برای خاطر جمعی دکتر برین بهتره 

این هفته های آخر خیلی سخته منم ۳۶ هفته ام همش توهمه عفونت دارم ، بوی بد واژن داشتم دوهفته پیش رفتم دکتر گفت عفونت نداری ولی یکم تزشح داری بهم پماد کلیندمایسن اپلیکاتوری داد حالا یگ هفته استفاده کردم ولی بوی بد واژن هست بااینکه دکتر گفت عفونت نداری باز توهمش دارم دیوونه شدم