2777
2789
عنوان

قیمتش گرونه؟!!

212 بازدید | 11 پست

یه چندتا کتاب تست واسه کنکور انشانی خریدم قیمت کلش شدیک ملیون و چهارصدو پنجاه هزار تومان.به نظرتون خیلیه ؟؟؟؟؟؟

تعداد رای : 23
نظرسنجی
اره خیلیه
4
17%
نه خیلی نیست غمت نباشه😉😋
14
60%
قیمتش خیلی هم خوب شده ،جاهای دیگه بیشترم میدن
5
21%
اصلا نباید میخریدی😱
0
0%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا انقد گرونه ؟؟

منم میخوام کتاب بگیرم برا کنکور بخونم باورم نمیشه انقد گرون شده

میشه لطفا بگی چند تا کتاب خریدی.؟

وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون                                                      میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰
رشته ت چیه؟

تجربی  ،میرم دهم میخوام از الان شروع کنم

وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون                                                      میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰
بهترین کارو میکنی

قربونت گلم 

میشه یه صلوات مهمونم  کنی برای حل مشکلاتم؟🙂🥰