2777
2789
عنوان

دوستی 😒😒😒😑😑

190 بازدید | 22 پست

میدونید چیه الان هر آدم ۲۰ ساله ای رو میبینی سینگل نیست و رل داره 😑😑😑😒😒من تو زندگیم همیشه آرزوم بودم یکیم منو دوست داشته باشه همیشه باهم باشیم بعد ازدواج کنیم . راستش من اصلا هیچ فامیل و آشنایی ندارم . تقصیر خودمم بوده من همیشه آرایش نمیکردم و البته اونموقع ها مستقل نبودم که برای خودم لباس و اینا بخرم 🥺🥺🥺بخاطر همینم کسی به من پیشنهاد نداد . من فقط دوست دارم یکی منو دوست داشته باشه و قبلا هم با کسی نبوده باشه و فقطم منو دوست داشته باشه همین 🥺🥺🥺😒😒😒😑😑نمیخام هیچی بگید الان که بده و .... من همیشه تو این مورد کمبود داشتم . همه ی مردمم که انگار نافشون از اول واسه هم بربده شده از نوزادی با هم دوستن 🥺🥺🥺🥲🥲💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آروم باش دختر😂کی گفته همه 20 ساله ها دوست پسر دارن

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو ، تو لبخند منو میبینی نه درد هامو ، تو متوجه چیزایی که رها میکنم میشی نه اخمام.میتونی حرفامو بخونی نه ذهنمو ، پس لطفا راجب من نه نظر بده و نه قضاوتم کن چون تو فقط قسمتی از من رو میبینی که خودم خواستم نشونت بدم

عم... راستش اینجوریام ک فک میکنی نیس. 

اگه خودتو واقعا دوس داشته باشی هیچ وقت نیاز نداری یکی دیگه بیاد دوست داشته باشه 

تا عزت نفس و اعتماد به نفس خودتو تقویت نکنی نمیتونی رابطه موفقی داشته باشی رفیق

نیکتوفیلیا 💛⚡ دندروفیل 💚🌿 یه فِرنوه 🦊🧡 [همیشه به صدای قلبت گوش بده ، نه اون چیزی که مردم میگن💜🫂] ساکن جزیره کیش 🌴🌊

نزدیک ۲۰ فاقد رل😂

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

صبور باش بهترین زندگی انجام بده تحمل کن یکروز یکجایی یکی که برای تو ساخته شده میاد سرراهت .عجله نکن که فقط با کسی باشی چون اگه اشتباه کنی از چاله تو چاه میوفتی ازدواج چیز پیچیده ایه اگر تناسب نداشته باشید جز بدبختی چیزی بهمراه نداره پس عجول نباش.

اصن چرا فک میکنی رل داشتن خیلی خفن و باحاله؟ من خودم اصن آدم این روابط نیستم... تا حالا هر پیشنهادی بهم شده رد کردم... چون نیازی نداشتم کسی بیاد بخوام بهش دل خوش کنم 

یکی بود انقد دوست دارم دوست دارم کرد اصن حالت تهوع گرفتم 😐😂

نیکتوفیلیا 💛⚡ دندروفیل 💚🌿 یه فِرنوه 🦊🧡 [همیشه به صدای قلبت گوش بده ، نه اون چیزی که مردم میگن💜🫂] ساکن جزیره کیش 🌴🌊