2777
2789
عنوان

آرامش میخوای

116 بازدید | 2 پست

آرامش از کجا شروع می‌شود؟ همین‌که ببینی و بشنوی پشت سرت چه می‌گویند و اهمیت ندهی، همین‌که قضاوتت کنند و بگذری، همین که دلخورت کنند و به حال خودشان بگذاری و متوقف نشوی و عبور کنی...

آرامش از کجا شروع می‌شود؟ همین که به دنبال اهدافت بروی، اما خودت را آزار ندهی، گاهی بایستی و نفسی تازه کنی و دوباره به سمت هدف‌هات حرکت کنی.

همین که بی‌توقع دوست بداری و بی‌توقع مهربان باشی و بی چشم‌داشتی خوبی کنی، همین که انتظاری از هیچ‌کسی جز خودت نداشته‌باشی و فقط برای آرامش روانت کنار آدم‌ها باشی...

آرامش از کجا شروع می‌شود؟ همین که سنجیده تصمیم بگیری و در تصمیماتت قاطع باشی و به هر بادی نچرخی و به هر کلامی مردد نشوی و تغییر مسیر ندهی، همین که برای خوب بودن حالت و برای موفق شدنت مصمم باشی و در هر تصمیم و رفتار و اظهار نظری، قبل از هرچیزی، آرامش خودت را در نظر بگیری...

آدم‌های آرام، تلاش می‌کنند و موفق می‌شوند، اما هر کجای مسیر که خسته شدند، بدون در نظر گرفتن زمان و مکان و نگاه‌ها، می‌زنند کناری و خستگی در می‌کنند. آدم‌های آرام شاید دیرتر برسند، اما همیشه و در هر حالی، از زندگی‌ لذت می‌برند.

آرامش از کجا شروع می‌شود؟ از همان‌جا که هیچ چیز را سخت نمی‌گیری و راحت لبخند می‌زنی و راحت می‌بخشی و راحت عبور می‌کنی.

آرامش از کجا شروع می‌شود؟ از همین‌جا که تو تصمیم می‌گیری بعد از این، هرچیز هم که پیش آمد، آرام باشی و در کمال خونسردی، زندگی‌ات را بکنی.

#نرگس_صرافیان_طوفان‌

@Sheerreno

الهی آن ده که آن به

بینظیره این متن ،قبول دارم اولش سخته عادت کنیم ب این لایف استایل ولی شدنیه کم کم میشه فقط کافیه بخوایم کافیه خودمونو رها کنیم و ب اهدافمون فکر کنیم خودمونو دوستداشته باشیم و در اخر همیشه و هر لحضه از حضور خدای مهربان توی قلب هاموم حس کنیم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید