فاطمهگلی76 مدیر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 عنوان ی حس ششمی | مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 85 پست بیا لطفا بگو جوابمو میده امشب یان ،🥺😓 مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍) 1401/05/24 | 23:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۸۶منفرد عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 482 شما یه مشکلاتی درحال حاضر دارید کلافه هستی و خسته دوستداری یه تکیه گاه داشته باشی حرفاتو بزن ... گلم تو که این همه حس داری به منم ج می دی
gooooollllliiiiiiii عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 961 شما یه مشکلاتی درحال حاضر دارید کلافه هستی و خسته دوستداری یه تکیه گاه داشته باشی حرفاتو بزن ... منم بگو من برا خودم حسام چرته تو میشه برام بگی
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 بنظرم به احتمال زیاد جوابتو میده ولی خودش دودله حس خاصی نداره گلم من فقط حسمو گفتم شا ... تا کِی جواب میده؟؟؟ مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 یک الی دو وعده دیگه یعنی اکانتمو پاک نکنم؟ مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
mdhjikl عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 978 یعنی اکانتمو پاک نکنم؟ بهش ابراز علاقه کردی؟؟؟اگه کردی پاک کن
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 بهش ابراز علاقه کردی؟؟؟ اگه کردی پاک کن اره خیلی زیاد ...ولی سر ی موضوعی فکر میکنه من یه ادم خیانتکارم و دیگه از اونروز جوابمو نمیده مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 نه همه چیمو پتک کردم همش صفر شده منتظر جواب اونم فقط مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
mdhjikl عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 978 اره خیلی زیاد ...ولی سر ی موضوعی فکر میکنه من یه ادم خیانتکارم و دیگه از اونروز جوابمو نمیده پاک کنبیخیال اون آدم شو گلم دیگه مثل قبل نمیشه ذهنیتش حالا از منگفتن بود بازم خوددانی
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 پاک مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 پاک کن بیخیال اون آدم شو گلم دیگه مثل قبل نمیشه ذهنیتش حالا از منگفتن بود بازم خوددانی اره مقصر خودمم فقط سر ی کامنت .خودم خراب کردم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
ati_18 عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 8616 پاک کن بیخیال اون آدم شو گلم دیگه مثل قبل نمیشه ذهنیتش حالا از منگفتن بود بازم خوددانی عزیزم واسه من چی حدس میزنی؟؟؟ اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!
mdhjikl عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 978 اره مقصر خودمم فقط سر ی کامنت .خودم خراب کردم کسی که بخاطر یه کامنت بهت شک کنه وای بحالی که تو زندگیت چی بخوای بکشی😕