2777
2789

اول سلام شبتون بخیر 

من زمان مجردیم خیلی نحیف و لاغر بودم

از عصاره مالت، سویق، پودرکلاژینو، مسمن فریور، یکسال متخصص تغذیه، کلی مصرف مکمل و امپول تقویتی و هزینه های زیاد کردم و..... ولی افاقه نکرد😐😐البته یکسالی که تحت نظر متخصص بودم چاق شدم ولی درحد 4_5کیلو که هگر اون رژیم رو به یه ادم معمولی میدادن باید توی یکسال 100 کیلو اضافه میکرد!! 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

دلیل لاغری 90 درصد کسایی که بی اشتها هستن و هرکار میکنن چاق نمیشن (که البته مشکل خودمم بود) 

"" "اضطرابه" "" 

استرس رو کنار بذارید و زیاد بخوابید... 

بچه ها من بعد ازدواج یه عادتی پیدا کردم که الان فهمیدم علت چاقیم همون بود... 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

⁦🖐🏻⁩

🎀:°•❀°━━━━┓                                                                     𝗧𝗛𝗘 𝗟𝗜𝗧𝗧𝗟𝗘 𝗣𝗥𝗜𝗡𝗖𝗘👼:ɪ'ᴠᴇ ʜᴇᴀʀᴅ ᴛʜᴀᴛ ʜᴜᴍᴀɴ ᴀʀᴇ ɴɪᴄᴇ ᴊᴜsᴛғʀᴏᴍ ᴀ ʟᴏɴɢ ᴅɪsᴛᴀɴᴄᴇ, ʜᴏᴡ ʟᴏɴɢ?𝗧𝗛𝗘 𝗙𝗢𝗫🦊: sᴏ ʟᴏɴɢ ᴛʜᴀᴛ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ɴᴏ ᴍᴏʀᴇ sᴇᴇ ᴇᴍ.                                                       ┗━━━━°❀•°:🎀.                                                      I ʟᴀᴜɢʜ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴛᴏ ᴍᴀᴋᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ ᴄʀʏ🙂

عادت کردم با غذام یا بعد غذا چیزای شیرین میخورم

همراه با غذا یا باید انگور و هنداونه (حتی با برنج و قیمه😁)  و نوشابه بخورم (بچه ها خیلی دو تا عادت بده ولی خب من چون درد لاغری رو کشیدم میگم کوتاه مدت استفاده کتید) وبعدش حتما باید شیرینی خامه ای و بستنی بخورم

دلیل لاغری 90 درصد کسایی که بی اشتها هستن و هرکار میکنن چاق نمیشن (که البته مشکل خودمم بود)  ...

من لاغرم 

واسترسی 

هربار استرس داشته باشم اشتهام کور میشه 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

بعد غذاتون حتما دو یا سه تا شیرینی خامه ای یا بستنی یا اگر نبود دیگه حداقل 5_7 تا رطب یا خرما بخورید اگرم لیشتر میتونید خب زودتر نتیجه میگیرید

وای چقدر حسودیم شد بهت 🥺 من آرزومه بتونم بدون عذاب وجدان اینا رو بخورم  

عزیزم❤️❤️میدونم درک میکنم ولی واسه لاغرا هم خوب نیست فقط واسه وزن گیریه... و الا هیچ لذتی تو این دنیا بی تاوان نیست،،، مصرف زیادش فردا میشه چربی خون و کلسترول و دیابت

نکن با خودت مریض میشی خدانکرده 😱😱😱

دیگه نمیخورم که😁مقطعی واسه وزن گیری

ب نام خدا منم هرکار میکنم چاق نمیشم😂و راه حلشو یافتم،اونم ورزشه.من غذا زیاد میخورم،استرسم ندارم ولی وزنم نمیرفت بالا.ولی الان یه ماهه میرم بدنسازی،بعد تمرینم سیب زمینی تخم مرغ میخورم و الان یه کیلو زیاد کردم😐 پارسالم دو ماه رفته بودم سه کیلو زیاد کردم.خلاصه ورزشو جدی بگیرین هم برا سلامتیتون خوبه هم سالم چاق میشین✌️

بی عشق زیستن را جز زیستی چه نام است؟                       یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🪶