2777
2789
عنوان

ریدم تو شانسم

445 بازدید | 27 پست

بعد یه سال پول دستم رسید هزار چاله چوله پرشد تا تونستم پولمو نگهدارم برای کراتین موهام برم حالا شوهرم امشب گلو درد شدید شده مطمئنم داره کرونا میاد تو خونمون ای خدداااا چقدر بدشانسم من چرااخه الان باید اینجوری بشه خودمم گلوم یجوریه پسرمم دیشب گلو درد داشت چراالان🥺🥺🥺چهارشنبه وقت دارم دعا کنید یه سرماخوردگی ساده باشه چقدر بدشانسم من چقدر🥺🥺🥺🥺

کراتینم دائمی نیست دوباره وز میشه  نرم کننده لطیفه بزن به ساقه موت اگه هم فری بعد حمام موس مو بزن 

اینقدر که خانمها توی دسشویی به همه طرف با دقت نگاه میکنن سوسک نباشه توی ازدواج دقت میکردن اوضاع این نبود  😐🖖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد میگیرن برا کراتین 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
با اجازه منم برینم ت شانست🙄

منم عن دارم منم ببرید باخودتون

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭
کراتینم دائمی نیست دوباره وز میشه  نرم کننده لطیفه بزن به ساقه موت اگه هم فری بعد حمام موس مو ب ...

لطیفه؟؟از این صورتی ها؟

میگن لطیفه خوب تیس که 

من خودم لطیفه نیزنم الان مو هام خیلی وز هس 😑جلو موهام انگار سیم ظرفشوییه هایلایت کردم انگار بد تر شد 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

عزیزن مطمئن باش سرماخوردگی نیس قطعا کروناس خیلی سریعم سرایت میکنه خواهشاقرنطینه کنید چون اگه رعایت نکنیم بیشک تاوان سنگینی بایدهممون بدیم.خودم دوهفته کامل قرنطینه بودم.

کاربرقدیمیم 👌😘
😑😑😑😐😐😐😐

😂😂😂😐😐😐😑

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭