2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام ببخشید مزاحم شدم و نظر میدم    اولا قهوه  استفاده نکن  دوما  شما حنا خوب آسیاب کن  بعد پارچه   تمیز بزار رد کاسه    شروع کن حنا  به ساییدن از نو تا  گرد  مثل آرد بشه   و حنا با آب ولرم   خمیر کن   سفت نشه  حالت رقیق بگیره   بعد بزار حنا استراحت کنه حداقل یک ساعت  بعد  شروع کن ظهر به حنا زدن مو  بزار حداقل  بالای ۵ ساعت رو موهات بمونه     بعد بشور موهات   و هیچ  چیزی غیر شامپو به موهات نزن  بعد دو روز  موهات شفاف  شفاف  خرمایی  میشن  واگر مو سفید داری  حتما شرابی  میشن    هیچ زمان  شب حنا نزن  اگر متاهل و بارداری  حنا استفاده نکن  مشکل برای  نوزاد به وجود میاد   حنا طبیعی  استفاده کن حنا هندی  یا شیمیایی نباشن      لازم به ذکر بنده   مزرعه  حنا دارم    باعرض معذرت مجدد مزاحم شدم 

سلام ببخشید مزاحم شدم و نظر میدم    اولا قهوه  استفاده نکن  دوما  شما حنا خ ...

خیلی ممنون از لطفتون...فقد ی سوال اینکه چرا شب نباید حنا بزنم؟و اینکه موهام کراتین شده هست اگه حنا بزنم کراتینم از بین نمیره؟؟

شب حنا چون سرده  و مغز درحال استراحت   رگ های سر یخ میزنن و احتمال  بیهوشی و خدای نکرده سکته زیاده چون  حالت کما میرید   نه کراتین  اثری رو حنا نداره    به نظرم  هیچ وقت کراتین نکن   فقط حنا طبیعی