2777
2789

در چه حد میخای پول بدی؟؟

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره حتما هر کمکی از دستم بربیاد، انجام میدم.

خوشبحالت چقدر حسرت بهت میخورم ...

مزاحم شدم که ازتون یه راهنمایی بگیرم .

من امسال میرم کلاس یازدهم حسابداری در هنرستان فنی و حرفه ایی .

خب یه موضوعی را باید بهتون بگم که من از بچگی علاقه خاصی به پزشکی داشتم و هنوزم دارم . هدفم همیشه این بود که پزشک بشم ، و همیشه درسخون بودم و سال هفتم معدلم ۱۹ و سال هشتم معدلم ۱۸ و اما سال نهم!

باید یه قسمتی بگم که از سال نهم ام هستش .

خب این رو میدونید که سال هفتم و هشتم و نهم روی هدایت تحصیلی تاثیر میزاره .

خب من توی سال نهمم یه اتفاق بدی افتاد .

من در سال نهم یکی از بزرگترین اشتباهات ام این بود که رویای پزشکی که داشتم رو به یکی از دوستانم گفتم و همونجا بود که ضربه بدی خوردم ، توی سال نهم من از طریق دوستم وارد یه رابطه با یه پسری شدم و ضربه بدی خوردم ، نمیخوام راجب اش زیاد صحبت بکنم چون حالم بدتر میشه و به سختی تونستم فراموشش بکنم ، از این ها بگذریم که هرشب اشک میریختم بخاطر اینکه منو گذاشت کنار و ... و دقیقا همون زمانی بود که من داشتم امتحان های هماهنگ نهم رو میدادم و متاسفانه نتونستم معدل خوبی بگیرم ، معدلم شد ۱۶ . و در هدایت تحصیلی رشته تجربی نیوردم 🥲💔

و همون دوستم که بهم ضربه زد تموم حرفاش دروغ بود و خودش درس میخوند و فقط بچه های درسخون رو توی دام دوست پسر مینداخت تا ضربه ببینند و خودش رفت رشته تجربی

🥲💔

نمیدونم چی بگم دیگه ولی حالم اصلا خوب نیس اما اینا بگم تحقیق کردم و دیدم که اگه دیپلم حسابداریم را بگیرم میتونم کنکور تجربی بدم اما حالم از خودم و سرنوشتم بهم میخوره از اینکه نتونستم تجربی بخونم و حسرت پزشکی ب دلم موند ... الان نمیدونم واقعا میتونم دروس تجربی را با کمک کلاس های کمکی بخونم و موفق میشم تو کنکورشون؟ گاهی اوقات به خودم میگم دبیرستان های نمونه دولتی هستن یا دبیرستان های تیزهوشان و من اخه از فنی و حرفه ایی مگه پزشکی میتونم قبول بشم!

هر شب اشک میریزم با وسایل های اسباب بازی پزشکی که تو بچگی داشتم ، حتی یه کارت درست کردم که مثلا دانشکده پزشکی قبول شدم و هرشب فیلم های جراحی میبینم و با آهنگ غمگین اشک میریزم ، زندگیم داره میپاشه به هرکی میگم ناامیدم میکنه ولی من امید دارم پزشکی قبول بشم ، نمیدونم از این میترسم پزشکی حسرت بشه و بمیرم ..

واقعا خسته ام🥲💔

میشه باهام یکم همدردی بکنید؟