سلام بچه ها من کلا ۱۰ گیگ اینترنت خریده بودم که ۷ گیگ ازش مونده.حالا تو ایرلنسل من نگاه میکنم نوشته ۴۷ گیگ دارم.رفتم داخلش دیدم زده ۱۰ گیگ اینترنت بین الملل و ۳۰ گیگ اینترنت داخلی تا برج ۱۲ برام فعال شده.من نگرفتم و هیچ پیامکی هم برام نیومده که این نت از کجاست.بنظرتون چطوری شده؟
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هموطن عزیز بسته اینترنت هدیه 40 گیگابایتی (سی گیگابایت داخلی و ده گیگابایت بین الملل) تا پایان سال ...
آهان پس همونه.برای من پیامک نیومده.خب خیالم راحت شد.مرسی عزیزم
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
خو واسم سوال شده بود از کجا اومده نکنه خودکار از حسابم پول کسر کرده و واسه خودش شارژ کرده