2777
2789
عنوان

ماما هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 76 پست
حسم ميگه بزودي باردار ميشي تا دو سه ماه ديگه يا تا اخر امسال. باردار شدي خبرم كن خوشحال ميشم اگرم را ...

باشه عزیزم 

میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در مورد من چی حس کردی؟،😭

فشار روحي داري يا كسي بهت فشار اورده براي بچه دار شدن يا خودت خيلي داري به خودت فشار مياري كلا زود هرس ميخوري كمترش كن سعي كن به حكمت خدا ايمان داشته باشي. توهم زود باردار ميشي بشرط اينكه كمتر بهش فكر كني

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
من چند ماه هست پریودم جلو می افته و نامنظم شده و فقط دو روز اول و بعد تا پنجم مثل لکه بینی هست نگران ...

تا چند روز جلو عقب ميشه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
خودم عجول تشریف دارم

اشتباه نكن. بچه هم مياد نگران نباش انقدر اذيتت ميكنه كه نگو😅ديشب داشتم ميزدم تو سر خودم از خستگي در عرض يك ساعت٥بار بيدار شد

بین یه هفته تا ده روز

استرس نداري؟

ناحیه تناسلی را با شامپو بچه بشوریم کفایت میکنه؟ یا باید از چیز های دیگری هم در کنارش استفاده بشه؟

در كل اون ناحيه به رطوبت نياز داره براي همين با اب ولرم هم بشوري كافيه اگر ميخواي با شامپو بچه يا ژل شست و شو بشوري هر دفعه موقع حموم كردن بشوري كافيه مثلا هر سه روز يك بار

استرس جز جدا نشدانی زندگی من هست، واینکه دلم می خواد بچه دوم رو هم داشته باشم می ترسم از بارداری تو ...

اصلا نترس من يكي از دوستام٤٢سالگي كوچولوشو صحيح و سالم دنيا اورد. بخاطر تغيير اب و هوا يا استرس هورمونات بهم ريخته اگه تا دو سه ماه بهم ريخت و دوباره خوب شد كه هيچ اگه نشد برو دكتر يه سونو يا ازمايش برات بنويسه