سلام به همگی ، من خیلی خیاطی و ارایشگری رو دوست دارم و میخوام خیاطی رو شروع کنم تا یاد بگیرم ، حالا بگین مثلا اگ من خودم یک ماه از یوتیوب ( ی چند تا کانال خوب پیدا کردم) یاد بگیرم تا ی چیزی دستم بیاد و بعد برم پیش یکی خوبه یا از همین الان برم کنار یکی تا خیاطی رو یاد بگیرم آموزشگاه نمیرم چون چن نفر رفتن خیلی راضی نبودن ، به نظرتون اگ همین اول برم کنار یکی تا یاد بگیرم ، خوبه ؟ چیزی یاد می گیرم یا ن ، لطفا تجربه و نظرتونو بگین ممنون
ببین بری پیش کسی بهتر یاد میگیری بعدش فیلما رو ببین مدلهای مختلفو بدوز
من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________ حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت میآیی و میبینی بیش از آنکه تصور میکردی دوام آوردهای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق میگردی_________
عزیزم به نظر من شروع کردن خیاطی چیزی نیست که بشه با فیلم و عکس یاد گرفت شما باید حضور داشته باشید چون اینقدر نکات ریز و سوالات برای آدم پیش میاد که تو هیچ فیلمی جوابگو نیست مگه اینکه بری یه سره آموزش های اولیه ببینی بعدش برای بعضی مدل ها فیلم ببینی خوبه میفهمی ولی اصول اولیه باید حضوری باشه البته این فقط نظر منه تجربه بقیه دوستان هم بپرس
و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............