2777
2789
عنوان

متری شیش ونیم

557 بازدید | 15 پست

ناصر:برادر بزرگم پول نداشتیم واسش کلیه بخریم، افتاد مرد. رفتیم واسش کفن خریدیم متری شیش و نیم. مغازه بغلیش پارچه لباس مشکیِ مادرم رو خریدی متری چهار تومن. کی گفته ما همیشه باید تحمل کنیم؟

🖤

وکیل:یهو دیدی یه آشنایی پیدا کردیم توست تورو از این جا بکشه بیرون اونوقت دیگه نه نیاز یکی مثلِ تو خودشو بکشه…

ناصر:به چه علت نکشه زمانی که به هر دری میزنی همه کس و کارتو از بدبختی نجات بدی ولی تهش میفهمی اینا بدبختیشونو دوس دارن و پزش رو میدن. من خونه خریدم ۳۰ میلیارد. تو نشستی این جا به من میگی اونا چششون دنبال اون طویله ی تهِ کوچه ی بن بسته!

🖤

پنج ساال عمرمو گذاشتم پاش

من میدونم بایکی دیگه هست

من میدونم اون منو لو داده

میدونم دیگه منو نمیخواد

ولی من الان دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش …

🍂

ناصر:یعنی من تکی اینهمه آدمو بدبخت کردم؟

قاضی (فرهاد اصلانی): قیمت شیشه از ۲۰۰ میلیون رسیده به ۳۰ میلیون. این یعنی چی؟ یعنی وقتی 

تولید زیاد میشه قیمت میاد پایین. قیمت بیاد پایین دسترسی آسون میشه. دسترسی آسون بشه آدما یا بیشتر مصرف میکنن یا شروع میکنن به مصرف.

ناصر: من نبودم یعنی هیچکدومه این اتفاق ها نمیفتاد؟

قاضی: تو همین چند ماهی که تو یه نفر بازداشت شدی، قیمت شیشه از ۳۰ رسیده به ۸۵ میلیون.

ناصر:مجدداً فردا یکی دیگه میاد آشپزخونه میزنه میشه ۳۰ میلیون. جمعش که نمیتونین بکنین.

قاضی:شما مضطرب نباش. دونه دونه میان همین جایی که شما نشستی.

ناصر:حاج آقا ما از روی شکم سیری این کارها رو نکردیم. پول نداشتیم فقط.

قاضی:هزارتا اعتراف روته. همشم چند کیلو چند کلیو. جمعش شده ۵۰۰ کیلو.

ناصر:زمانی که ۳۰ گرم حکمش اعدامه ۵۰۰ کیلو هم اعدامه خب آدم دست میذاره رو ۵۰۰ کیلو که دست کم یه پولی دستش رو بگیره دوتا از عقده های بچگیشو تلافی کنه.

قاضی:کی به شما اجازه داده بابت عقده های بچگیت یه ملتی رو بدبخت کنی؟

🖤

قاضی ؛ کی به شمااجازه داد

بابت عقده های 

بچگیت 

یه ملت

روبدبخت کنی

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

😐😐

یه شب یه مَرد داره ی جایی از دریا  که هیـــــچکس وجوود نداره و بی نام و نشونه  غرق میشه!🌬بعد به خدا میگه که خدایا منو نجات بده من فقط به تو ایمان دارم:)>🌿یه دوسه دقیقه بعد این حرفش یه لنج میاد سمتش میگ بیا بریم تو اینجا داری میمیری !✨مرد میگه که : من به خدا گفتم نجاتم بده خودش میادو نجاتم میده ......هرچی صاحب لنج التماس میکنه بیا بریم مرد راضی نمیشه 👐🏻یکم بعد یکی دیگ میادو بازم همین!! ...... همیوجور ادامه میابه و..روز سوم این مرد میمیره!🖇میره اون دنیا پیش خدا میگه که من به تو دلبستم من ب تو اعتماد کردم و این کفار گفتنا ک تو اصلا منو  نمیبینی تو بخشنده نیستی .و تو الکی و اینا ...))خدا میگ که:: من تو اون دریایی که هیچ چیزی نبود چند نفرو برای نجات تو فرستادم :)!! 🌱اما تو منو باور نداشتی:)🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😐😐

😉.

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

اونجا ک میخواد با گوشی میخواد حرف بزنه به اون یارو ک گوشی داره میگه لین کجا بود ک بوش از این توالت بدتره🤣🤣

من فقط اونجاش یادمه 

مثلا من آدم شادیم🤣🤣🤣

کاربریم اسم خودم نیس اسم دختر خاله خوشگلمو گذاشتم  
اونجا ک میخواد با گوشی میخواد حرف بزنه به اون یارو ک گوشی داره میگه لین کجا بود ک بوش از این توالت ب ...

😂😂

نه سر داره و نه ته البته من همه رو نخوندم

خب تیکه تیکه دیالوگهای نوید محمدزاده تو متدی شش و تیمه

همش پر درده  البته نوید محمدزاده خودش قشنگ بازی کرد

کاربریم اسم خودم نیس اسم دختر خاله خوشگلمو گذاشتم  
دیالوگه .تیکه هایی ازسکانس فیلم اند.ازهرجایی ی دیالوگ.توضیح نداره.هرکی دیده ی جور تجدید میشه براش

واقعا فیلم قشنگی بود

آره بخصوص حرفهای اقای محمدزاده

اهااان من ندیدم

دانلودکنیدقشنگه.بخصوص کلامهای اقای نویدمحمدزاد

دیالوگ ها را از کجا آوردی؟! 

میتونی نت سرچ کنی.