aftabgardaaaaaan مدیر استارتر عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 1386 عنوان شقاق بچه 90 بازدید | 7 پست دوروز دخترم یبوست دارم امروز اینقدر زور زد واذیت شد مدفوع خون داشت آخرش چی چرب کنم زخمش خوب شه طفلکی اینقدر جیغ زد وگریه کرده بمیرم براش 1401/05/24 | 18:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goodigoodi عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 1993 الهی بگردم 🥺🥺🥺برا یبوستش همین الان دارو بخر... برا شقاق هم منکه قبل دستشویی خودمو با وازلین بهداشتی از داروخونه چرب میکنم خیلی بهترم .....
goodigoodi عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 1993 منکه یه ادم بزرگم وقتی شقاق و بواسیرم عود میکنه تو دستشویی هربار ارزوی مرگ میکنم و وقتی میام بیرون همونجا از حال میرم واقعا برام اب قند یا خرما میاره همسرم 😔😔😔اما شاید دخترت شقاق و اینا نداره فقط یکم یبوستش اذیتش کرده
aftabgardaaaaaan مدیر استارتر عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 1386 الهی بگردم 🥺🥺🥺برا یبوستش همین الان دارو بخر... برا شقاق هم منکه قبل دستشویی خودمو با و ... الهی بمیرم براش ۲سال و ۲ماهشه اینقدر ناراحتم براش یه شوهر بیشعور دارم میگه تقصیر تویه بچه اینجوری شده اگر تو مواظب غذاخوردنش بودی اینطور پیش نمیومد دارو نمیخره میگه چیزیش نیس یکم سوپ بده خوب میشه
aftabgardaaaaaan مدیر استارتر عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 1386 اگه غذا میخوره توی غذاش و سوپش روغن زیتون بریز من خودم شقاق دارم اما رعایت میکنم الان خوبم میدونم چقدر درد داره دل خودم براش کبابه بچم ۱ساعت اومده بود دراز کشیده بود طفل معصوم
aftabgardaaaaaan مدیر استارتر عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 1386 منکه یه ادم بزرگم وقتی شقاق و بواسیرم عود میکنه تو دستشویی هربار ارزوی مرگ میکنم و وقتی م ... الهی جای این بچم باباش شقاق بگیره بیشعور سنگدل ،روغن زیتون ندارم اما کره گرفتم غذاهاش باکره بدم چکار کنم
goodigoodi عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 1993 الهی جای این بچم باباش شقاق بگیره بیشعور سنگدل ، روغن زیتون ندارم اما کره گرفتم غذاهاش باکره بدم چ ... اره کلا روغنهای گیاهی خوبه کره هم خوبه ...سوپ هم خوبه اما دکتر حتما ببرش گناه داره بچه 🥲🥲🥲یواشکی ببرش خب😭