2777
2789
عنوان

مهاجرت

301 بازدید | 36 پست

سلام به همه

دوستان من دوسالی هست که تلاش کردم از ایران برم

جدیدا کارم درست شده و اکی رو گرفتم

الان دوروزه دارم خودخوری میکنم و گریه که چجوری خانوادمو ول کنم و برم،نرفته دلم تنگ شده درحدی که دلم میگه کلا بیخیال شو ولی عقلم میکه نری ی عمر پشیمونی میکشی

واقعا موندم چیکار کنم 😔

برووو بابااا دیوونه نباش عادت میکنی نری بعدا پشیمون میشیااا

__ Memento mori __     اگه مخالف نظرمی قانعم کن گزارش نزن کوچولو     https://telegram.me/BiChatBot?start=sc-963163-wvv9Gzz اگه بحثی بود ک نشد تو نی نی سایت گفته بشه:) 👆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیج کسایی که مهاحرت کردن رو دنبال کن ببین چه تحربیاتی راحع به دلتنگی دارن

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

خب اگه واسه پیشرفت کاری یا تحصیلی میخوای بری بدون دریای آروم ناخدای لایق نمیسازه باید واسه رسیدن به هدفت سختی ها دوری ها رو تحمل کنی بعد با سرافرازی برگرد پیش خانواده ات

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

نگران نباش . میتونی بیای و بری و خانواده هم همینطور میتونن بیان دیدنت بمونی ایران ک چی بشه باز اونجا ی کار داری ک درست و درمون باشه آینده داشته برات حتی اگه کارگری باشه . اینجا فقط به درد آقازاده ها میخوره 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘