2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه عزیزم عادیه، بدن با بدن فرقه خب. 

دختر من 4سالگی اصلا وزن اضافه نکرد،، عوضش 5سالگی در عرض 6ماه نزدیک 3کیلو اضافه کرد،، دکتر بردم گفت مشکلی نیست..  سوختو ساز بدنش اینه☺️💜

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
نه عزیزم عادیه، بدن با بدن فرقه خب.  دختر من 4سالگی اصلا وزن اضافه نکرد،، عوضش 5سالگی در عرض 6 ...

خوب شد شماجواب دادی گلم بخدا حرصم گرفت اخه من تجربه نداشتم دخترم ۲ماه اول تولد ۲۰۰گرم اضاف میکرد ومن ناپخته فک میکردم هنرکردم

..........
خوب شد شماجواب دادی گلم بخدا حرصم گرفت اخه من تجربه نداشتم دخترم ۲ماه اول تولد ۲۰۰گرم اضاف میکرد ومن ...

نه عزیزم عادیه بخدا..  من خودم دکتر بردم اینقده استرس داشتم،،  دکترش گفت سر اینجور چیزها نه خودتو ونه بچتو نترسونی.. 

فق بزرگترها اشتها ویا استپ وزنی ندارن، شامل بچه هام میشه.. 

خداروشکر الانم 6سالشه،هیکلش عالیه وقد بلند ماشالله 💕

اوه اوه چه عصبانی😅

شما نمیدونی میانگینی که اضاف میکنن بعد از ۶ماهگی هرماه چقدره؟اخه بهداشت هم دیگه انگار بخاری نداره اینهمه مدت به من هشدار نداد میگفت همین که کم کرده یعنی خوبه منم نمیدونستم ماه های اول بالای ۱کیلو باید اضاف کنن 

..........
خوب شد شماجواب دادی گلم بخدا حرصم گرفت اخه من تجربه نداشتم دخترم ۲ماه اول تولد ۲۰۰گرم اضاف میکرد ومن ...

دوره سنی بچه ها فرق داره،، 1دوره دندون، 1دوره چهاردستو پا..  1دوره واکسن، 1دوره قدکشی، 1دوره وزن گیری

کلا هر دوره متفاوته وزن گیریه بچه☺️❤️