ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه وسیله ای داری که وایرلس شارژ میشه یا گوشی دیگه ای داری که وایرلس شارژ داره اس بیستو یک اف ایی ریورس وایرلس شارژ داره تو سیتینگ بگرد دنبالش یا گوگل روشنش که کردی اون چیزی که میخوای شارژ بگیره بزار پشت گوشیت
شوهر منم شرایطی با چک ۴ماهه خرید با سری شارژ۲۱میلیون ۶۰۰
همسرتون مشکل زودخالی کردن شارژ نداره؟
هرچند ساعت میزارن شارژ؟
برای من بانور کم هر ۵دقیقه ۱درصد شارژش کم میشه
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
سلام نه عزیزم...روزی ۱بار شارژمیزنه..بازی زیاد میکنه البته ...فعلا که نرماله..شوهر من مهر پارسال خری ...
شرمنده همش سوال میکنم چون میخوام بدونم واقعا مشکل داره یا نه
اگه مشکل داره سریع بفروشمش
نورش تا اخره؟
بعد دقیق نمیدونید اگه مداوم دستش باشه چند ساعت خالی میشه؟ بین ۱۵تا ۸۵شارژ رو نگه میداره؟
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠