2777
2789
عنوان

گند زدم

164 بازدید | 14 پست

هفته ی دیگه امتحان رانندگی دارم الان چندروزه ظهرها میرم تمرین امروز رفتم تمرین زدم ب ستون و سپر و چراغ عقب داغون شد شوهرم گفت اشکالی نداره ولی میدونم ممکنه متلک بهم بگه 

خیلی ناراحتم کل ذوق و شوقم برا رانندگی از بین رفت 

چیکار کنم از این حس مذخرف راحت شم ب شدت ناراحتم 

عزیزم همسر من ۲۵ ساله رانندگی میکنه امروز از اصلی به فرعی زد به یک ۴۰۵ کل گلگیر و کاپوت و چراغا جمع شد... خواستم بدونی تصادف برای همه هست

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همسر من ۲۵ ساله رانندگی میکنه امروز از اصلی به فرعی زد به یک ۴۰۵ کل گلگیر و کاپوت و چراغا جمع ...

میدونم ولی اخه اگه تصادف بود یه چیزی من سهل انگاری کردم اگه یکم اروم میرفتم دنده عقب نمیزدم ب دیوار یا اگه اینه رو نگاه میکردم نمیزدم خیلی حس بدی دارم حس میکنم من دیگه راننده نمیشم😒🥺

قبل از رانندگی حالتی که به خودت میگیری خیلی مهمه .قبلش نفس عمیق بکش و سعی کن با عجله رانندگی نکنی با دقت و آرامش.من چند بار رد شدم .یه سری رفتم امتحان بدم امتحان دادم رد شدم نشستم تو ماشین تا بعدی امتحانشو بده دیدم چقدر راحت قبول شد سری بعد انقدر مطمئن یودم که کاری نداره نگاه اون دختره چه راحت قبول شد که خودمم قبول شدم.قرص پروپنالول هم واسه استرس خوبه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
میدونم ولی اخه اگه تصادف بود یه چیزی من سهل انگاری کردم اگه یکم اروم میرفتم دنده عقب نمیزدم ب دیوار ...

خوب پس همینایی که الان نوشتی رو اگه نمیزدی متوجه نمیشدی یا دقت نمیکردی

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
این چ شکلکیه یه چیزی بگو دلم اروم شه اه 😒

بابا هزاران ماشین فدای یتار موهات

جلو شوهرت اینجوری خود خوری نکنی که پسفردا به خودش اجازه بده اونم درباره ی کارت حرف بزنه 

داره میگه عب نداره توام دنبالشو نگیر خواهر کاملا طبیعیه همچین مسائلی

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲
بابا هزاران ماشین فدای یتار موهات جلو شوهرت اینجوری خود خوری نکنی که پسفردا به خودش اجازه بده اونم ...

از وقتی زدم چند بار رفتم نگاه میکنم فکر میکنم از لحظه اول حالم خیلی بهتره امیدوارم بهتر هم بشم خدا ب من یه توان دیگه بده تا بتونم برم ادامه بدم