2821
2789
عنوان

کیست تخمدان

149 بازدید | 8 پست

سلام کیست تخمدان باعث نازایی میشه؟

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

بستگی به نوعش داره 

امروز رفتم دکتر می‌گفت کیستای ریزه وزنتو کم کن دوباره بیا به نظرتون برطرف میشه؟

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بادکش انجام بده

منم کیست داشتم با ده جلسه بادکش و رژیم داروهای گیاهی برطرف شد

قهوه نخور قلیون نکش سردی به هیچ عنوان

ساعتی ک میخوابی هم خیلی تاثیر داره

عرق رازیانه با عسل بخور شبا یه فنجون

بادکش انجام بده منم کیست داشتم با ده جلسه بادکش و رژیم داروهای گیاهی برطرف شد قهوه نخور قلیون نکش ...

بادکش چجوریه عزیزم

اره ایشالا غصه نخور

از استرس دارم میمیرم بخدا پره دردم سونو واژینال از یه طرف دو تا آمپول روغنی از یه طرف نمیتونم تکون بخورم

بادکش چجوریه عزیزم

یه چیزایین میزاره رو شکم و رون پاهات گوشتو میکشه خون رسانی میکنه در حدی که همه بدنت عرق میکنه

و دردشم شدیدا زیاده یک ربع هم باید بمونه رو بدنت

ولی واقعا تاثیر داره

یه چیزایین میزاره رو شکم و رون پاهات گوشتو میکشه خون رسانی میکنه در حدی که همه بدنت عرق میکنه و درد ...

آها ممنون

2823
2791
2779
2792