سلام میخام براتون ی چی تعریف کنم نمیدونم چرا اینجوری شدم من چن شب پیش خودم اومدم تو اتاق خوابمون خوابیدم شوهرم داش فیلم میدید و رفته بود دسشویی من تو حالت خواب و بیداری گوشیم زنگ خورد ی خانمی بود منو با اسم اصلی خودم صدا میکرد من چون ۲ اسمه هستم و اسم اولمو دوس نداشتم تغییرش دادم ولی اون داش منو با اسم خودم چن بار صدا کرد من تو حالت خواب اومدم همونجوری ک روی تخت بودم شوهرمو صدا زدم ولی ی خانمی ک شکل یکی ار آشناها بود اومد تو اتاق یهو روی تخت ب صورت دارو دستو پاهامو محکم گرف و موهامو میکشید از پشت و گردنم ب شدت درد گرفته بود چون خیلی بد داش موهامو از پشت میکشید من هرچی میخاستم جیغ بزنم نمیتونستم یهو با حالت وحشت از خاب پریدم شروع گردم گریه کردن دیگ شوهرم اومد آب آورد حرف زد آروم شدم خوابیدم ۲ شب بعدش برای نماز صب بیدار شدم تو سرویس بهداشتی بودم یکی ۳ بار ب اسم صدام کرد اومدم دیدم شوهرم خابه محل نذاشتم نمازمو خوندم خوابیدم فردا از شوهرم پرسیدم تو صدام میکردی گف ن من ی خاب عمیقی بودم اصلا نفهمیدم تو پاشدی از جات اصلا آدمی نیستم ک بگم توهم زدم یا خیالاتی شدم یا فیلمی دیدم اصلا من چون تنهام همیشه تو خونه اصلا فیلم ترسناک نمیبینم ولی خیلی بعد این جریانات میترسم اصلا نمیدونم چیکار کنم سوره جن رو گذاشتم چن بار
ن مال شما هم بختک نیست .بیشتر بنظر میاد عصبانی هستن از شما .احتمالا ناخواسته آسیبی بهشون زدی .مثلا آب داغی ریختی جایی حتی ممکنه تو سینگ ظرفشویی یا مثلا چیزی رو پرت کردی که خورده به یکی از اونها و آسیب دیده .تو خونتون چیزی حس نکردی کلا ؟مثلا صدای پا ،گم شدن وسایلت ؟خواب های کابوس مانند ؟
من دیشب ساعت ۶ و اینا صبح بود از خواب بیدار شدم و دیدیم خواهرم رو تخت کنارم بیداره و تو گوشیش هست من ...
بای همین میگن تو خونه مجسمه ،عروسک و حتی تابلوهایی که عکس موجودات زنده هستن در واقعیت رو نگه ندارید .مثلا عکس افراد خانواده یا کلا انسان و حیوانات رو نزنین به در و دیوار .چون موجودات منفی و انرژیهای سیاه و شر قشنگ میان تو اینها حلول میکنن و اون عروسک یا عکس یا ....رو و کز ذخیره انرژی های سیاه میکنن و هم درگاهی میشه برای رفت و آمدشان به اون خونه یا اتاق .آیینه هم به هیچ عنوان تو اتاق خواب خصوصا روبروی تختخواب نباشه .اگرم هست شبها یه پارچه بندازین روش و یه بسم الله هم روی خود شیشه آیینه بنویسید .با رنگ قرمز باشه بهتره.
بای همین میگن تو خونه مجسمه ،عروسک و حتی تابلوهایی که عکس موجودات زنده هستن در واقعیت رو نگه ندارید ...
دقیقا ما تو تو اون اتاق شوهرم عکس تمام هنرمندا رو زده بودن من اتاقا رو عوض کردم و تخت بردم تو اون اتاق پر از عکس بود دیوارش پس بخاطر همین بوده قشنگ بالا سر تختمون حدود ۸ تا عکس از هنرمندا ک فوت کردن بود