2777
2789

قرار با کی ؟! 

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اون موقع که دوس پسر داشتم میرفتیم پارک یا تو داتشکاه یا جاهای کم رفت امد😌😆😇ولی اینو بگم الان پشیمومم چرا دوست پسر داشتم اصلا خوب نبس به نظرم راه پیش رفت ادم ومیگیره واز همه بدتر کورت میکنه

من چون دانشجو شمال بودم باهم میومدیم سمت دریا فقط هم یه جا همیشه پاتوقمون بود خیییلی اروم و خلوت  الان که ازدواج کردیم با بچمون میریم منتها دیگه اون ارومی نداره فضا شلوغ شده

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
من چون دانشجو شمال بودم باهم میومدیم سمت دریا فقط هم یه جا همیشه پاتوقمون بود خیییلی اروم و خلوت &nb ...

خوشبخت بشی عزیزم❤🥰

منم از جاهای شلوغ خوشم نمیاد مخصوصا شهرمون که کوچیکه ولی دوران دانشجویی راحت تر بودیم کسی نمیشناخت

خوشبخت بشی عزیزم❤🥰 منم از جاهای شلوغ خوشم نمیاد مخصوصا شهرمون که کوچیکه ولی دوران دانشجویی راحت تر ...

مرسی عزیزم ،اره تو شهر کوچیک باید مراقب باشی خدای نکرده کسی ببینه هزارجور حرف هست منتها دانشجو باشی حتی تو محیط دانشگاه هم میشه باهم بود ،بیاین شمال برین دریا 😉

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌