2777
2789
عنوان

مارمولک کشتم عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 40 پست
والا میگن حیوونو نیاید اذیت کرد یا کشت خودم طوطی دارم یه مدت زیاد حواسم بهشون نبود از من می‌ترسیدند ...

جونوری که بهت آزار نرسونه توام نباید بهش آزار برسونی ولی مارمولک سمیه اگ میرفت تو خوراکیاتون یا شب میومد رو بدنت از ترس سکته میکردی میمردی پس کار خوبی کردی از خودت دفاع کردی مث این میمونه بگی مار تو خونم بود نکشتمش ک گناه نکنم بعد همون مار بیاد شما رو نیش بزنه بمیری!!! بیخیال بابا😂

آینده توهمی بیش نیست،هرآنچه هست اکنون است😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا روایت از کیه؟

پیابر خدا عزیزم زمانی که حضرت ابراهیم به آتش انداختن همه حیوانات اومدن آتش خاموش کنن جز مارمولک که سعی میکرد آتش دو برابربشه

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥
نه بابا

واقعیت داره عزیزم مارمولک حیوان خبیث هست

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥
جرعت کشتنش داری؟

خییییلی ازش میترسم و چندشم میشه هاااا خیلی الان که دارم مینویسم کل بدنم مور مور میشه😖 ولی اگه بیاد تو خونه مجبورم بکشمش با هزار تا بپر بپر و جیغ با دسته جارویی چیزی محکم بزنم تو سرش تا از صفحه روزگار محو شه بچه هام هم دنبالم با جیغ و داد تصور کن 😂😖😖🤢

البته مارمولک خیلی هفت خطه خودشو میزنه به مردن باید حتما از مرگش مطمئن شی😖🤢🤢🤢اووووق دیگه دارم بالا میارم

چی بود یادم انداختی تاپیک مال پارسال بود😄

خییییلی ازش میترسم و چندشم میشه هاااا خیلی الان که دارم مینویسم کل بدنم مور مور میشه😖 ولی اگه بیاد ...

پوکیدم از خنده🤣🤣🤣🤣از مارمولک اصلا نمیترسم باو میکشم با دستمال میگیرم میندازم بیرون ولی سوسک ببینم فراررررر میکنم حتی نمیتونم نزدیکش شم چندش😬

پوکیدم از خنده🤣🤣🤣🤣از مارمولک اصلا نمیترسم باو میکشم با دستمال میگیرم میندازم بیرون ولی سوسک ببین ...

وای چجوووووووررررررییییی فوق العاده چندشه بنظر من مارمولک از سوسک ترسناک تر و چندش تره🤢🤢🤢🤢

وای چجوووووووررررررییییی فوق العاده چندشه بنظر من مارمولک از سوسک ترسناک تر و چندش تره🤢🤢🤢🤢

ن باو کاری نداره که وقتی میگیریش با دستمال هیچ غلطی نمیتونه بکنه به نظرم سوسک چندش آور تره از سوسکم می‌ترسی؟