2789
عنوان

در چ حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 45 پست
جونم... ناراحت نباش پسر اونم هست  یه لحظه عصبانی شده گلم... خودت هم عذاب میبینی اینطوری... اگ ...

کلی منت کشید اما قبول نکردم 

چون دست بزن. داره رو من تازه ادمش کرده بودم الان رفت سراغ بچه آدم بیخود 😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه کرونا نیست  ممنونم

به هر حال خدا سلامتی بده انشالله ک بهتر میشین

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
خدا بهت ارامش بده عزیزم  دعا میکنم مشکلت حل شه

ممنونم عزیزم

ان شاءالله به همچنین💙

مشکلم پر کشیدن بابامه که حل شدنی نیست.... 😞😞😞😞

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
دکتر چی عزیزم خذا سلامتی بده

قربونت دکتر زنان 

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

رفقای گلم به خودتون سخت نگیرید 

به جاش برا خودتون وقت بگذارید

مطالعه 

ورزش 

تفریح 

رفتن تنهایی کافی شاپ یا با دوستان 

خودتون با حرفهای این و اون ناراحت نکنید 

به مرور اعصاب خراب معده ناراحت پوست خراب ...

بعد هم به خودت میای میبینی سی رو رد کردی و لذت نبردی...

الان وقته توعه و دیگه این سالهای زیبا برنمی‌گرده...

پس خودتون بسازید و لذت ببرید

به هر حال خدا سلامتی بده انشالله ک بهتر میشین

ممنونم عزیزم

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
ممنونم عزیزم ان شاءالله به همچنین💙 مشکلم پر کشیدن بابامه که حل شدنی نیست.... 😞😞😞😞

خدا صبر بهت عزیزم 

روحش شاد 

متاسفم😥😥

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
کلی منت کشید اما قبول نکردم  چون دست بزن. داره رو من تازه ادمش کرده بودم الان رفت سراغ بچه آدم ...

بله می‌دونم سخته... ناراحتی داره.. 

قهرم یه راهکارها ولی مشکلات دیگه رو به وجود میاره گلم.

مراقب خودت باش گل ناز 

قربونت دکتر زنان 

انشالله ک خیره

خدا صبر بهت عزیزم  روحش شاد  متاسفم😥😥

ممنونم عزیزم ان شاءالله غم نبینید 😞❤

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
رفقای گلم به خودتون سخت نگیرید  به جاش برا خودتون وقت بگذارید مطالعه  ورزش  تفریح ...

من اینجوری بودم خیلی

دو سه روزه احساس پوچی و شکست دارم

دارم سعی میکنم خودم و جمع و جور کنم 

مفایسه نکنم 

من اینجوری بودم خیلی دو سه روزه احساس پوچی و شکست دارم دارم سعی میکنم خودم و جمع و جور کنم  ...

اره ...

اوه مقایسه که نابود می‌کنه زندگی رو...

دوری کن خواهر نازم...

خودت باش همین که هستی..

مقایسه وضع مالی یا خدای نکرده همسرت با کس دیگه؟

اره ... اوه مقایسه که نابود می‌کنه زندگی رو... دوری کن خواهر نازم...  خودت باش همین که هستی. ...

ن اصلا همسرم ودمقایسه نمیکنم عاشقانه دوسش دارم و از نظرم بهترینه

وضع مالیم اصلا .بد نیس شکر خدا ولی اعتقاد به اینکه پول همه جیزه نذارم 

خودم و مفایسه میکنم موفقیت های شغلی و تحصیلی 

دوستام همه شغل ثابت دارن درامد خوب تحصیلات ارشد و دکتری 

ولی من با همون لیسانس هنوز دنبال کارم

نیازی مالی ندارم 

ولی حس شکست دارم

تازه دارم میخونم بر ارشد و ازمون استخدامی 

فک میکنم خیلی عقبم