fariba_dlv مدیر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14285 عنوان در چ حالین | مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 45 پست من سیب زمینی گذاشتم اب پز شه الویه درس کنمنشستم پشت سیستم درس بخونم کمرم درد گرفته خیلی خستم منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان 1401/05/24 | 13:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14285 دراز کشیدم رو سرامیک گوشی دستمه از سرماش حس خوبی میگیرم منم رو زمین دراز کشیدم کف خونمون سرده همیشه حسی خوبیه الان منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
samiکاربریچهارم عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 2334 دنبال کلینیک واسه کاشت مو شوهرممیگردم گیر دادهدبریم شیراز حوصله داره ها کدوم شهری؟ کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
ملکهmقزی عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 3367 بعد از پنج روز سردرد کوفتی امروز یکم بهترم احساس آدمیو دارم که از مرگ برگشته برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
counselorm عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 847 سرم درد می کنه نشستم گشنمه، نمی دونم چیزی بخورم یا نه، ترش کردم یا نه ولی مال گریه های دیشبم ... عزیزم ... گریه نکن گلم...زندگی همینه
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14285 تو مطب دکترم درحال فکر کردن دکتر چی عزیزم خذا سلامتی بده منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
nmikham عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 4085 کدوم شهری؟ تهرون دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱
ngrhtm عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 2301 کوفته و له از سرکار برگشتم کو باشد و من باشم و اغیار نباشد🪐✨
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14285 مریضم دراز کشیدم چرا عزیزم خدا سلامتی بده کرونا دارین؟ منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
counselorm عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 847 پسرم زد سه روز قهرم قصد اشتی هم ندارم کلا جونم... ناراحت نباش پسر اونم هست یه لحظه عصبانی شده گلم...خودت هم عذاب میبینی اینطوری... اگه اومد جلو کم کم کوتاه بیا. در مورد حساسیتی رو بچه داری بهش بگو ...
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14285 کوفته و له از سرکار برگشتم خدا قوت خسته نباشی منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13227 عزیزم ... گریه نکن گلم...زندگی همینه دلم برا بابام تنگ شده😞😞😞😞اکثر شب ها، وقتی همه خوابن براش گریه می کنم...... 😞😞😞😞 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
pardis78 عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 6356 منم رو زمین دراز کشیدم کف خونمون سرده همیشه حسی خوبیه الان اره خیلی >>>>مامانم سرکاره اگه الان خونه بود هزار تا مریضی در میآورد از سرامیک سرد که منو بلند کنه 🗿😂
samiکاربریچهارم عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 2334 تهرون پسر عموم تو سعادت اباد رف راضی بود کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14285 سرم درد می کنه نشستم گشنمه، نمی دونم چیزی بخورم یا نه، ترش کردم یا نه ولی مال گریه های دیشبم ... خدا بهت ارامش بده عزیزم دعا میکنم مشکلت حل شه منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان