setiya26 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 19561 عنوان ارتقا شخصیت 66 بازدید | 3 پست من میخوام برای ارتقا شخصیتم دیگران و تصمیم هاشون رو قضاوت نکنم چون ممکنه منم تو شرایط اونا دقیقا مثل اونا فکر کنم و مثل اونا تصمیم بگیرم شما برای ارتقا شخصیتتون چکاری انجام دادید؟چه مدت برای شکل گیری شخصیت جدید و رفتار جدید لازمه؟ از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را میدهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن 1401/05/24 | 12:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صبابانودخترخدا عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 2532 دارم سعی میکنم حسادت رو کنار بزارم کامل و با خودم مهربون باشم و به خدا نزدیکتر بشم و به همه دینها و عقایدشون احترام بزارم و به قول شما قضاوت نکردن کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫
setiya26 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 19561 دارم سعی میکنم حسادت رو کنار بزارم کامل و با خودم مهربون باشم و به خدا نزدیکتر بشم و به همه د ... دنیا با حضور آدم های مهربون جای قشنگی میشهامیدوارم به خواسته هاتون برسید😍 از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را میدهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن
صبابانودخترخدا عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 2532 دنیا با حضور آدم های مهربون جای قشنگی میشه امیدوارم به خواسته هاتون برسید😍 ممنون عزیزم کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫