2777
2789
عنوان

تازه عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 64 پست
دقیقا شوهرم یه بار مرغ خریده بود، قصاب اینقدر خوردش کرده بود که نمیدونستم چجوری باید بپزمش😂 انگار گ ...

دقیقا اونا بیشتر برا جوجه مناسبه نه پخت برا مهمون

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم خنده نداره یک عمر مادربزرگ و مادرم و مادر شوهر و تمام اقوام و دوستان و اطرافیان ما به همین شک ...

😕ببخشید ...دستخودمنبود

اها پس شما رسم خانوادگی خودتونه ..

ن ولله من خانوادم جنوبن ..چ مهمونی چ تو خونه 

مرغ تکه های بزرگ درست میکنن..گاهی وقتی هم نصف میکنن مرغ رو 😁

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
دقیقا شوهرم یه بار مرغ خریده بود، قصاب اینقدر خوردش کرده بود که نمیدونستم چجوری باید بپزمش😂 انگار گ ...

خب باید بگی چهار تیکش کن هشت تیکش کن یا کبابی اونا که سرخود همشو خورد نمیکنن 

😕ببخشید ...دستخودمنبود اها پس شما رسم خانوادگی خودتونه .. ن ولله من خانوادم جنوبن ..چ مهمونی چ تو ...

https://chishi.ir/9347-zereshk-polo-morgh-rish/

تو نبین، تو کور شو، تو نگاه نکن... برای یک بی حجاب یا بدحجاب فقط "آزادی خودش" محترم است؛ آزادی بقیه اهمیتی ندارد. _______________________________ با استفاده کردن از کلمه پارتنر یا شریک جنسی، چیزی از زشتی و عذاب ابدی گناه بزرگ " زنا " کاسته نمی شود.
عزیزم خنده نداره یک عمر مادربزرگ و مادرم و مادر شوهر و تمام اقوام و دوستان و اطرافیان ما به همین شک ...

ما به این مدل میگیم ریش ریش پلو . 

دوست منم مدل  غذاهاشون فرق میکنه  تعجب میکردم اوایل، بعد فهمیدم فامیلیتن  این جوری درست میکنن و نمیشه ایرادی گرفت و اما چیزی ک تو ایران رسمه یه مدل دیگه س 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
خب اشتباه کردن اون زرشک پلو نبوده اصلا  هر جا بگی زرشک پلو کسی نمیگه مرغ رو ریش ریش کن مگر این ...

تو نبین، تو کور شو، تو نگاه نکن... برای یک بی حجاب یا بدحجاب فقط "آزادی خودش" محترم است؛ آزادی بقیه اهمیتی ندارد. _______________________________ با استفاده کردن از کلمه پارتنر یا شریک جنسی، چیزی از زشتی و عذاب ابدی گناه بزرگ " زنا " کاسته نمی شود.
😳😳یه سرچ بکن زرشک پلو 

😄😄😄😄

مابختیاری هستیم برای همین کباب روخیلی دوست دارن..تا میگم مهمان داریم شوهرم همین کارومیکنه😄😄

ما هم زرشک پلو رو اونطوری میپزیم ریش ریش میکنیم تا حالا واسه مهمون نپختیم برای خودمون ریش ریش کریم

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!

چه شکلی میشه خوشمزه میشه ؟

چطوریه دستورش؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی.