2777
2789
عنوان

تازه عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 64 پست

مرغو هیچ وقت ندین بیرون خرد کنن باب طبع ادم نیست من همیشه خودم کاراشو میکنم 

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔
بده خودشم کباب کنه  وای یاد خودم افتادم گفتم گوشت بخر قیمه بزارم رفته بود گوشت چرخی خریده بود

😄😄😄😄😄

آخه دفعه پیش اومدن کباب درست کردم

حس میکنم دوباره کباب زشته‌..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😄😄😄😄😄 آخه دفعه پیش اومدن کباب درست کردم حس میکنم دوباره کباب زشته‌..

وای چه بد

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
عزیزم اینی که شما میخواید درست کنید خوراک مرغ هستش زرشک پلو اونیه که مرغ رو میپزن ریش ریش میکنن ...

زرشک پلو مرغ روریش ریش میکنن😳😳😳کجااااااا

😂😂😂اشتباه نمیکنی

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
عزیزم اینی که شما میخواید درست کنید خوراک مرغ هستش زرشک پلو اونیه که مرغ رو میپزن ریش ریش میکنن ...

زرشک پلو مرغ رو ریش ریش میکنن ؟اصلا اینطوری نیستا 

زرشک پلو باید تیکه مرغ بزرگ باشه 

اونکه شما میگید مرصع پلو هست که باید کلی انواع مختلف مغز بذاری روی برنج 

برای مهمون خوب نیست 

برای خودتون ک اشکالی نداره 

اتفاقا منم میگم برای خودمون کبابی خرد کنه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

😄😄😄😄😄 آخه دفعه پیش اومدن کباب درست کردم حس میکنم دوباره کباب زشته‌..

خوب خورشت درس کن قرمه سبزی قیمه چیزی

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔
زرشک پلو مرغ روریش ریش میکنن😳😳😳کجااااااا 😂😂😂اشتباه نمیکنی

عزیزم خنده نداره

یک عمر مادربزرگ و مادرم و مادر شوهر و تمام اقوام و دوستان و اطرافیان ما به همین شکل درست کردن و میکنن، برای شهر خاصی هم نیستیم و تهرانیم

تو نبین، تو کور شو، تو نگاه نکن... برای یک بی حجاب یا بدحجاب فقط "آزادی خودش" محترم است؛ آزادی بقیه اهمیتی ندارد. _______________________________ با استفاده کردن از کلمه پارتنر یا شریک جنسی، چیزی از زشتی و عذاب ابدی گناه بزرگ " زنا " کاسته نمی شود.
مرغو هیچ وقت ندین بیرون خرد کنن باب طبع ادم نیست من همیشه خودم کاراشو میکنم 

دقیقا شوهرم یه بار مرغ خریده بود، قصاب اینقدر خوردش کرده بود که نمیدونستم چجوری باید بپزمش😂 انگار گوشت خورشتی بود

عزیزم خنده نداره یک عمر مادربزرگ و مادرم و مادر شوهر و تمام اقوام و دوستان و اطرافیان ما به همین شک ...

خب اشتباه کردن اون زرشک پلو نبوده اصلا 

هر جا بگی زرشک پلو کسی نمیگه مرغ رو ریش ریش کن مگر اینکه بخوای تو مصرف مرغ صرفه جویی کنی که اونم برای جلو مهمون خیلییی زشته