2777
2789
عنوان

حیوان آزاری

475 بازدید | 23 پست

دیشب تو پارک بودیم یه گربه اومده بود جلو داشت نگاهمون میکرد و نمیرفت من از گربه خیلی میترسم ولی چون نشسته بود کاریش نداشتم بعد یه خورده جلوتر چند تا پسر بودن یه بطری آب بزرگ زدن بهش اینقدر ترسید و فرار کرد
حیوونی خیلی دلم براش سوخت
تروخدا حیوونا رو اذیت نکنید آه حیوونا واقعا دامن گیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدمایی که حیوونارو اذیت میکنن اگر زمینش فراهم بشه آدمارو هم اذیت میکنن،کتک میزنن و به قتل میرسونن چون زورشون به انجام این کار نمیرسه حیوونارو اذیت میکنن.از آدم حیوون آزار بشدت دوری کنید

خدا لنتشون کنه من خیلی دلم برا سگ و گربه های خیابونی میسوزه😔بمیرم برا معصومیت و بی دفاع بودنشون😔

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خدا لنتشون کنه من خیلی دلم برا سگ و گربه های خیابونی میسوزه😔بمیرم برا معصومیت و بی دفاع بودنشون😔

آره تازه کاری به کسی هم نداشت بر خودش نشسته بود داشت نگاهمون میکرد

آدمایی که حیوونارو اذیت میکنن اگر زمینش فراهم بشه آدمارو هم اذیت میکنن،کتک میزنن و به قتل میرسونن چو ...

دقیقادرسته ادمهایی که چنین کارهایی میکنن احتمالش  خیلی زیاده که قاتل ومتجاوز بشن اکثرپرونده جنایی هایی که من دیدم بچه که بوده قاتل حیوان ازاری میکرده یاحیوانات رومیکشته

ای دردتوسراین ت ..م سگها که از حیوون چهارپا کمترمیفهمن اینا حرام زاده هستن دست خودشون نیست شیرپاک نخ ...

شوهرمم دعواشون کرد که چرا اینکارو کردن هنوز طلبکارم بودم
به شوهرم گفتم ول کن عقل ندارن چند نفرم بودن یهو یه بلایی سرت میارن

شوهرمم دعواشون کرد که چرا اینکارو کردن هنوز طلبکارم بودم به شوهرم گفتم ول کن عقل ندارن چند نفرم بودن ...

خدالعنتشون کنه دمتون گرم که بهشون چیزی گفتیداینا احمق وبیشعورهستن

دقیقادرسته ادمهایی که چنین کارهایی میکنن احتمالش  خیلی زیاده که قاتل ومتجاوز بشن اکثرپرونده جنا ...

دقیقا هر آدمی حیوون رو آزار بده انگار بچرو آزار میده چون بچه ها هم مثل حیوونا بی زبون و مظلوم و ضعیفن