2777
2789
عنوان

*****جذب گروهی*****

| مشاهده متن کامل بحث + 89276 بازدید | 6783 پست
منم مقصر بودم اگر نی خندیدم این طوری نمیشد از دل مانی در میاریم هم از دل نغمه
من می‏دانم که تمام هستی برای من خلق شده.. پس نگران نیستم و تمام هستی را یار و یاور خود می‏بینم.
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=773511

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من به نغمه الان ایمیل بفرستید من فرستادم شما هم بفرستید تا برگرده
من می‏دانم که تمام هستی برای من خلق شده.. پس نگران نیستم و تمام هستی را یار و یاور خود می‏بینم.
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
شب بخیر بچه ها
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
ممنون الینا جان لطف کردی عزیزم شبت بخیر
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
مانی جونم پسرم اگر اومدی تو این تاپیک این رو بدون بچه ها تو رو با این خانوم اشتباه گرفتن:

مانی (مامان مانی کوچولو)

ناراحت نشو برگرد ما که منظوری نداشتنیم
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
آیا می‌توان با استفاده از قانون جذب یک فرد خاص را مجذوب خود کرد؟

یکی از سوالای که مکرراً پرسیده می‌شود این است که "آیا می‌توانید با استفاده از قانون جاذبه یک فرد خاص را مجذوب خود کرد؟" خوشبختانه پاسخ آن مثبت است.

عشق یکی از مهمترین احساسات موجود در این جهان است. وقتی صحبت از پول، شغل و خیلی چیزهای دیگر به میان می‌آید آدمها برای نشان دادن آن سختی زیادی متحمل نمی‌شوند. اما در مسائل احساسی، اگر آن چیزی که می‌خواهید را به دست نیاورید، دچار درد عمیقی می‌شوید. کسی که دوستش دارید، آن فرد خاص، مهمترین فرد برای شماست و حتی کل دنیا نمی‌تواند برایتان جایگزین او شود. خبر خیلی خیلی خوبی برایتان داریم. شما می‌توانید کسی که دوست دارید را مجذوب خودتان کنید. پس همین امروز روش ما را امتحان کنید.

میل و ناامیدی – باید ناامیدی را کنار بگذارید
بااینکه میل یک انرژی مقدس است و انرژی خلقت محسوب میگردد، ناامیدی دقیقاً عکس آن و انرژی مخرب است. وقتی تمایلات برآورده نشوند، جای آن ناامیدی می‌آید. بااینکه میل و اشتیاق انرژی خوب و پاک است، ناامیدی یک انرژی منفی بسیار قوی است. میل و اشتیاق ارتعاشات جذب کردن را در شما ایجاد می‌کند اما ناامیدی دقیقاً ارتعاشاتی متضاد این یعنی دور کردن را می‌سازد. وقتی عاشق می‌شوید، بذر مقدس میل و اشتیاق در شما کاشته می‌شود. بنا به هر دلیلی اگر این اشتیاق و میل برآورده نشود، ناامیدی وارد می‌شود. پس اولین قدم برای از بین بردن این ناامیدی است. همه ناامیدی‌ها را دور بریزید.

چطور ناامیدی‌ها را از بین ببرید؟
ساده‌ترین راه برای از میان برداشتن ناامیدی‌ها، فراموش کردن است. خودتان را با نور عشق الهی و معنوی جهان احاطه کنید. یک نور عشق معنوی را تجسم کنید، یک تشعشع از نور عشق خداوندی. خود را تسلیم آن نور کنید. این نور است که شما را خلق کرده است، همه آنچه که دارید را به شما داده و این عشق خیلی ساده دوستتان دارد. این نور بخشنده است، نوری 100 درصد پاک است و آنقدر قوی هست تا بتواند واقعیتی زیبا فراتر از تجسمات معمولی شما ایجاد کند. وقتی عاشق می‌شوید این نور خیلی آرام به شما می‌گوید چه بکنید، فقط باید به او گوش دهید. پس همه چیز را فراموش کنید، تسلیم این نور شوید و زندگی جدیدی را شروع کنید. همین امروز خودتان را تسلیم آن نور معنوی کنید و بگذارید آن نور آینده‌ای روشن برایتان بسازد.
وقتی اینکار را کردید، هر وابستگی به نتیجه را از خود دور کنید. حالا قسمت بهتر آن شروع می‌شود.

ساختن یک زندگی زیبای عاشقانه
وقتی هر نوع وابستگی به آن فرد را از خود دور کردید، یک پیام بسیار قوی به جهان فرستاده‌اید که برای شروع یک زندگی زیبای عاشقانه آماده‌اید. اگر قبلاً عشقتان یک‌طرفه بود، الان وقت آن رسیده که رابطه‌ای دو‌طرفه را تجربه کنید. شما قهرمان تئاتر ذهن خودتان هستید. فیلم شما در ذهن خودتان است و فیلمتان واقعیت شما را می‌سازد. شما کنترل 100 درصد روی تخیلاتتان دارید و از آن برای ساخت واقعیتی به انتخاب خود هوشمندانه استفاده می‌کنید.
حالا تصور کنید که معشوقتان عاشق شماست. قبلاً این شما بودید که عاشق او بودید و حالا تصور کنید که این اوست که عاشق شماست. "معشوقتان عاشق شماست" و می‌بینید که اشتیاق و میلتان برآورده شده است. چه حسی دارید؟ هزار مرتبه با خودتان تکرار کنید، "..... منو دوست داره". ببیند در 7-5 روز آینده چه اتفاقی می‌افتد. تغییر انرژی را در خود مشاهده کنید. ببینید چه حسی دارید. معشوقتان را عاشق خودتان تجسم کنید. احساساتتان را بررسی کنید. در ذهنتان با معشوقتان صحبت کنید. چه حسی دارد؟
اگر این مرحله را به درستی انجام دهید، به خودتان می‌خندید که برای چه اینقدر ناامید بودید. و آنوقت است که دنیا به رویتان لبخند می‌زند. احساس قدرت بیشتری می‌کنید. با خودتان فکر می‌کنید که چرا همه چیز را اینقدر سخت می‌دیده‌اید و چرا قبلاً نمی‌توانسته‌اید فراموش کنید؟

بررسی عشق
این روش‌ها که شما را از احساسات ناامیدانه‌تان بیرون می‌کشد و باعث می‌شود احساس کنید برنده هستید. این افکار و احساسات مثبت می‌آیند و باعث می‌شوند فکر کنید که آیا آن فرد را بخاطر عشق می‌خواسته‌اید یا فقط به این خاطر که نفستان را ارضا کنید. در بسیاری از موارد، ناامیدی که برمی‌گردد، به دلیل عشق نیست، بلکه به دلیل پیروزی است. حالا در اعماق قلب خود می‌دانید که آیا آن فرد را واقعاً دوست می‌دارید یا نه.
اگر متوجه شدید که عشقتان واقعی است، مرحله زیر خیلی برایتان مهم است:

عشق – قدرت پشت خلقت
درک کنید که عشق قدرتمندترین انرژی در جهان است. با عشق می‌توانید هر چیزی خلق کنید، قلب، روح و فکر هر کسی را به دست آورید. هر روز حدقل 10 دقیقه بنشینید و افکاری عاشقانه به عشقتان بفرستید. با خودتان تصور کنید که با او رابطه‌ای عاشقانه دارید. معشوقتان کاملاً عاشق شماست. چه نوع افکار عاشقانه‌ای برای او می‌فرستید؟
یک گوی صورتی رنگ از انرژی بین دستان خود تجسم کنید که در آن رابطه عاشقانه‌تان را با آن فرد می‌بینید. این گوی فقط انرژی پاک و مثبت عشق را در خود دارد. افکار، احساسات و نوع رابطه‌ای که با معشوقتان دارید را یادداشت کنید. حالا گوی صورتی رنگ را فراموش کنید. بگذارید به هوا برود. هر وابستگی را رها کنید. و اگر اینکار را به درستی انجام دهید، دیگر هیچ وابستگی برایتان نمی‌ماند زیرا الان جایی هستید که می‌توانید حس رابطه را احساس کنید. اگر تردیدی داشتید با خودتان تکرار کنید، "من تسلیم نور معنویم هستم." "فقط باید نور معنویم را دوست داشته باشم و از آن سپاسگذار باشم."
دقت کنید که این هدف فقط و فقط زمانی اتفاق می‌افتد که ارتعاشات احساسات شما بالا باشد. ناامیدی مثل چاهی عمیق است که ارتعاشات آن بسیار پایین است. عشق و حق‌شناسی بالاترین حد ارتعاشات را دارند.

اگر اینکار را درست انجام دهید، احساساتتان در این مرحله باید اینگونه باشند :
1 - ناامیدی صفر. متعجب می‌شوید که آنهمه ناامیدی به کجا رفته است.

2 - شدیداً احساس شادی می‌کنید زیرا رابطه‌ای زیبا و عاشقانه ساخته‌اید و به روشنی آن را دیده و حس کرده‌اید.
3 - یک رابطه کامل و شاد بین شما و جهان که فقط و فقط شکرگذار آن هستید.
رابطه ایدآل شما خود را نشان خواهد داد. 60،000 فکر در روز کارمای karma فکر شماست. اگر در 80 درصد از این افکار عشق و حق‌شناسی باشد، رابطه زیبایی که خلق خواهید کرد فرای تصورتان خواهد بود.

منبع:www.persianpersia.com/lifestyle
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
40 عادت آدم های موفق
کرایگ هایپر؛ نویسنده، محقق، مقاله نویس، مجری رادیو و تلویزیون و یک سخنران حرفه ای است. در 25 سال گذشته، او با کارهایش به عنوان یک کارشناس حرفه ای موفقیت در حوزه های شخصی و اجتماعی معرفی شده. هاپیر یک سایت هم درباره سخنرانی موثر دارد که در آن نوشته:

�من خواسته ام بخش های مهم کتاب های کمکی که تا به حال خوانده ام و تجربه هایی که در زندگی ام داشته ام را به صورت 40 نکته کلیدی فشرده کنم و در اختیار دیگران بگذارم تا در هر زمان بتوانند آن را بخوانند. مطمئنا کتاب هایی که در سطح جهانی فروخته می شوند و درباره خودیاری هستند ممکن است برای بعضی ها قابل استفاده باشند ولی من مایلم چیزی بنویسم که برای همه مفید واقع شود.آ� حالا این شما و این هم 40 توصیه کرایگ هایپر. بخوانید و قضاوت کنید.

1) فرصت هایی را می بینند و پیدا می کنند که دیگران آنها را نمی بینند.

2) از مشکلات درس می گیرند، در حالی که دیگران فقط مشکلات را می بینند.

3) روی راه حل ها تمرکز می کنند.

4) هوشیارانه و روشمندانه موفقیت شان را می سازند، در زمانی که دیگران آرزو می کنند موفقیت به سراغ شان آید

بقیه در ادامه مطلب(بسیار جالب)

5) مثل بقیه ترس هایی دارند ولی اجازه نمی دهند ترس آنها را کنترل و محدود کند.

6) سوالات درستی از خود می پرسند. سوال هایی که آنها را در مسیر مثبت ذهنی و روحی قرار می دهد.

7) به ندرت از چیزی شکایت می کنند و انرژی شان را به خاطر آن از دست نمی دهند. همه چیزی که شکایت کردن باعث آن است فقط قرار دادن فرد در مسیر منفی بافی و بی ثمر بودن است.

8) سرزنش نمی کنند (واقعا فایده اش چیست؟) آنها مسوولیت کارهایشان و نتایج کارهایشان را تماما به عهده می گیرند.

9) وقتی ناچارند از ظرفیتی بیش از حد ظرفیت شان استفاده کنند همیشه راهی را برای بالا بردن ظرفیت شان پیدا می کنند و بیشتر از ظرفیت شان از خود توقع دارند. آنها از آنچه دارند به نحو کارآمدتری استفاده می کنند.

10) همیشه مشغول، فعال و سازنده هستند. هنگامی که اغلب افراد در حال استراحت هستند آنها برنامه ریزی می کنند و فکر می کنند تا وقتی که کارشان را انجام می دهند استرس کمتری داشته باشند.

11) خودشان را با افرادی که با آنها هم فکر هستند متحد می کنند. آنها اهمیت و ارزش قسمتی از یک گروه بودن را می دانند.

12) بلندپرواز هستند و دوست دارند حیرت انگیز باشند. آنها هوشیارانه انتخاب می کنند تا بهترین نوع زندگی را داشته باشند و نمی گذارند زندگی شان اتوماتیک وار سپری شود.

13) به وضوح و دقیقا می دانند که چه چیزی در زندگی می خواهند و چه نمی خواهند. آنها بهترین واقعیت را دقیقا برای خودشان مجسم و طراحی می کنند به جای اینکه صرفا تماشاگر زندگی باشند.

14) بیشتر از آنکه تقلید کنند، نوآوری می کنند.

15) در انجام کارهایشان امروز و فردا نمی کنند و زندگی شان را در انتظار رسیدن بهترین زمان برای انجام کاری از دست نمی دهند.

16) آنها دانش آموزان مدرسه زندگی هستند و همواره برای یادگیری روی خودشان کار می کنند. آنها از راه های مختلفی مثل تحصیلات آموزشگاهی، دیدن و شنیدن، پرسیدن، خواندن و تجربه کردن یاد می گیرند.

17) همیشه نیمه پر لیوان را می بینند و توانایی پیدا کردن راه درست را دارند.

18) دقیقا می دانند که چه کاری باید انجام دهند و زندگی شان را با از شاخه ای به شاخه ای دیگر پریدن از دست نمی دهند.

19) ریسک های حساب شده ای انجام می دهند؛ ریسک های مالی، احساسی و شغلی.

20) با مشکلات و چالش هایی که برایشان پیش می آید سریع و تاثیرگذار روبه رو می شوند و هیچ وقت در مقابل مشکلات سرشان را زیر برف نمی کنند. با چالش ها روبه رو می شوند و از آنها برای پیشرفت خودشان بهره می برند.

21) منتظر قسمت و سرنوشت و شانس نمی مانند تا آینده شان را رقم بزند. آنها بر این باورند که با تعهد و تلاش و فعالیت، بهترین زندگی را برای خودشان می سازند.

22) وقتی بیشتر مردم کاری نمی کنند؛ آنها مشغول فعالیت هستند. آنها قبل از اینکه مجبور به کاری بشوند، عمل می کنند.

23) بیشتر از افراد معمولی روی احساسات شان کنترل دارند. آنها همان احساساتی را دارند که ما داریم ولی هیچ گاه برده احساسات شان نمی شوند.

24) ارتباط گرهای خوبی هستند و روی رابطه ها کار می کنند.

25) برای زندگی شان برنامه دارند و سعی می کنند برنامه شان را عملی کنند. زندگی آنها از کارهای برنامه ریزی نشده و نتایج اتفاقی عاری است.

26) در زمانی که بیشتر مردم به هر قیمتی می خواهند از رنج کشیدن و بودن در شرایط سخت اجتناب کنند، افراد موفق قدر و ارزش کار کردن و بودن در شرایط سخت را می فهمند.

27) ارزش های زندگی شان معلوم است و زندگی شان را روی همان ارزش ها بنا می کنند.

28) تعادل دارند. وقتی از لحاظ مالی موفق هستند، می دانند که پول و موفقیت مترادف نیستند. آنها می دانند افرادی که فقط از نظر مالی در سطح مطلوبی قرار دارند، موفق نیستند. این در حالی است که خیلی ها خیال می کنند پول همان موفقیت است. ولی آنها دریافته اند که پول هم مثل بقیه چیزها یک وسیله است برای دستیابی به موفقیت.

29) اهمیت کنترل داشتن روی خود را درک کرده اند. آنها قوی هستند و از اینکه راهی را می روند که کمتر کسی می تواند برود، شاد می شوند.

30) از خودشان مطمئن هستند و به احساسات ناشی از اینکه کجا زندگی می کنند و چه دارند و چه طور به نظر می رسند، توجهی ندارند.

31) دست و دل باز و مهربان هستند و از اینکه به دیگران کمک می کنند تا به خواسته هایشان برسند خوشحال می شوند.

32) متواضع هستند و اشتباهات شان را با خوشحالی می پذیرند و به راحتی عذرخواهی می کنند. آنها از توانایی هایشان خاطر جمع هستند ولی به آن مغرور نمی شوند. آنها خوشحال می شوند که از دیگران بیاموزند و از اینکه به دیگران کمک می کنند تا خوب به نظر برسند بیشتر از کسب افتخارات شخصی شان لذت می برند.

33) انعطاف پذیر هستند و تغییر را غنیمت می شمارند. وقتی وضعیتی پیش می آید که عادت ها و آسایش روزمره شان را بر هم می زند از آن استقبال می کنند و با آغوش باز وضعیت جدید و ناشناس را می پذیرند.

34) همیشه سلامت جسمانی خود شان را در وضعیت مطلوبی نگه می دارند و می دانند که بدنشان خانه ای است که در آن زندگی می کنند و به همین خاطر، سلامت جسمانی برای آنها خیلی مهم است.

35) موتور بزرگ و پرقدرتی دارند. سخت کار می کنند و تنبلی نمی کنند.

36) همیشه منتظر بازتاب کارهایشان هستند.

37) با افراد بدذات و غیرموجه نشست و برخاست نمی کنند.

38) وقت شان و انرژی شان را روی وضعیت هایی که از کنترل شان خارج است صرف نمی کنند.

39) کلید خاموش روشن دارند. می دانند چگونه استراحت کنند و ریلکس شوند. از زندگی شان لذت می برند و سرگرم می شوند.

40) آموخته هایشان را تمرین می کنند. درباره تئوری های عجیب و غریب خیالبافی نمی کنند بلکه واقع بینانه زندگی می کنند
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
چگونه همسر دلخواهم را بیابم؟

گام یک
بزرگ شدن هم برایمان دردسر بزرگی شده است، تا کوچک بودیم دغدغه ی پدر و مادرمان تنها خوراک و پوشاک و تربیت مان بود، اما حالا که بزرگ شده ایم خودمان شده ایم بزرگترین دغدغه ی آنها. از هزینه های زیادی که برای تحصیل بر دوششان می گذاریم و بعد به دلیل عدم اشتغال پس از تحصیل حتی توان کم کردنش را هم نداریم اگر بگذریم، در سال های اخیر، ازدواج فرزندان بزرگترین دغدغه و مسئله ی خانواده ها شده است. پدر و مادر های این کودکان دیروز که اکنون دیگر بزرگ شده اند و با رشدشان بلاهای بسیار بر سر پوسته ی سنتی و محکم جامعه ی ایران آورده اند، این روزها بیش از هر زمانی نگران ازدواج فرزاندانشان هستند. با وجود بالارفتن نرخ تورم، گران شدن و غیرقابل دسترس شدن برخی از اجناس برای اغلب جمعیت کشور و افزایش عدم اشتغال تحصیل کرده های بسیار و البته تغییر روند ازدواج در سال های اخیر و دور شدن از برخی سنت های گذشته، این سوالات را برای هر کسی مطرح می کند که تا به کی باید دختران را منتظر و پسران را گریزان از ازدواج دید؟ راه حل این مشکل بزرگ چیست؟ و از همه مهم تر، چرا دیگر مانند گذشته ها مزه ی ازدواج به کام جوانانمان شیرین و آرامش بخش نیست؟ چرا این روزها که جامعه گسترش یافته است، روابط بیشتر شده است و دختران و پسران در نقطه به نقطه ی جامعه می توانند گزینه ی مورد نظر خود را بیابند، انتخاب ها نادرست تر انجام می شود؟ مگر چه چیزی تغییر کرده است؟ چرا آن رضایت پدر ها و مادرها، پدربزرگ ها و مادربزرگ ها دیگر در ازدواج های این روزها دیده نمی شود؟ مشکل کار کجاست؟ چه کسی مقصر است؟
با این اوصاف، پس آیا در این روزها، اصلا باید به ازدواج اندیشید؟
من نه جامعه شناسم، نه اقتصاد دان و نه مرفه بی درد، من یکی از مردم این سرزمینم که قصد دارم در این خانه ای که برای خود در این فضای مجازی ساخته ام از پیمودن مسیری سخن بگویم که معتقدم بدون شک ازدواج را برای هرکس ممکن، شیرین و آرامش بخش خواهد کرد. من نه خیالاتی ام، نه احمق، تنها از تک تک شما که اکنون نوشته ی مرا می خوانید می خواهم همراهی ام کنید. همراه من باشید در مسیری که برایتان توصیفش خواهم کرد. من ایمان دارم دست های خدا هم اکنون در کار زیبا کردن زندگی تک تک ماست. پس لزومی ندارد آرام نباشیم، لذت نبریم و با آن کسی که آرزویش را داریم، زندگی نکنیم..... بگذارید مثبت باشم، ما همه لایق آرامش، لذت و زندگی در کنار آن کس که آرزویش را داریم، هستیم.
پس دقایقی بی توجه به هرچه در اطرافتان می گذرد چشم هایتان را آهسته ببندید و با من همراه شوید. به شما قول خواهم داد، هنوز نرسیده به پایان این مسیر، شما خود را در همان آرامش و لذتی که خواهانش بودید پیدا خواهید کرد.
زندگی موهبت بزرگی است، فرصت فوق العاده ای که خداوند به ما داده است تا یاد بگیریم، خلق کنیم، لذت ببریم و سپاسگزار باشیم پس شک نکنید که روزی از شما پرسیده خواهد شد چه یاد گرفتی؟ چه خلق کردی؟ چقدر لذت بردی و آیا سپاسگزارم بودی؟
من برای شما شعر نمی گویم و این نوشته کلماتی نیست که برای نگاشتن آنها سفارش گرفته باشم، من از میان شما هستم، کسی درست شبیه تو و شاید هم شبیه تو، اما کمی زودتر از تو و شاید تو، این مسیر را پیموده ام و اکنون خرسندم. پس از تو می خواهم، دستت را به من بدهی و همراهم شوی.
لطفا پیش از هرکاری وسایل لازم برای ازدواجت را فراهم کن، این ها تنها چیزهایی است که تا رسیدن به گزینه ی مورد نظرت لازم داری:
یک دفتر سفید و یک قلم.... درست دیدی؟ بله... شوخی ای در کار نیست، یک دفتر سفید و یک قلم تهیه کن و در صفحه ی اول آن این سوال را بنویس:
اگر زندگی ات را به یک مربع تشبیه کنی، تو کجای این مربع هستی؟ و خدا کجای آن است؟

این اولین گام است. اولین کاری که باید بکنی اندیشیدن پیرامون خود و خداست. لطفا بی حوصله نباش و خانه ام را ترک نکن. تو تا تکلیفت با خودت و خالق خودت روشن نشود هرگز به یک ازدواج درست و آرامش بخش نخواهی رسید. پس صبوری کن و فکر کن به خودت و خدای خودت.
یک چیز مهم را همین آغاز راه یاد بگیر: بنویس.... این چیز مهمی است که باید بگیری، نوشتن. بزرگترین آرزوهای آدمی با نگاشتن برآورده می شود. البته نه هر نوع نگاشتنی. یادت باشد تو با حضور دل و با خلوص نیت به همه چیز خواهی رسید. پس علاقه مند و با پشتکار باش.
حالا که ابزار لازم را فراهم کردی، بنشین و به خودت فکر کن و به خدای خودت و به زندگی ات و سعی کن که بنویسی. هرچیزی که پیرامون این سه، به ذهنت خطور می کند، بنویس. از خودت بنویس، تصور کن داری برای کسی می نویسی که هرگز لازم نیست چیزی از خودت را از او پنهان و دور نگه داری، تو داری اکنون برای خودخودت می نویسی، پس از همه ی خودت، از همه ی خصوصیاتت، از همه افکارت بنویس، حتی اگر ده صفحه کاغذ را سیاه کنی، بنویس. این بزرگترین تمرین و اولین و مهمترین گام است.
من هرهفته برای تو خواهم نوشت، هر شنبه منتظرم باش. حرف های زیادی برای گفتن به تو دارم. ما در کنار هم یاد خواهیم گرفت چطور به زندگی مان شادی بخشیم، چطور به همسر مورد علاقه مان دست یابیم و چطور در کنار یکدیگر حتی در بدترین شرایط اقتصادی خوب زندگی کنیم و البته توانگر شویم...
بنابراین تا شنبه ی بعد که باز برایت خواهم نوشت تو باید حوصله کنی و بنویسی. از خودت، از خدایت و از زندگی ات. یادت باشد قبل از پیمودن این مسیر تو باید تکلیفت با هر سه این ها مشخص شود. بنابراین هر سه را به خوبی برای خود بنویس و شفاف کن.
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
چگونه همسر دلخواهم را بیابم؟
گام دو: اگر می خواهی خوب ازدواج کنی، خودت و دیگران را ببخش....
1ـ خدایا به امید تو
2ـ اصلا قصد نداشتم زودتر از شنبه بنویسم اما در طی این چند روز اتفاقاتی افتاد که من ترجیح دادم قبل شنبه درمورد سه نکته ی مهم صحبت کنیم.
3ـ دوست عزیزی که با وجود تمام همراهی های من باز هم مرا به دوست خوب نبودن متهم کردی، من و بسیار از کسانی که این جا جمع شدند در طی هر روز با وجود سختی ها و اتفاقات غیرقابل پیش بینی که برایمان به وقوع می پیوندد، تمام سعی خود را می کنیم که مثبت اندیش باشیم و اعتراف می کنم که این کار، اصلا ساده نیست... و ما برای رسیدن به این مثبت اندیشی زحمت کشیده ایم، بنابراین، اصلا دوست نداریم کسی بیاید و با افکار منفی اش به جان لحظه ی زیبای ما بیفتد، پس تو اگر نمی توانی همراهیمان کنی، آسیبی به ما نرسان.... اما بدان که ما دوستان تو خواهیم ماند اگر تو خود بخواهی و همراه ما شوی....
3ـ در نوشتن بخش 4، خودم را به خدا سپردم، این من نیستم که می نویسم، این خداست... آیا خدا را باور دارید؟ آیا خود را به خدا می سپارید؟
4ـ گام دوم، گام بسیار سختی ست. امیدوارم برایش آماده باشید. خوشحالم که بسیاری از شما با نوشتن آشنا بودید و خوشحال ترم از اینکه از خود، خدا و زندگی نوشتید... این تمرین خیلی خوبی برای شروع کار بود. می خواهم یادتان بیاورم که برای داشتن یک همسر ایده آل باید ابتدا ایده آل های خود و ملاک های معقول و درست خود را مشخص کنیم و این اتفاق به درستی رخ نمی دهد مگر این که ما در ابتدا دو کار مهم انجام دهیم، اول این که خود را بشناسیم و دوم، خود را ببخشیم... که دومی بسیار سخت تر است. زیرا اولی با کمی اندیشیدن به گذشته و حال خودمان به دست می آید اما در دومی ما به جنگ با خودمان مشغول می شویم(!) به جای این که بخشش را تمرین کنیم و البته که زمان بیشتری می طلبد. به همین دلیل، امروز می خواهم با هم بخشش را تمرین کنیم. این بخشش شامل بخشش خود و دیگران می شود. تمرین سختی ست. اما با من همراه شوید حتی اگر ذره به ذره ی وجودتان هم اکنون فریاد می کند تو بسیار گناهکاری...
امیدوارم در تمرین قبلی، در توصیف خود که قرار شد بی پرده بنویسید به اشتباهات گذشته تان اشاره کرده باشید و باز امیدوارتر هستم که در توصیف خدا گفته باشید که او چگونه از خطاهای حتی بزرگ شما چشم پوشی کرده است، چگونه شما و آبروی شما را حفظ کرده است و بسیار خوشحال خواهم شد اگر در طی نوشتن هایتان به این نتیجه رسیده باشید که هدف زندگی، رشد و تعالی ما برای بهترین شدن است و اکنون من می خواهم یادتان بیاورم که ما هر یک قسمتی از خداییم، درست شنیدی،کفر نمی گویم، مگر نه این که خداوند روح خود را در تو دمیده است، پس تو بدون شک جزئی از خدایی، این باور قدرتمندت می کند. پس بدون استقامت، باورش کن..... و حالا که تو جزئی از خدایی باید رفتارت خدایی باشد، خدا قدرتمند است، پس تو نیز قدرتمندی. خدا عادل است، پس تو نیز عادلی. خدا بخشنده است، پس تو نیز بخشنده ای. خدا مهربان است، پس تو نیز مهربانی. خدا داناست، پس تو نیز دانایی. خدا زیباست پس تو نیز زیبایی. گوش می کنی به حرفهای من؟... من نه با تو شوخی دارم و نه دیوانه شده ام.... تو بدون شک جزئی از خدایی... پس مانند خدا رفتار کن... قدرتمند، عادل، بخشنده، مهربان، دانا و زیبا.... حالا برای رسیدن به رفتارهای خدایی، قلم و کاغذت را بردار و به تمام کارهای بد گذشته ات اعتراف کن، شنیدی؟ تمام کارهای بد گذشته.... حتی فکرهای نادرستی که کرده ای ولی به انجام نرسیده اند. تا جایی که می توانی از بدکاری هایت بنویس.... یادت باشد تو عادلی، پس به خودت عادلانه نگاه کن و هرچه کرده ای بنویس... حتی اگر لازم است در هنگام نوشتن اشک هم بریز تا احساسات بیشتر درگیر شود و زودتر تو آنها را از درون به بیرون سوق دهی.... نمی دانم اعترافت چقدر به طول خواهد انجامید.... مهم نیست. مهم این است که تو اعتراف کنی، آن هم به تمام گناهانت... راستی یادت باشد کسی غیر تو و خدا در دادگاه تو حاضر نیست، تو که جزئی از خدا، خجالت که ندارد، پس همه چیز را بنویس... حتی اگر لازم است که فکر کنی و به یاد اوری این کار مهم را چند ساعت انجام بده تا کاملا از این احساس رها شوی... تا تمام آنچه که تا به حال انجام داده ای و چه بسا از دیگران پنهان کرده ای به خاطرت بیاید و از درون به برونت راه یابد.... اگر نوشتنت تمام شد و تو احساس سبک بودن کردی حتما جلوی آینه یک بوسه ی کوچک برای خودت بفرست زیرا تو عادل بوده ای و درباره ی خود به عدالت رفتار کرده ای و هرچه گناه و اشتباه کرده ای گفته ای... حالا که نوشتنت تمام شد می خواهم مراسم باشکوه سوزاندن را انجام دهی، تو مگر عادل نیستی؟ عدالت حکم می کند برای کسی که خودش به گناهش اعتراف کرده است تخفیف قائل شویم، پس به خودت تخفیف بده... بلند شو و انقدر استقامت نکن باید تمام گناهانت را به نیروی برتر بدل کنی... لباس زیبا بپوش و مراسم سوزاندن را انجام بده.... و در هنگام انجام این مراسم این جمله را با خود تکرار کن:
خدایا، من خود می دانم در گذشته گنهکار بوده ام، اما اکنون به خود آمده ام و می خواهم بهترین باشم پس با عشق الهی یاری ام کن تا تمام این حس های نازیبا را از خود دور کرده و رهایشان کنم. یاری ام کن تا خود را به بهترین شکل ممکن و در کمترین زمان عفو نمایم.
پس از این مراسم که بدون شک اشک های شما را هم درخواهد آورد، یک کاغذ دیگر بردار حالا نوبت این است که دیگران را ببخشی... استقامت نکن... تو کار سخت تر را انجام داده ای، هیچ کاری سخت تر از بخشیدن خودت نبوده است... تو به اندازه ی خدا مهربان و بخشنده شدی و خودت را بخشیدی، بخشیدی تا مانند خدا پاک و زیبا باشی... حالا نوبت این است که دیگران را ببخشی... باز هم بنویس.... هر چه در مورد خانواده ات، دوستانت، همکارانت و حتی یک عابر که فکر می کنی به تو آسیبی رسانده اند بنویس، این بار هم یادت باشد که عادل باشی. حتی اگر تصور نادرستی دیگران نسبت به تو دارند را هم بنویس، مثلا اگر مادرت فکر می کند تو دختر پاکیزه ای نیستی یا پدرت تصور می کند تو پسر بی عرضه ای هستی، حتما این ها را بنویس... پس هر چه دیگران بر سرت آورده اند از عمل تا تصور و فکر را بنویس....
این بار هم باید مراسم سوزاندن را انجام دهی، در هنگام سوختن کاغذت این دعا را بکن:
خدایا، می دانم آنها با اعمال و تصوراتشان زندگی مرا نازیبا و به دور از پیشرفت کرده اند اما مشتاق و آماده ام که همه ی آنها را ببخشم و رهایشان کنم... تو نیز از آنها بگذر....
و سومین بخشش، یک کاغذ دیگر بردار و نام تمام کسانی که احساس می کنی در زندگی به آنها ظلم کرده ای بنویس، اگر بخواهی می توانی ظلمت را هم بنویسی...یادت باشد این بار هم عادل باشی... نوشتنت که تمام شد، باز هم مراسم سوزاندن را انجام بده و دعا کن:
خدایا، من در گذشته به همه ی آنها و شاید کسانی که اکنون نامشان را به خاطر نمی آورم، ظلم کرده ام اما اکنون پشیمانم، تو با عشق الهی تک تک آنان را هدایت کن تا مرا عفو کنند تا هم من پاک و زیبا شوم و هم اثر این بخشش بر زندگی آنان به بهترین شکل نمایان گردد...
خدا قوت.... کارهای سختی را پشت سر گذاشتی... سه بخشش بزرگ که پس از انجام آنها شاهد خواهی بود که عشق الهی چه درهای امید و زیبایی را به رویت خواهد گشود.... برای این که از بخشیدن فاصله نگیری، هر روز یک دور تسبیح این جمله را تکرار کن: من مشتاقم همه ی افکار عاری از بخشش را رها کنم.
5ـ لحظه ی تحویل سال، یکی از بهترین زمان ها برای دعا کردن است، تا ظهر روز 29 اسفند، نام خود و تمام کسانی که به سن ازدواج و آمادگی ازدواج رسیده اند اما هم چنان تنها هستند را با پیام های خصوصی و غیر خصوصی به من بگویید. اگر دوست دارید از اسم های مستعار و خلاصه استفاده کنید. لیستی از تمامی نام ها تهیه می کنم و تا قبل از سال تحویل برروی وبلاگ می گذارم تا در هنگام تحویل سال، همه با هم برای ازدواج خوب و زود تک تک این افراد دعا کنیم. من ایمان دارم سال93 ، زمان گشوده شدن بخت تک تک دختران و پسران امیدوار است.... انشالله...
6ـ حالا نوبت شماست...
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******