2777
2789
عنوان

*****جذب گروهی*****

| مشاهده متن کامل بحث + 89276 بازدید | 6783 پست
چگونه همسر دلخواهم را بیابم؟

گام سه: اگر می خواهی زود و خوب ازدواج کنی روابط نامناسبت را ترک کن
1ـ خدایا به امید تو
2ـ لوئیز هی می گوید: هرگز اصرار نورزید که عشق بی درنگ بیاید. شاید هنوز آماده ی آن نیستید، یا هنوز آن قدر پرورش نیافته اید که عشقی را که می خواهید به سوی خود جذب کنید. صرفا به خاطر بی کسی، هرکسی را نپذیرید.
3ـ این گام سوم است: اگر می خواهی خوب و زود ازدواج کنی، روابط نامناسبت را ترک کن.....
4ـ بعد از بخشش که گام بسیار مهمی بود و امیدوارم همه به خوبی انجامش داده باشید ( و البته در اخر این نوشته یک بخشش دیگر را نیز تمرین می کنیم) باید برویم سراغ گام مهم دیگری که بدون انجام دادن آن در راه رسیدن به همسر الهی دچار تاخیر یا حتی هرگز نرسیدن می شویم.... یادتان هست گفتم این راهی که در آن گام نهاده ایم، یک یخبندان بزرگ است که البته در ورای آن بهشت گمشده ی رویاهای ماست، پس برای رسیدن به بهشتمان باید از عصر یخبندان گذشت.... یادتان هست گفتم که اگر حواسمان به راه رفتنی نباشد و پاهایمان را محکم بر زمین نگذاریم به سادگی سر می خوریم و سر خوردن همان و شکستن دست و پا، همان؟ و حتما باز یادتان هست که گفتم کسانی که ما با آنها روابط نامناسبی برقرار کرده ایم، آماده اند که ما را هول بدهند تا ساده تر کله پا شویم(!).... بنابراین پیش از این که دست کسی به ما برسد باید خودمان را از دیگرانی که آماده ی هول دادنمان هستند، دور کنیم.... و این کار یعنی ترک روابط نامناسب...
5ـ رابطه ی نامناسب چه معنایی دارد؟ طبق تعریف باربارا دی آنجلیس این ها روابطی است که شما باید از آنها دوری کنید:
ـ رابطه ای که در آن بیش از آنچه دوستتان به شما عشق می ورزد، شما به او عشق می ورزید.
ـ رابطه ای که در آن کمتر از آنچه دوستتان به شما عشق می ورزد، شما به او عشق می ورزید.
ـ رابطه ای که در آن عاشق توانایی های بالقوه ی دوست خود هستید.
ـ رابطه ای که در آن ماموریت نجات همسر خود را به عهده دارید.
ـ رابطه ای که در آن به دوست خود به عنوان یک الگو و آموزگار چشم دوخته اید.
ـ رابطه ای که در آن به دلایل بیرونی شیفته ی نامزد خود شده اید.
ـ رابطه ای که در آن شما و دوست خود از تفاهم جزئی برخوردار هستید.
ـ رابطه ای که در آن دوست خود را از روی سرکشی و عصیان انتخاب کرده اید.
ـ رابطه ای که در آن دوست خود را به عنوان عکس العملی در برابر دوست قبلی تان انتخاب کرده اید.
ـ رابطه ای که در آن دوست شما در دسترس شما نیست.
و من به این مجموعه با توجه به روند حاکم بر جامعه مان این موارد را اضافه می کنم:
ـ رابطه ای که در آن دوست شما تنها دلیلش برای ایجاد رابطه، دوستی با شماست نه ازدواج.
ـ رابطه ای که در آن، پای یک نفر دیگر در میان است.
ـ رابطه ای که در آن دوست شما، معتاد به هرگونه ماده ی مضر است.
ـ رابطه ای که در آن، بی جهت خود را به نادیده گرفتن خطاهای دیگری دچار کرده اید.
ـ رابطه ای که در آن، از سر بی کسی، مانده اید.
ـ رابطه ای که در آن، احساس می کنید اگر ترکش کنید، خواهید مرد.
ـ رابطه ای که در آن شما برای هرچیزی غیر روح زیبا و درون شگفتتان برگزیده شده اید.
ـ رابطه ای که در آن، غم شما بیش از خوشی و شادمانی حقیقی شماست.
ـ رابطه ای که در آن باور شما و گزینه ی ازدواجتان از زندگی و خدا و مذهب متفاوت است.
و هر رابطه ی دیگری که احساس زیبای عشق را به شما منتقل نمی کند و شما مدام در حال گول زدن خود هستید....
6ـ اکنون زمان ترک این روابط است، خواهش می کنم بی جهت در مقابل زندگی شیرین و شادی که در انتظار شماست و آن کسی که بدون شک همسر الهی تان است این همه مقاومت نکنید و همه ی روابط نامناسب خود را ترک کنید... نخواهید مرد.... من به شما قول می دهم....من این را بارها به چشم خود دیده ام.... باربارا دی آنجلیس در کتاب آیا تو آن گمشده ام هستی؟ به 6 اشتباه بزرگی که در ابتدای روابط مرتکب می شویم به خوبی اشاره کرده است:
ـ سوالات کافی نمی پرسیم.
ـ نشانه های هشدار را که حاکی از مشکلات بالقوه هستند نادیده می گیریم.
ـ سازگاری های ناپخته و زودهنگام مرتکب می شویم.
ـ تسلیم کوری شهوانی می شویم.
ـ گول مادیات را می خوریم.
ـ تعهد را بر تفاهم مقدم می داریم.
همه ی این ها چیزهایی بودند که خیلی ها در روابطتشان نادیده می گیرند.... پیش از آن که به اندازه ی کافی طرف مقابلشان را بشناسند، عاشقش می شوند و واقعا تصور می کنند که این بار دیگر خودش است... بنابراین به جای این که دنبال تفاهمات بگردند به او متعهد می شوند و با این که نشانه های زیادی از ابتدای رابطه برایشان ظاهر می شود و خداوند به هزار و یک زبان هشدار می دهد، همه چیز را نادیده می گیرند و خود را گول می زدنند و خیلی زود با همه چیز سازش می کنند و از همه بدتر این که بر نیاز جنسی خود کنترلی نداشته و اجازه می دهند دیگران هم آن ها را برای همین مورد بخواهند. بنابراین، با خود روراست باشید و سرتان را گرم روابط نامناسب و وقت تلف کن نکنید... باور کنید که همسر الهی تان منتظر شماست. تنها کاری که باید بکنید ترک روابط نادرستتان است... او را ببخشید اگر امروز پی بردید که گولتان زده است، فریبتان داده است.... ببخشیدش و خود را آماده ی پذیرش همسر الهی تان کنید.... چند نفری برام گفته اند که این کار را آغاز کرده اند، برایشان خوشحالم و امیدوارم مراقب همه ی وسوسه های این ترک کردن باشند... مطمئنا دوست شما مقاومت می کند و می خواهد شما را برگرداند اما باید شما محکم باشید... هرکاری لازم است برای ترک او انجام دهید حتی اگر لازم است سیم کارت خود را عوض کنید.... هر کاری که دیگر دست او به شما نرسد... در ضمن، لازم نیست به او بگویید که اگر می خواهد با او باشید باید با هم ازدواج کنید... او اگر همسر الهی شما بود، این احساس خیلی پیش از این ها درون هردوی شما نمایان می شد. با این حال اگر او همسر الهی تان باشد و تاکنون هیچ یک متوجه نشده اید پس از ترک او، و تمرینات و دعاهایی که شما انجام می دهید او باز خواهد گشت... پس لطفا، نگران از دست دادن دیگران نباشید... خلا ایجاد کنید... یک خلا بزرگ... تا همسر الهی تان بیاید و آن را برای همیشه پر کند.... و اگر گره کار شما درون خود شماست، شما کسی را دوست دارید که حتی روح او از ماجرا بی خبر است باید به شدت برروی خود کار کنید.... شما باید این احساس را ترک کنید... لطفا بن بست و گره ایجاد نکنید... خلا ایجاد کنید تا خداوند برایتان پرش کند... هر احساس یک طرفه، به اندازه ی یک رابطه ی نامناسب شما را از همسر الهی تان دور تر و دورتر می کند.... پس این احساس را ترک کنید... شما نیز نخواهید مرد...... او را رها کنید تا آسوده و آرام شوید..... و یادتان باشد تا رهایش نکنید همسر الهی تان نخواهد آمد....
7ـ نکته ی بسیار مهم: عده ای می پرسند اگر کسی که ما دوستش داریم و او می داند یا نمی داند، همان همسر الهی ما باشد، پس چرا رهایش کنیم؟.... شما باید رهایش کنید زیرا نیاز به این رها شدن دارید، نیاز به این خلا دارید... او اگر همسرالهی شما باشد به سوی شما خواهد آمد، آن هم با اشتیاق، نه با زور.... پس رهایش کنید و شکی نداشته باشید که خلا ایجاد شده تنها با همسر الهی شما پر خواهد شد....
8ـ یک تمرین بخشش دیگر: هرروز این تمرین را انجام دهید... به جای من، می توانید از تو استفاده کنید و تمام فعل ها را نیز متناسب با ضمیری که استفاده می کنید تغییر دهید... این دعای بخشش را می توانید برای خود و همه ی کسانی که فکر می کنید با نبخشیدن شما گره و بن بست در زندگی تان ایجاد کرده اند بنویسید و طی مراسم با شکوهی آتش بزنید.... بگذارید مبدل به نیروی برتر شود....
دعای بخشش از ژوزف مورفی:
اکنون من ( نام خود و یا دیگری را بنویسید) افکار منفی و مخربی را که در خانه دلم انباشته بودم از آنجا پراکنده می سازم. تصمیم دارم پس از این، چنین ایده هایی را به سر راه ندهم و روحم را از هر الودگی پاک نگاه دارم. همه ی کسانی که از آنها دلگیرم و یا کینه به دل دارم را هم به خدا می سپارم. هرکجا هستند و هرکار که می کنند برایش آرزوی موفقیت و سلامتی و شادکامی دارم. من با نیروی شفابخش هستی در هماهنگی کامل هستم و عشق آسمانی را در تمام ذرات وجودم حس می کنم و می دانم که این عشق از نو به من تندرستی می بخشد و از نو می توانم با سلامت کامل زندگی کنم، با خود و اطرافیانم از در صلح و دوستی در آیم و هر کینه ای را از دل پاک کنم. امیدوارم آنها در کنف حمایت پروردگار قرار گیرند و لطف خداوند شامل حالشان شود و مرا هم مشمول عنایت خود گردانند. من با تمام وجودم خیروخوشی آنها را می خواهم. از همین حالا من انسانی آزاد هستم.
9ـ در گام بعدی، پس از بخشش و ترک روابط نامناسب، همسر دلخواهمان را با کلمات به تصویر می کشیم، پس برای آن باید خوب آماده باشید، زیرا کائنات همان چیزی را به شما می دهد که می نویسید و تصور می کنید، بنابراین باید بهترین ها را بخواهید تا بهترین ها نصیبتان شود....
10ـ همیشه برای ناامید شدن زود است!

من می‏دانم که تمام هستی برای من خلق شده.. پس نگران نیستم و تمام هستی را یار و یاور خود می‏بینم.
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=773511
سلام الیزابت جان ،خوبی ؟ دیشب چه خبر شده اینجا چرا همه قهر کردند؟
زندگی خالی نیست ، مهربانی هست، سیب هست، ایمان هست ، آری تا شقایق هست ،زندگی باید کرد...🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نغمه و مانی برگرید لطفا ، مانی ما باید یادبگیریم شوخی را جدی نگیریم
زندگی خالی نیست ، مهربانی هست، سیب هست، ایمان هست ، آری تا شقایق هست ،زندگی باید کرد...🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
راشین جون سلام منم موافقم اتفاق قشنگی نبود ولی می تونه نتیجه خوبی داشته باشه دوستان مانی جان و نغمه جان ما به وجود شما به عنوان دو یار مثبت احتیاج داریم برگردید و دیگه اصلا در موردش صحبت نکنیم این از همه چیز بهتره
من می‏دانم که تمام هستی برای من خلق شده.. پس نگران نیستم و تمام هستی را یار و یاور خود می‏بینم.
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
محکم کاری کنید تا ازدواج کنید...
1ـ خدایا به امید تو
2ـ باید گام چهارم را بنویسم اما ترجیح می دهم گام دوم و سوم را در هم ادغام کنم و باز تکرار کنم. نوشتن این بین گامی برایم سخت ترین کار است زیرا من در دو گام قبلی با چندین دلیل علمی و تجربی برایتان توضیح دادم که باید ببخشید خود و دیگران را و حتما باید روابط نامناسب خود را ترک کنید و با مثال گفتم که روابط نامناسب چه تعریفی دارد اما عده ای از مخاطبان نوشته های من در پیام های خصوصی و غیرخصوصی و ایمیل از من سوالاتی پرسیدند و راهنمایی هایی خواستند و داستان هایی از زندگی شان تعریف کردند که بنظرم می رسد باید با زبان دیگری دوباره این دو گام مهم را برایتان توضیح بدهم...
3ـ دوستان خوب من، باید ببخشید، آن هم به خاطر خودتان نه به هیچ دلیل دیگری.... اگر نبخشید هیچ کدام از آرزوهایتان برآورده نمی شود... و گفته باشم که بخشش یک امر درونی است بنابراین لزومی ندارد راه بیفتید و از تمام کسانی که از شما کینه ای به دل دارند طلب بخشش کنید، درونتان و از خدای بزرگ بخواهید که به دیگران کمک کند تا شما را برای اشتباهاتی که در مورد آنها مرتکب شده اید ببخشند و به شما نیز یاری رساند که دیگران را برای اشتباهاتی که در حق شما مرتکب شده اند ببخشید تا بارتان سبک شود.... به چه دلیل کینه و نفرت را با خود حمل می کنید؟ آیا شانه های شما این همه قدرتمند است که این همه کینه بر دوش خود گذاشته اید؟ با آنها می خواهید چه کنید؟ آیا اگر دیگران را برای همه ی بلاهایی که بر سر شما آورده ا ند نبخشید چیزی از درد و رنجی که کشیده اید کم می شود؟ آیا سبک می شوید؟ مسلما پاسخ شما خیر است، بنابراین دیگرانی را که به شما ظلم کرده اند ببخشید تا آسوده و رها باشید و برای آن که دیگران هم شما را ببخشند از خداوند عالم طلب کمک کنید... در گام قبلی دعای ژوزف مورفی را گذاشتم، حتما از آن استفاده کنید بسیار بسیار موثر است. تا زمانی که کاملا احساس سبکی کنید آن دعا را به اسم خود و دیگران بنویسید و آتش بزنید و این دعا را نیز از کاترین پاندر ضمیمه می کنم که هرروز با خود تکرار کنید تا روزی که واقعا احساس سبکی و آرامش کنید.
دعای بخشش از کاترین پاندر: به راحتی می بخشم و همه ی انتقادها، نفرت ها و خصومت ها را رها می کنم. به خداوند متوسل می شوم تا این که بارهای گران را از دوشم بردارد. نیروی سعادت بخش عشق مرا رها می سازد تا موهبت های زیادی را به دست آورم و آن ها را با دیگران تقسیم کنم.
4ـ گام سوم، ترک روابط نامناسب بود، دوستان من، رابطه ی نامناسب شما به هر دلیلی که برقرار شده است رابطه ی نامناسب است و هیچ نام دیگری نمی توان برآن گذاشت و هیچ از ماهیت آن کم نمی کند. بنابراین، با دلایلی مانند این که اگر ترکش کنم از تنهایی دق می کنم، افسرده می شوم، کو تا کس دیگری پیدا کنم، از کجا که او همان همسر الهی ام نباشد و .... خودتان را گول نزنید و این همه سر خود را شیره نمالید! به قول کسی، مرگ یک بار، شیون یک بار. ترکش کنید، آن هم به یک باره، نه آهسته آهسته. اگر یک دفعه و محکم نکَنید، هرگز نمی توانید کَنده شوید.... لطفا در این زمینه هرگونه ترحم را کنار بگذارید، حرف زندگی شما در میان است، بیهوده که نیست. نباید حتی لحظه ای وقت تلف کنید... پس خودتان را با نشانه های واهی و خواب های بی اساس سرگرم نکنید و دلداری های بیخود به خود ندهید. او همسر الهی شما نیست. همسر الهی تان، شما را آزار نمی دهد. این را همیشه در ذهن خود حک کنید. بنابراین شما مجبورید به خاطر خودتان هم که شده، او را ترک کنید. اشک تان در می آید حتی با فکر کردن به این موضوع؟ اشکالی ندارید، این شیون و مویه کاملا مجاز و توصیه شده است... مرا ببخشید که این همه باید با شما سنگدل باشم اما چاره ای جز این نیست.... تو را به خدا برای همین یک بار در زندگی تان نسبت به فردی که با او رابطه ی نامناسب برقرار کرده اید، سنگدل شوید، به او رحم نکنید، به خودتان رحم کنید.... در همین لحظه هیچ کسی واجب تر از شما نیست ، یادتان باشد آن چراغی که به خانه رواست، به مسجد حرام است.... پس ترحم به دیگری در زمانی که خود بیش از او نیاز به ترحم دارید اشتباه بزرگی ست. بی زحمت به خود و زندگی تان رحم کنید.... این حرف آخر من در این زمینه بود و دیگر هم تکرار نخواهم کرد....
5ـ برای حذف کسانی که محیط شما را بی جهت شلوغ کرده اند و نمی گذارند که زندگی تان را بکنید، بهترین راه، دعا کردن است، این دعا را هر روز تکرار کنید و یا بنویسید و اتش بزنید:
من مشتاقم تمامی انسان های دردسرساز را از زندگی ام حذف کنم.
یا هرجمله ی دیگری که با من مشتاقم شروع می شود و با حذف کنم ختم می گردد و حس بهتری به شما می دهد، استفاده کنید.
6ـ کسانی که در گذشته روابط زیادی داشته اند و هنوز هرگوشه ی وجودشان درگیر جایی از این روابط است و حس می کنند این خاطرات در ازدواج شان تاخیر ایجاد کرده است، این دعا را استفاده کنند تا رها شوند:
خدای من، من میل ازدواج کردن را کاملا و آزادانه کنار می گذارم. من رها می کنم و می گذارم اراده ی تمام عیار تو در زندگی ام تحقق بخشد، من دوست دارم کانونی سرشار از سعادت داشته باشم، اما این کار را به تو واگذار می کنم. من بنده ی تو هستم و تو مرا دوست داری، تو می دانی که چه چیزی برای من بهترین است، بنابراین هرچه را که می خواهی در زندگی ام اجرا کن.
7ـ گام های دوم و سوم بسیار مهم بودند، بنابراین لازم دیدم که این نکات را به آنها اضافه کنم تا شاید آن عده ای که هنوز کوتاه نیامده اند و با گروه همراه نشده اند به خود آیند.
8ـ من تمامی پیام های شما اعم از عمومی و خصوصی و ایمیل های شما را می خوانم اما واقعا برایم مقدور نیست و البته صلاح نمی دانم که خصوصی پاسخ شما را بدهم بنابراین اگر سوالی می پرسید یا مساله ای را مطرح می کنید تا هفته ی بعد به وبلاگ بیایید تا پاسخ شما را به صورت عمومی بیان کنم شاید مساله ی شما مساله ی کس دیگری هم باشد و از این طریق او نیز به پاسخش برسد.
9ـ اگر عادت به انجام کارهایی دارید که از نظر دیگران و خودتان خطاست و شما در خفا آنها را انجام می دهید و مشتاق ترک کردنشان هستید اما توان مقابله با اشتیاق انجام آنها را ندارید، هیچ راهی جز مشارطه و مراقبه و مکاشفه ندارید، برای آموزش این عمل هم به وبلاگ جادوگر بروید.
10ـ از دعای دسته جمعی برای ازدواج استقبال خیلی خوبی شد، پیشنهاد می کنم نام ها را در سجاده ها و یا لای قرآن هایمان بگذاریم و بعد از هرنمازمان دعا کنیم، بنابراین تا آخر این هفته کسانی که تازه به وبلاگ می آیند و تمایل دارند نامشان در لیست افزوده شود ثبت نام کنند تا لیست نهایی اعلام شود. در آن پست، نظرات باز می ماند تا افرادی که بعد می آیند نامشان را بنویسند و دیگران هم آن نامها را به لیست خود اضافه کنند.
11ـ دعاکنید:
ـ عشق مقاومت ناپذیر خدای درونم، اکنون همسر الهی ام را به سوی من جذب می کند.
ـ عشق الهی از طریق من متجلی می شود و همه ی چیزهایی که برای خوشبختی و تکمیل زندگی من لازم است را برایم به ارمغان می آورد.
ـ من هم اکنون در میان روابط درست، افراد درست و اوضاع و شرایط درست قرار دارم.
12ـ اگر تا شنبه ی بعد گام های دو م و سوم را محکم برندارید، لیز خواهید خورد و چون همه جلوتر از شما رفته اند دیگر کسی نیست دست شما را بگیرد و از زمین بلندتان کند پس بی زحمت بجنبید.....
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
گام چهار: اگر می خواهی با کسی که می خواهی ازدواج کنی، خودت را کشف کن
خدایا به امید تو
1ـ ورود تمام کسانی که خود و دیگران را نبخشیده اند و یا طلب بخشش از دیگران نکرده اند و از همه مهمتر، روابط نامناسب خود را ترک نکرده اند، به گام چهارم ممنوع است...
2ـ اگر می خواهی با کسی که می خواهی ازدواج کنی، خودت را کشف کن.
3ـ این گام چهارم است، سخت نیست اما باید برایش وقت بگذارید تا میسر شود. بنیان این نوشته ی من، از کتاب قانون جذب مایکل.ج . لوسیر است.
4ـ موانع را از سر راه برداشته ایم و اکنون زمان خواستن است... برای رسیدن به همسر الهی تان، ابتدا باید خود را بشناسید و همسر الهی تان را کشف کنید.... برای این کار، قلم و کاغذی بیاورید........ آماده اید؟... شما باید بدانید که چه می خواهید.... ملاک های درست برای شما چیست؟... یادتان باشد ملاک شما، ملاک شماست و به کس دیگری ارتباطی ندارد... بنابراین جدولی بکشید با دو ستون و در ستون اول از تضاد که توضیحش می دهم، استفاده کنید و ستون دوم را فعلا خالی بگذارید....
قانون وضوح از طریق تضاد می گوید: تضاد تمام آن چیزی است که از آن خوشت نمی آید و تو را در حال و هوای منفی نگاه می دارد. لحظه ای که چیزی را در زندگی ات شناسایی می کنی که در تو احساس تضاد و بی رغبتی ایجاد می کند یا اعلام می کنی که آن را نمی خواهی، آن را به قانون جذب پیشکش می کنی... بنابراین می توان از راه شناخت تضادها به وضوح و خواسته ی اصلی خود رسید و آنها را از زندگی خود حذف کرد...
چیزهایی هست که حتما شما را در روابط قبلی تان آزار داده است یا در دیگران می بینید و نمی پسندید، باید آن ها را در ستون اول که تضاد هاست بنویسید، من نوشته ی خودم را به عنوان مثال برایتان می گذارم تا بهتر متوجه شوید:
برگه ی وضوح از طریق تضاد برای به دست آوردن همسر آرمانی من
تضاد:
1ـ دروغگو
2ـ خیانت کار
3ـ به اندازه ی کافی دوستم نداشت
4ـ عصبی
5ـ بد دهن و بی ادب
6ـ چهره اش را دوست نداشتم
7ـ بداندام ( قدکوتاه و چاق)
8ـ به احساساتم توجه نمی کرد
9ـ زورگو
10ـ دخالت ندادن من در تصمیم گیری ها
11ـ نامهربان
12ـ عجول
13ـ پرحرف
14ـ تحصیلات نامتناسب با من
15ـ بی شعور
16ـ خبیث
17ـ شنونده ی بد
18ـ صدای زشت
19ـ سرد و خودخواه در رابطه ی جنسی
20ـ خودرای
21ـ عقده ای
22ـ غیراجتماعی
23ـ احترام نگذاشتن به خانواده ی من
24ـ تهدید کردن من
25ـ عاشق من نبودن
26ـ بی علاقه به هنر و ورزش
27ـ تفاوت فرهنگی
28ـ عدم درک من
29ـ بی علاقه به پیشرفت
30ـ تکلیفش با خودش معلوم نبود
31ـ نماز نمی خواند
32ـ سیگار می کشید و شاید هم معتاد بود
33ـ مشروب می خورد
34ـ کنترل کننده
35ـ بی کار
36ـ بی پول
37ـ بی اتومبیل
38ـ بی خانه
39ـ بی عرضه و تنبل
40ـ در سختی ها تنهایم می گذاشت
41ـ رقیب داشتم
42ـ اسم و فامیلی نازیبایی داشت
43ـ کتاب نمی خواند
44ـ لوس
45ـ تفاوت سنی زیاد
46ـ بدبین
47ـ خانواده اش تحصیل کرده و خوب نبودند
48ـ از بودن در کنار او گاهی خجالت می کشیدم
49ـ مرا تنها برای دوستی و خوشگذرانی می خواست
شاید نوشتن این تضادها خیلی ساده نباشد، بنابراین برایشان خوب وقت بگذارید چون نباید هیچ چیزی را از قلم بیندازید... چون وقتی چیزی را ذکر نمی کنید کائنات به سلیقه ی خود برایتان تصمیم می گیرد!
توجه کنید، این قسمت بسیار مهم است، توجه کردن به تضاد اساسی است زیرا شما را به وضوح می رساند، به کشف خود و آن چه که دوست دارید...
حالا در ستون دوم، جلوی هر مورد خواسته ی اصلی خود را بنویسید و صادقانه به خود پاسخ دهید که چه می خواهید...بعد که برای هر مورد خواسته ی خود را نوشتید بر روی تضاد آن مورد خط بکشید....
ستون دوم برگه ی وضوح از طریق تضاد من برای به دست آوردن همسر آرمانی من
وضوح:
1ـ صادق و راستگو
2ـ با وفا
3ـ بیشتر از هرکس دوستم دارد
4ـ متعادل
5ـ باادب و نزاکت
6ـ زیبا چهره
7 ـ خوش تیپ و قد بلند
8ـ به احساساتم توجه کند و جویای آنها باشد
9ـ خواسته هایم برایش مهم باشد
10ـ هنگام تصمیم گیری عقیده ام را بپرسد
11ـ مهربان و احساساتی
12ـ صبور
13ـ زیبا و به جا صحبت کند
14ـ تحصیلاتش متناسب با من باشد
15ـ با شعور
16ـ پر از ارزش های انسانی
17ـ شنونده ی عالی
18ـ صدای زیبایی داشته باشد و به دلم بنشیند
19ـ بسیار گرم و فداکار در رابطه ی جنسی
20ـ هم فکر
21ـ چشم و دل سیر باشد
22ـ اجتماعی باشد
23ـ به خانواده ام احترام بگذارد
24ـ در مشکلات همیشه بهترین راه حل را انتخاب کند
25ـ عاشق من است
26ـ علاقه مند به هنر و ورزش
27ـ با فرهنگی متناسب با من و خانواده ام
28ـ درک کامل من
29ـ علاقه مند به پیشرفت
30ـ هدفمند و امیدوار در زندگی
31ـ نماز می خواند و با خدا رابطه ی خوبی دارد و می داند چرا نماز می خواند
32ـ بدنش تنها به مصرف مواد مفید عادت دارد
33ـ نوشیدنی های مفید می نوشد.
34ـ انعطاف پذیر و متعادل
35ـ دارای شغلی عالی
36ـ ثروتمند
37ـ دارای اتومبیل لوکس
38ـ دارای خانه ای مناسب
39ـ بسیار باعرضه و فعال
40ـ همیشه همراهم است
41ـ هیچ کس را به اندازه ی من دوست ندارد
42ـ اسم و فامیل زیبا دارد
43ـ کتابخوان است
44ـ خودساخته
45ـ هم سن و سال هستیم
46ـ خوش بین و امیدوار
47ـ خانواده ی خوب و تحصیلکرده ای دارد
48ـ همیشه به او افتخار می کنم
49ـ مرا به عنوان همسر می پذیرد

بعد از پرکردن هر دو ستون و خوب اندیشیدن پیرامون آنها، از این فرمت برای نوشتن خواسته ی خود استفاده کنید:
شروع مطلب:
من در مرحله ی جذب تمام چیزهایی هستم که لازم است بدانم، انجام دهم یا داشته باشم تا ارتباط آرمانی ام را به سوی خود جذب کنم و آن فرد همسر من باشد.
اصل مطلب: ( این قسمت را با توجه به تضاد و وضوح خود بنویسید)
مثال از نوشته ی من: خیلی دوست دارم بدانم ارتباط آرمانی من با مردی که مملو از ارزش های انسانی ست چه احساسی دارد، مردی که صادق و راستگو، با وفا، متعادل، باادب و خوش بین، بانزاکت، مهربان و احساساتی، قدرشناس، صبور، باشعور، هم فکر، انعطاف پذیر، امیدوار و متعادل و خودساخته است و من از بودن در کنار او لذت می برم.
دوست دارم این احساس را داشته باشم که جفت دلخواهم مردی با ملاحظه و مهربان و احساستی است و درباره ی احساسات و افکار من از من می پرسد و من از این که مرا در تصمیم گیری ها هرچند برای چیزهای کوچک دخالت می دهد، بسیار خرسندم.
دوست دارم همسرم اجتماعی باشد، چشم و دل سیر باشد، به خانواده ام احترام بگذارد و فرهنگی که با آن رشد کرده، مشابه و چه بسا بهتر از فرهنگ من و خانواده ام باشد و تصور داشتن چنین مردی در کنارم چه شگفت انگیز است.
من ایمان دارم مردی که خداوند برایم انتخاب کرده است، با خدا رابطه ی خوبی دارد، نمازش را می خواند، نوشیدنی های مفیدمی نوشد و بدنش را تنها به مصرف مواد مفید عادت داده است. در زندگی بسیار هدفمند است و علاقه ی بسیاری به پیشرفت دارد و تصور این مرد برایم بسیار هیجان برانگیز و دوست داشتنی است.
تصور زندگی مشترک در کنار مردی زیباصورت، خوش اندام و خوش تیپ و قدبلند که صدایی زیبا هم دارد و زیبا و به جا صحبت می کند و علاوه بر این شنونده ی بسیار عالی ست و اسم و فامیل زیبایی دارد و از نظر سن و فکر با من هم خوانی دارد، بسیار خرسندم می کند. من می دانم همسرم در مسائل جنسی بسیار بسیار گرم است و د رهمه حال از خودگذشته و فداکار است و ما در کنار هم به بالاترین لذت ها می رسیم. مطمئن هستم که همسرم عاشق من است و مرا بیش از هر کسی در دنیا دوست می دارد و به درک کاملی از من و خواسته های من رسیده است و در تمام لحظات زندگی همراه و پشتیبان من است و در لحظات سخت و مشکلات همیشه بهترین راه حل و راه چاره را انتخاب می کند و این اطمینان مرا بسیار قوی می کند.
لذت زندگی در کنار مردی که با شعور و کتابخوان است و تحصیلاتی هم تراز با تحصیلات من دارد و علاقه مند به هنر و ورزش است مرا به وجد می اورد.
من نتیجه گرفته ام که مرد دلخواهم و همسرم بسیار با عرضه و فعال است به همین دلیل شغلی عالی و پردرآمد دارد و وضع مالی ما در کنار هم بسیار خوب است و ما خانه و اتومبیل لوکس و زیبایی داریم و این برایم بسیار خوشآیند است. من او را برای همه ی آنچه که هست تحسین می کنم و همیشه حامی او هستم و به او افتخار می کنم و او هم متقابلا، مرا برای همه ی بودنم در حد پرستش دوست می دارد، تحسین می کند، حامی من است و از بودن در کنار من بسیار لذت می برد.

خاتمه ی مطلب: قانون جذب خود را نشان می دهد و با آنچه لازم است رخ بدهد تا خواسته های من تحقق یابد، همنوا می شود.

5ـ این کار بسیار مهم را تا شنبه ی بعد انجام دهید تا بقیه ی مسیر را برایتان توضیح دهم.
6ـ دعا کنید:
عشق مقاومت ناپذیر خدای درونم، اکنون همسر الهی و دلخواهم را به سویم جذب می کند
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
1،2،3 حرکتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

http://nowaroosupload.ir/uploads/13948251701.jpg
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
http://nowaroosupload.ir/uploads/13948258191.jpg
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
برای همتون بهترین ارزوها رو دارم به امید خدا حاجت روا بشین انشالا
تو آمدی و خدا خواست پسرم باشی،
وبهترین غزلِ توی دفترم باشی،
تو آمدی وخدا خواست از همان اول،
تمامِ دلخوشی روزِ آخرم باشی،

تمامِ زندگی من و همنفسم 7 آبان 92 چشممون و روشن کرد، خدایا شکرتتتتت
سلام نازگل جونم ممنون ایشاالله که شما هم حاجت روا بشی عزیزم حال پدرتون چطوره؟؟؟
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
بچه ها اگر من یهو رفتم اکانتم تموم شده
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******