2777
2789
عنوان

*****جذب گروهی*****

| مشاهده متن کامل بحث + 89151 بازدید | 6775 پست
http://nowaroosupload.ir/uploads/13944547851.jpg
من می‏دانم که تمام هستی برای من خلق شده.. پس نگران نیستم و تمام هستی را یار و یاور خود می‏بینم.
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=773511
سلام الیزابت جان.من دیشب قانون خلا شمارو اجرا کردم و یکی از مانتوهامو که استفاده نمیکردم و خواهر زادم ازش خوشش میومدو بهش بخشیدم.وامروز در کمال ناباوری چیزیو که چند وقت بود دنبالش بودم و اصلا گیر نمیاد به دستم رسید اونم به عنوان کادو.نمیدونی چقدر ذوق کردم.اصلا باورم نمیشد.خیلی از تو و تاپیک ارام بخشت ممنون.منم خیلی منفی باف بودم و چیزی هم خوشحالم نمیکرد.ولی به لطف شما حالم خوبه حتی از خوشحالیه دیگران هم خوشحال میشم.چون با تمام وجود خدارو حس میکنم و همه چیزو به خودش سپردم اعتمادم بهش چندین برابر شده.خلاصش خیالم راحت شده.ازت سپاسگذارم.سپاسگذارم.سپاسگذارم به خاطر این حس خوبی که به ماها میدی.
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان می خوام امروز از قانون فرمان براتون صحبت کنم
قانون فرمان چیست؟؟؟
قانون فرمان هیچی نیست جز یه چیز خیلی راحت اونم اینه که به خواسته هاتون فرمان میدین که انجام بشه این فرمان به معنی دستو دادن نیست بلکه به معنی کنترل کردن و در اختیار گرفتنه یعنی چی اون وقت یعنی این که شما با قانون فرمان ذهن خودتون رو کنترل می کنید که به چی فکر کنه به چی فکر نکنه
بهترین کار برای انجام قانون فرمان باید سه مرحله رو اجرا کنید:
1-هر روز موهبتهای دلخواهتون رو بنویسید.
2-ذهنا مجسم کنید که به آرزوهایتان رسیده اید.
3-جسورانه واگاهانه به به ثمرات نیکو و نتایج دلخواهتون فرمان تجلی بدهید.
اگر هر روز با پشتکار و مداومت این سه مرحله رو به انجام برسونیدنمی نونید جلوی بهمن موهبتهای نیکویی رو که به سوی زندگیتون سرازیر میشود را بگیرید!!!! مطمئن باشید.
من می‏دانم که تمام هستی برای من خلق شده.. پس نگران نیستم و تمام هستی را یار و یاور خود می‏بینم.
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
http://nowaroosupload.ir/uploads/13944804551.jpg
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
http://nowaroosupload.ir/uploads/13944805281.jpg
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
http://nowaroosupload.ir/uploads/13944831611.jpg
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
http://nowaroosupload.ir/uploads/13944832171.jpg
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
http://nowaroosupload.ir/uploads/13944832791.jpg
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
همیشه میشه یه راهی پیدا کرد

http://nowaroosupload.ir/uploads/13945279201.jpg
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
طریقه نامه نوشتن به فرشتگان
_ چه کسانی این شیوه را تائید کرده اند؟

" کاترین پاندر " این روش رو دعای عارفانه می نامه." اما کورتیس هاپکینز" معلم بزرگ ماوراالطبیعه که در متافیزیک، " آموزگار آموزگاران " نامیده می شه ، این شیوه را در کلاسهای خود می آموخت. او که یکی از بزرگترین اساتید بود به این شیوه تاکید داشت. او شاگردان بزرگی در متافیزیک تربیت کرد که همگی بر این شیوه تاکید داشتند. " خانواده ی فیلمور" که بنیانگذار نهضت وحدت، نهضت علوم دینی و نهضت علوم الهی هستند، از شاگردان او بودند. " دکتر ه.ب.جفری " هم که از شاگردان او بود، در کتابش " تعالیم عرفانی" بر این شیوه ی دعا تاکید کرده است. بسیاری از اساتید ماوراالطبیعه این شیوه را بسیار موثر دانسته اند.

" کتاب مقدس " هم درباره ی بیدارکردن قدرت فرشتگان، در وقت نیاز، آیات بسیار دارد. در آیه ی چهلم از باب بیست و چهارم " سفر پیدایش " ابراهیم وعده داده است : " یهوه که به حضور او سالک بوده ام فرشته خود را با تو خواهد فرستاد و سفر تو را خیریت اثر خواهد گردانید. "

در قران مجید گفته شده برای انسان فرشته هایی خلق شده اند که او را از شش جهت محافظت می کنند.از راست، چپ، جلو، عقب، بالا و پائین. (وقتی این فرشته ها خلق شده اند تا از ما محافظت کنند

پس حتما" راهی هم برای گفتگو با آنها و صدا زدنشان هست! )

همه ی ادیان و فرهنگها به انسان آموخته اند که کلام او قدرت اوست. بسیاری از تعالیم، به قدرت ویژه ی کلمات پی برده اند. چینی ها چنان نسبت به کلام مکتوب توجه ویژه نشان می دادند که می گفتند نباید کاغذی را که چیزی روی آن نوشته شده، پاره کرد یا نسبت به آن بی حرمتی روا داشت، حتی اگر آن کاغذ دیگر به درد نخورد. یونانیان مدتها بر این اعتقاد بودند که کلام دارای قدرتی کیهانی است، و انسان می تواند با کلام هر کار که می خواهد بکند : بنا سازد یا ویران کند.

کتاب مقدس با این جمله شروع می شود : " در ابتدا تنها کلمه بود و کلمه خدا بود! "

تمرین : برای بیدار کردن این شیوه ی ویژه ی عشق ( نامه نوشتن به فرشته ها )، اغلب به وعده ی خدا که در مزمور نوشته شده ، بیندیشید و آن را با خود تکرار کنید. : " هیچ چیز بدی بر تو واقع نخواهد شد و بلایی نزد خیمه ی تو نخواهد رسید. زیرا که حضرت اعلی فرشتگان خود را درباره ی تو امر خواهد فرمود تا در تمامی راههایت تو را حفظ نمایند. " ( مزمور نود و یکم _ 10 و 11)

_ "دعای عارفانه " یا " نامه نوشتن به فرشته " چه فوایدی دارد؟

"نامه به فرشته " که دعایی نهانیست، می تواند در زندگی خودتان و دیگران معجزه ها و شگفتیهای عظیمی به وجود آورد.این شیوه به سرعت به اندیشه هایتان نظم الهی می بخشد و شما را از برخوردهای غیر لازم و نگرانیها نجات می دهد.در روابطتان با دیگران شگفتی به وجود می آورد و دشمنان را به دوست تبدیل می کند و شما را به سوی توانگری و ثروت سوق می دهد.

اگرنمی توانید با کلام کسی را متقاعد کنید که رفتارش را تغییر بدهد، اگر با همسر، دوست، پدر و مادر ، همسایه، رئیس یا هر کسی مشکل دارید، اگر کسی که به شما مقروض است پولتان را نمی دهد، اگر از رفتارهای کسی عصبی می شوید اما نمی توانید او را که خطا می رود، به مسیر درست هدایت کنید وهزاران اگر دیگر، بدانید که راه حل مسئله ی شما اینجاست.

استادی داشتم که می گفت حرف حق را باید فقط یک بار به افراد بگوئید، بعد از آن باید از طریق نامه دادن به فرشته ی آنها بخواهید که به حرفتان گوش بدهند. زیرا با این شیوه شما با خدای درون فرد مورد نظر ارتباط برقرار می کنید.

برای برآورده شدن هر آرزویی می شود به فرشته های خودمان یا دیگران نامه بنویسیم و از این قدرت جادویی که خدا برای محافظت ما آفریده، استفاده ببریم. واژه ی فرشته یعنی فرستاده ی خدا. هر گاه دیدید از شکستی به شکست دیگری رهسپارید، یا هر گاه که وسوسه می شوید خودتان را به باد انتقاد و ملامت بگیرید، حتما" به فرشته ی خودتان نامه بنویسید.

_ چگونه باید به فرشته درون نامه نوشت؟

این شیوه ی ویژه ی عشق را می توانید به صورت پنهانی و با استفاده از کلمات به کار گیرید. کلمات راستین مثل فرشته ها هستند. کلمات راستین زنده اند و سرشار از نیکی و موهبت.از این رو، نیکی و موهبت به بار می آورند. اما شیوه ی به کار بردن این کلمات برای آفرینش ثمرات فرشته آسا این است که باید به شخص مورد نظرتان بیندیشید و به فرشته یا ضمیر برتر ( باطن معنوی ) او نامه بنویسید.

با نامه نوشتن به فرشته ی شخص مورد نظر، در اندیشه هایی که نسبت به او دارید، اعتقاداتی هماهنگ ایجاد می کنید و ذهن نیمه هشیار شما این احساس هماهنگی را به سوی او می تاباند. همچنین ضمیر برتر معنوی او را زنده می کنید و به یادش می آورید.چون کلام حقیقت به تحریر در آید، بر مسند قضاوت آن شخص می نشیند. پس ، از موانع عاطفی نظیر غرور و خودپرستی و تکبر و خودفریبی و مشاجرات عقلانی در می گذرد و در ذات خداگونه ی او ، نفوذ می کند.

_ برای هر خواسته و آرزو باید به کدام فرشته نامه نوشت؟

برای هر خواسته و آرزو ، باید به فرشته ی آنچه که می طلبید، نامه بنویسید. اگر برای خودتان یا دیگری حمایت می خواهید، به فرشته ی حمایت نامه بنویسید. اگر جویای سلامت هستید، به فرشته ی شفا نامه بنویسید، اگر خواهان محبت هستید، به فرشته ی عشق، اگر ازدواج می خواهید، به فرشته ی زناشویی.فرشته ها بسیارند : فرشته ی هماهنگی، فرشته ی شادمانی، فرشته ی خرد و فرزانگی، فرشته ی هدایت و راهنمایی، فرشته ی ثروت و توانگری، فرشته ی فهم و شعور، فرشته ی رشد و کمال معنوی، یا هر فرشته ای که در این لحظه به او نیاز دارید.

اگر برای فرشته ای نامه نوشتید و به نتیجه نرسیدید، خوب دقت کنید شاید باید نامه را خطاب به فرشته ی دیگری بنویسید.

فراموش نکنید همانطور که می توانید به فرشته ی دیگران نامه بنویسید می توانید به فرشته های خود هم نامه بنویسید.

"پاندر " مثالهای بی نظیری درباره ی نوشتن نامه به فرشته در کتابهایش دارد که من چند تا از آن را بر ایتان می نویسم.

مثال : بازرگانی از آلمان گفته به محض نوشتن نامه به فرشته ها، نخست در درون اون دگرگونیهایی پدید آمده و سپس این دگرگونیها در اوضاع و شرایط زندگیش پدیدار شده اند. او گفته از راههای دیگر دعاهایم مستجاب نمی شد اما این شیوه ناگهان همه ی دعاهایم را برآورده کرد.

مثال : یک کارشناس که مهارت تخصصی خوبی داشته ، همیشه از وضع مالیش که تعریفی نداشته، ناراحت بوده تا اینکه برای فرشته ی ثروت و توانگری خودش نامه می نویسد و بهبود این وضع را از او می خواهد. او در نوشتن نامه ، سماجت می کند تا اینکه حقوقش دو برابر می شود و کارش گسترش می یابدو بعد از سه سال چنان توانگر می شود که می تواند خودش را باز نشسته کند و به کار مورد علاقه اش که سفر به اقصی نقاط دنیا بوده بپردازد!

مثال : خانمی که از شوهرش جدا شده بود ، دلش می خواست بچه ها را از شوهرش بگیرد اما مرد که با او سر لج افتاده بود، به هیچ صورت قبول نمی کرد و زن از پس مخارج بچه ها هم بر نمی آمد. زن مدتها برای فرشته ی درون شوهرش نامه نوشت. چندی نگذشت که شوهرش نه تنها پذیرفت که بچه ها را به او بدهد، بلکه مخارج آنها را هم به عهده گرفت و مبلغ قابل توجهی هم به خود زن هدیه داد!

زن می گوید این رفتار شوهرم که بی سابقه بود، مثل معجزه بود و من آن را مدیون نامه نوشتن به فرشته ی درون شوهرم هستم!

مثال :بانویی که با رئیسش به شدت مشکل داشت شروع کرد به نوشتن نامه برای فرشته ی درون رئیسش. رئیس بلافاصله او را اخراج کرد! اما زن این رویداد را به فال نیک گرفت و گفت : حتما" نامه به فرشته برای او برکت بزرگتری به همراه دارد.هفته ی بعد او شغلی بسیار پردرآمد تر و دلچسب تر در شهر مورد علاقه اش یافت! ( بنابراین بدونید که نامه به فرشته درست مثل فرا خواندن طرح الهی می باشد و می تواند تغییراتی بزرگ به وجود بیاورد که در ظاهر و در ابتدا ممکنه فکر کنید به سود شما نبوده اما خیلی زود می بینید که خیر بزرگتری برایتان به ارمغان آورده! )

مثال : شخصی وانتی نو می خرد اما آن را از جلوی گاراژ از او می دزدند. او به جای ناراحت شدن شروع می کند به فرشته ی دزد نامه نوشتن و از او می خواهد که وانت را که تنها سرمایه ی اوست، به او برگرداند. چند روز بعد دزد به او تلفن می زند و می گوید که وانتش در حومه ی شهر است و سالم است و فقط کمی گلگیرش آسیب دیده که پول آن را هم بیمه می دهد! با هیچ راهی غیر از نامه نوشتن به فرشته ی دزد نمی شد این وانت را به این سرعت پس گرفت!

مثال : مردی بازرگان دوستی داشت که در بیمارستان بستری بود و پزشکان از ادامه ی زندگی و بهبودش قطع امید کرده بودند. دوست مرد به امور ذهنی باور نداشت بنابراین مرد خودش شروع کرد به فرشته ی سلامت و فرشته ی شفای دوستش، نامه دادن! دوست او ناگهان بهبود یافت و دفعه ی بعدی که مرد با او تماس گرفت، چنان بهبود یافته بود که دوباره سر کار می رفت! ( بنابراین در مورد کسانی هم که به نامه دادن به فرشته ها اعتقاد ندارند ، می توانید این شیوه را به کار ببرید و کمکشان کنید.اما بسته به میزان و قدرت انرژی و باور شما ، زود یا دیر پاسخ می دهد! )

مثال : زنی که به خاطر الکلی بودن همسرش از او جدا شده بود، با شیوه ی نامه نوشتن آشنا شد. شوهر او، دوازده سال بود که با او و تنها پسرشان تماس نگرفته بود. زن دلش می خواست پسرش بتواند طعم پدر داشتن را تجربه کند بنابراین شروع کرد برای فرشته ی همسرش نامه نوشتن. دو ماه بعد، همسرش بعد دوازده سال با او تماس گرفت و گفت می خواهد برای پسرش پدری کند! جالب تر اینکه دقیقا" از دو ماه قبل یعنی همان زمانی که زن نامه نوشتن برای فرشته ی درون مرد را آغاز کرده بود، مرد الکل را کنار گذاشته بود! این یک معجزه بود چون مرد از چهارده سالگی الکلی شده بود. زن می گوید : آرزو دارم همه ی مردم دنیا شیوه ی نوشتن نامه به فرشته ی درون آدمها را بیاموزند چون اگر همه آن را به کار ببندند، دنیا بهشت می شود!

مثال : خانمی می گوید با نامه نوشتن به فرشته ی خودم توانستم به راحتی ده کیلو وزن کم کنم در حالی که با هیچ روشی موفق به این کار نمی شدم!

مثال : بانویی بازرگان گفته ناگهان پی بردم که بر ضد من پرونده ای غیر منصفانه تشکیل شده و می خواهند من را مورد پیگرد قانونی قرار بدهند. قربانی شرایطی شده بودم که شخص دیگری آن را به وجود آورده بود، اما من متهم شده بودم که این وضع را به وجود آورده ام. من شروع کردم به نوشتن نامه به فرشته ی این وضعیت و از او خواستم که به سرعت و در کمال آرامش ، به این مشکل فیصله بدهد. ناگهان همه چیز آرام شد و پرونده حل شد و بیگناهی من به اثبات رسید بی آنکه من هیچ تلاش مضاعفی کرده باشم. ( بنابراین وقتی مسئله ای وجود داره می تونین به فرشته ی اون وضعیت نامه بنویسید و از اون رهایی رو بطلبید.)

خوب! من براتون مثالهای زیادی آوردم تا بیشتر با شیوه ی نامه نوشتن به فرشته آشنا بشین فقط فراموش نکنید که:

1 _ بر اساس باورتان به شما داده خواهد شد.

2 _ باید از غر غر و شکایت دست بردارید و کاملا" کلامتون رو کنترل کنید نه اینکه نامه بنویسید اما هنوز بر زبانتون کلماتی رو بیارید که مانع تحقق آرزوتون میشه.

3 _ زمان انجام شدن هر آرزو بعد از نوشتن نامه به خود اون شخص بستگی داره. مسلما" کسی که کلام و فکرش رو کنترل نمی کنه نمی تونه به سرعت کسی که کلام و فکرش رو کنترل می کنه به نتیجه برسه. اما در هر حال در نوشتن نامه سمج و پیگیر باشین. شاید وقتی به فرشته ی دیگران نامه می نویسید ، احساس کنید که فورا" نتیجه ای عایدتان نمی شود. باید صبر کنید ، و به نامه نوشتن ادامه بدهید. زیرا ناگهان همه چیز عوض می شود. دگرگونیها پدید می آیند و آنچه که مقدر و پایان نیافتنی به نظر می رسد، به سرعت و آسانی از میان بر می خیزد. اینقدر به نوشتن نامه به فرشته ادامه بدید تا به نتیجه ی دلخواه برسید.

سیستم آرزوها هم بر این شیوه تاکید داره.

بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
اگر می خواهی ازدواج کنی، به فرشته ی عشق و ازدواج همسرت نامه بنویس

خدایا کمکمان می کنی؟
1ـ این گام نهم است: به فرشته ی عشق و ازدواج همسرت نامه بنویس...
2ـ کاترین پاندر در " از قدرت عشق" می گوید: قدما معتقد بودند که هرکس فرشته یا ضمیری برتر دارد. همچنین می آموختند هرگاه نتوانستید ازراه منطق و استدلال کسی را قانع کنید، بی درنگ به فرشته اش نامه بنویسید.هنگامی که به فرشته کسی نامه می نویسید، از ویژگی های انسانی او فراتر می روید و به ضمیر معنوی اش دست می یابید و موانعی چون خودبینی، غرور، خودپسندی، فریب، مشاجره، کدورت و احساس حقارترا پشت سر می گذارید و بر ژرف ترین مسند قضاوت می نشینید و در فطرت معنوی او نفوذ می کنید. پس بی درنگ سرگرم نامه نگاری با فرشته ی خود و دیگران بشوید و ثمرات نیکو و شگفت آن را برداشت کنید.
3ـ نامه نوشتن به فرشته یکی از بهترین روش ها برای رسیدن به خواسته هایمان است. راهی بسیار آزموده شده. پس معطل نکنید.
4ـ شما بعد از گذراندن گام های قبلی حالا خیلی خوب می دانید که در جستجوی چه کسی هستید، بنابراین سعی کنید هرروز برای فرشته ی عشق و ازدواج همسرتان نامه بنویسید. می توانید حتی برای فرشته ی عشق و ازدواج خودتان هم این نامه را بنویسید تا محکم کاری کرده باشید!
5ـ به فرشته عشق و ازدواج در ...... ( همسر الهی ام یا خودم ( اسم خودتان را بنویسید) )
تو را تقدیس می کنم و برایت برکت می طلبم و خدا را سپاس می گویم که اکنون و بلافاصله میان من و همسر الهی ام عشق برقرار می کنی و مقدمات ازدواج من و همسر الهی ام را فراهم می کنی.
6ـ توصیه می کنم اگر وقتتان اجازه می دهد این نامه را در روز 15 بار بنویسید و آتش بزنید. یادتان باشد این کار را با حوصله و علاقه انجام دهید... اگر بی حوصله بودید ننویسید زیرا انرژی های منفی بی حوصلگی ممکن است کار دستتان بدهد!
7ـ ناپلئون هیل می گوید: هیچ کس آماده ی چیزی نیست مگر این که باور داشته باشد که می تواند آن را به دست بیاورد. ذهن بایددر حالت اعتقاد باشد، نه صرف امید یا آرزو.
8ـ اکنون عشق مقاومت ناپذیر خدای درونم همسر الهی وحقیقی ام را به سویم می کشاند.
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
قانون جذب در 68 ثانیه

بسیاری از سخنرانان موفق به خصوص در حوزه قانون جذب نظیر ایسترهیکس نظریه جالبی دارند.
آنها میگویند اگر انسان بتواند فقط 18 ثانیه روی چیزی که واقعا میخواهد تمرکز کند یک زنگ بزرگ در کاینات به صدا در می آید که توجه کل هستی را به سمت این شخص جلب میکند.
اگر این 18 ثانیه بتواند تا 68 ثانیه ادامه یابد دیگر کار تمام است و کل هستی به تکاپو می افتد تا برای فکر متمرکز شده یک راه حل پیدا کند. اگر آرزوست ، برآورده اش کند و اگر سوال است ، برایش جوابی بیابد.
کاینات بیرون از بدن ما گوش به فرمان ماست تا هر چه را می خواهیم به او ابلاغ کنیم. اما به یک شرط و آن این است که موقع دستور دادن تمرکز داشته باشیم . 68 ثانیه یک جا بایستیم و صریح و شفاف بگوییم چه می خواهیم.

بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
یازده راهی که "قانون جذب" می تواند زندگی شما را بهبود بخشد
وبلاگ > مؤذن جامی، محمدهادی - برخی عزیزان درکامنتها در مورد "قانون جذب " اطلاعاتی را خواستارشده بودند....روانشناسان، متفکران عصر جدید و رهبران مذهبی سال های متمادی است که حول مسئله " قانون جذب" صحبت می کنند، اما در واقع این قانون پس از انتشار کتاب "راز" در سال ۲۰۰۶ محبوبیت خود را در میان عموم مردم بازیافت. قانون جذب بسادگی در این جمله خلاصه می شود: "ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می کنیم." باور کنید یا نکنید، امروزه پژوهش های علمی ثابت کرده که افکار مثبت، زندگی ما را تحت تأثیر همه جانبه خود قرار می دهند.در زیر به یکی از محبوب ترین کتاب های موجود در این موضوع یعنی قانون جذب اشاره می کنیم: کتاب "مبانی تعالیم ابراهیم، استر و جری هیکس"

۱- شما اتفاقات خوب یا بد را براساس تفکراتتان تجربه می کنید:

"کسی که همیشه در مورد بیماری صحبت می کند، بیمار می شود و کسی که به طور مداوم در مورد رفاه صحبت کند، در رفاه و آسایش به سر خواهد برد." استر و جری هیکس در این کتاب اشاره می کنند که "شما همه ی این ها را براساس تفکرات تان جذب می کنید." با تمرکز بر روی چیزی، باعث می شوید آن مسئله برایتان اتفاق افتد.

۲- شما با فکر کردن به چیزی آن را به سمت خود جذب می کنید، حتی اگر آن را نخواهید:

بر اساس این کتاب "شما با فکر کردن به چیزی از طریق قانون جذب، آن را بزرگ و بزرگتر و قویترخواهید کرد." بنابراین سعی کنید افکار خود را مثبت نگه دارید.

۳- هر چه بیشتر بر روی مسئله ای تمرکز کنید، قویتر می گردد:

مورد مذکور این قابلیت را به شما می دهد که حقیقت زندگی خود را با افکارتان ساخته و مسائلی که دوست داشته تجربه کنید، روزی به آنان دست خواهید یافت. شما با نگرانی های خود باعث می شوید اتفاقات بدی برایتان رخ دهد.

۴- بهتر است به احساسات خود اعتماد کنید تا آن که بیش از حد به تصمیماتتان فکر کنید:

به بیان دیگر: به ندای قلب خود گوش فرا دهید. به جای فکر بیش از حد به انتخابهایتان اجازه دهید احساساتتان، شما را به سمت درست هدایت کند. با این کار زندگی رضایتمندانه تری را تجربه خواهید کرد.

۵- شما با تفکر مثبت خود می توانید باعث گردید اتفاقات خوب با سرعت بیشتری برایتان رقم خورد:

برادران هیکس در این کتاب می نویسند: "خواستن و تمایل" شامل تمرکز به یک موضوع آن هم به صورت کاملأ مثبت می باشد. وقتی که به موضوعی با دقت نظر کامل به گونه ای مثبت می نگرید، آن مسئله بسرعت برایتان به وقوع خواهد پیوست . . . شک نکنید."

۶- برای ایجاد یک تغییر، باید به مسائل آن گونه که آرزو دارید باشند، بنگرید نه آن گونه که در واقع هستند:

این رازی است که تنها افراد موفق می دانند و در کتاب های علمی با عنوان "تجسم دیداری" از آن یاد می شود. مایکل فلپس هر شب قبل از خواب خود را برنده تجسم می کرد. همان گونه که می بینید وی در حال حاضر پرافتخارترین قهرمان تاریخ بازی‌های المپیک و دارنده ۲۲ مدال شنا است. در این کتاب می خوانید: "به منظور تأثیر هر چه بیشترِ تفکرات مثبت بر روی اتفاقات، بایستی نادیده بگیرید که چه کارهای دشواری هستند- و هم چنین به این که دیگران شما را چگونه می بینند کاملاً بی توجه باشید. و تنها تمام تمرکز خود را حول این محور بگنجانید که دوست دارید چه اتفاقاتی برایتان به وقوع بپیوندند.

۷- شما می توانید قدرت مغناطیسی جذب اتفاقات خوب خود را با اختصاص دادن زمان روزانه به "افکار قدرتمند" افزایش دهید:

۱۵ دقیقه از روزتان را به طور جدی به فکر کردن در مورد اهداف، رؤیاهایتان و آن چه از زندگی می خواهید اختصاص دهید. برادران هیکس می گویند این عمل شانس شما را برای رسیدن به موفقیت بسیار افزایش می دهد.

۸- موفقیت یک منبع تمام نشدنی است. هر کس می تواند از آن بهره برد:

فراموش نکنید که موفقیت دیگران، موفقیت شما را محدود نمی کند. از آن طرف براساس آنچه که در کتاب نوشته شده، شما با جذب موفقیت، موفقیت دیگران را محدود نخواهید کرد.

۹- به خودتان اجازه ندهید در ناامیدی ها غرق شوید:

ناامیدی تنها باعث جذب اتفاقاتی است که ناراحتی شما را بیشتر خواهند کرد و تنها نشانه آن است که شما به هدفی که در زندگی آرزویش را داشته اید، نرسیده اید. بنابراین به جای حسرت خوردن برای از دست دادن آرزوهایتان، تنها به آنچه دوست دارید و می خواهید، فکر کنید.

۱۰- از تماشای برنامه های تلویزیونی همانند جنایت و بیماری که انرژی های منفی را به شما منتقل می کنند، اجتناب کنید:

با دیدن این برنامه ها تنها موجب می گردید به آنان بیشتر فکر کرده و شانس اتفاق افتادنشان را افزایش دهید. باز هم یادآوری می کنیم که: "با توجه شما به هر چیزی، آن مورد بیشتر و بیشتر به سمت شما کشیده می شود."

۱۱- بدانید اگر روابط تان با دیگران بد است، تنها خودتان موجب آن گشته اید:

توجه به مسائل منفی هم چون گرفتن انتقام می تواند موجب ویرانی روابط شخصیتان باشد. با این ذهنیت که "هیچ چیز به وقوع نخواهد پیوست مگر آن که شخصاً آن را جذب کرده باشید"، می توانید از روابط بد با همسر و بستگان تان رهایی یابید.

منبع: www.businessinsider.com

مترجم: خانم بشیری نژاد (اینجا)

بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******

آیا می‌توان با استفاده از قانون جذب یک فرد خاص را مجذوب خود کرد؟

یکی از سوالای که مکرراً پرسیده می‌شود این است که "آیا می‌توانید با استفاده از قانون جاذبه یک فرد خاص را مجذوب خود کرد؟" خوشبختانه پاسخ آن مثبت است.

عشق یکی از مهمترین احساسات موجود در این جهان است. وقتی صحبت از پول، شغل و خیلی چیزهای دیگر به میان می‌آید آدمها برای نشان دادن آن سختی زیادی متحمل نمی‌شوند. اما در مسائل احساسی، اگر آن چیزی که می‌خواهید را به دست نیاورید، دچار درد عمیقی می‌شوید. کسی که دوستش دارید، آن فرد خاص، مهمترین فرد برای شماست و حتی کل دنیا نمی‌تواند برایتان جایگزین او شود. خبر خیلی خیلی خوبی برایتان داریم. شما می‌توانید کسی که دوست دارید را مجذوب خودتان کنید. پس همین امروز روش ما را امتحان کنید.

میل و ناامیدی – باید ناامیدی را کنار بگذارید
بااینکه میل یک انرژی مقدس است و انرژی خلقت محسوب میگردد، ناامیدی دقیقاً عکس آن و انرژی مخرب است. وقتی تمایلات برآورده نشوند، جای آن ناامیدی می‌آید. بااینکه میل و اشتیاق انرژی خوب و پاک است، ناامیدی یک انرژی منفی بسیار قوی است. میل و اشتیاق ارتعاشات جذب کردن را در شما ایجاد می‌کند اما ناامیدی دقیقاً ارتعاشاتی متضاد این یعنی دور کردن را می‌سازد. وقتی عاشق می‌شوید، بذر مقدس میل و اشتیاق در شما کاشته می‌شود. بنا به هر دلیلی اگر این اشتیاق و میل برآورده نشود، ناامیدی وارد می‌شود. پس اولین قدم برای از بین بردن این ناامیدی است. همه ناامیدی‌ها را دور بریزید.

چطور ناامیدی‌ها را از بین ببرید؟
ساده‌ترین راه برای از میان برداشتن ناامیدی‌ها، فراموش کردن است. خودتان را با نور عشق الهی و معنوی جهان احاطه کنید. یک نور عشق معنوی را تجسم کنید، یک تشعشع از نور عشق خداوندی. خود را تسلیم آن نور کنید. این نور است که شما را خلق کرده است، همه آنچه که دارید را به شما داده و این عشق خیلی ساده دوستتان دارد. این نور بخشنده است، نوری 100 درصد پاک است و آنقدر قوی هست تا بتواند واقعیتی زیبا فراتر از تجسمات معمولی شما ایجاد کند. وقتی عاشق می‌شوید این نور خیلی آرام به شما می‌گوید چه بکنید، فقط باید به او گوش دهید. پس همه چیز را فراموش کنید، تسلیم این نور شوید و زندگی جدیدی را شروع کنید. همین امروز خودتان را تسلیم آن نور معنوی کنید و بگذارید آن نور آینده‌ای روشن برایتان بسازد.
وقتی اینکار را کردید، هر وابستگی به نتیجه را از خود دور کنید. حالا قسمت بهتر آن شروع می‌شود.

ساختن یک زندگی زیبای عاشقانه
وقتی هر نوع وابستگی به آن فرد را از خود دور کردید، یک پیام بسیار قوی به جهان فرستاده‌اید که برای شروع یک زندگی زیبای عاشقانه آماده‌اید. اگر قبلاً عشقتان یک‌طرفه بود، الان وقت آن رسیده که رابطه‌ای دو‌طرفه را تجربه کنید. شما قهرمان تئاتر ذهن خودتان هستید. فیلم شما در ذهن خودتان است و فیلمتان واقعیت شما را می‌سازد. شما کنترل 100 درصد روی تخیلاتتان دارید و از آن برای ساخت واقعیتی به انتخاب خود هوشمندانه استفاده می‌کنید.
حالا تصور کنید که معشوقتان عاشق شماست. قبلاً این شما بودید که عاشق او بودید و حالا تصور کنید که این اوست که عاشق شماست. "معشوقتان عاشق شماست" و می‌بینید که اشتیاق و میلتان برآورده شده است. چه حسی دارید؟ هزار مرتبه با خودتان تکرار کنید، "..... منو دوست داره". ببیند در 7-5 روز آینده چه اتفاقی می‌افتد. تغییر انرژی را در خود مشاهده کنید. ببینید چه حسی دارید. معشوقتان را عاشق خودتان تجسم کنید. احساساتتان را بررسی کنید. در ذهنتان با معشوقتان صحبت کنید. چه حسی دارد؟
اگر این مرحله را به درستی انجام دهید، به خودتان می‌خندید که برای چه اینقدر ناامید بودید. و آنوقت است که دنیا به رویتان لبخند می‌زند. احساس قدرت بیشتری می‌کنید. با خودتان فکر می‌کنید که چرا همه چیز را اینقدر سخت می‌دیده‌اید و چرا قبلاً نمی‌توانسته‌اید فراموش کنید؟

بررسی عشق
این روش‌ها که شما را از احساسات ناامیدانه‌تان بیرون می‌کشد و باعث می‌شود احساس کنید برنده هستید. این افکار و احساسات مثبت می‌آیند و باعث می‌شوند فکر کنید که آیا آن فرد را بخاطر عشق می‌خواسته‌اید یا فقط به این خاطر که نفستان را ارضا کنید. در بسیاری از موارد، ناامیدی که برمی‌گردد، به دلیل عشق نیست، بلکه به دلیل پیروزی است. حالا در اعماق قلب خود می‌دانید که آیا آن فرد را واقعاً دوست می‌دارید یا نه.
اگر متوجه شدید که عشقتان واقعی است، مرحله زیر خیلی برایتان مهم است:

عشق – قدرت پشت خلقت
درک کنید که عشق قدرتمندترین انرژی در جهان است. با عشق می‌توانید هر چیزی خلق کنید، قلب، روح و فکر هر کسی را به دست آورید. هر روز حدقل 10 دقیقه بنشینید و افکاری عاشقانه به عشقتان بفرستید. با خودتان تصور کنید که با او رابطه‌ای عاشقانه دارید. معشوقتان کاملاً عاشق شماست. چه نوع افکار عاشقانه‌ای برای او می‌فرستید؟
یک گوی صورتی رنگ از انرژی بین دستان خود تجسم کنید که در آن رابطه عاشقانه‌تان را با آن فرد می‌بینید. این گوی فقط انرژی پاک و مثبت عشق را در خود دارد. افکار، احساسات و نوع رابطه‌ای که با معشوقتان دارید را یادداشت کنید. حالا گوی صورتی رنگ را فراموش کنید. بگذارید به هوا برود. هر وابستگی را رها کنید. و اگر اینکار را به درستی انجام دهید، دیگر هیچ وابستگی برایتان نمی‌ماند زیرا الان جایی هستید که می‌توانید حس رابطه را احساس کنید. اگر تردیدی داشتید با خودتان تکرار کنید، "من تسلیم نور معنویم هستم." "فقط باید نور معنویم را دوست داشته باشم و از آن سپاسگذار باشم."
دقت کنید که این هدف فقط و فقط زمانی اتفاق می‌افتد که ارتعاشات احساسات شما بالا باشد. ناامیدی مثل چاهی عمیق است که ارتعاشات آن بسیار پایین است. عشق و حق‌شناسی بالاترین حد ارتعاشات را دارند.

اگر اینکار را درست انجام دهید، احساساتتان در این مرحله باید اینگونه باشند :
1 - ناامیدی صفر. متعجب می‌شوید که آنهمه ناامیدی به کجا رفته است.

2 - شدیداً احساس شادی می‌کنید زیرا رابطه‌ای زیبا و عاشقانه ساخته‌اید و به روشنی آن را دیده و حس کرده‌اید.
3 - یک رابطه کامل و شاد بین شما و جهان که فقط و فقط شکرگذار آن هستید.
رابطه ایدآل شما خود را نشان خواهد داد. 60،000 فکر در روز کارمای karma فکر شماست. اگر در 80 درصد از این افکار عشق و حق‌شناسی باشد، رابطه زیبایی که خلق خواهید کرد فرای تصورتان خواهد بود.
گردآوری و تنظیم:گروه سبک زندگی پرشین پرشیا
www.persianpersia.com/lifestyle

پرتال مردمان :منبع
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
1،2،3 حرکتتتتتتتتتتتتتت

http://nowaroosupload.ir/uploads/13945665501.jpg
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******