2777
2789
عنوان

عکس یادگاری

156 بازدید | 10 پست

عکس ی چیزی ک یادگاری مونده یا براتون با ارزشه و دوسش دارینو بزارین یا ی خاطره خوبو بگین🥲خودمم میزارم

میدونم من اولین نفری نیستم ک بخوای باهاش درد و دل کنی اما اگه خواستی با کسی حرف بزنی و بقیه نبودن ،می خوام بدونی من همیشه هستم و تموم تلاشم رو میکنم ک هر کمکی از دستم بر میادو انجام بدم؛ اینو جدی میگم🙂🖤

این انگشتر مال بچگیامه دلم نیومد عوضش کنم 

کردم تو انگشت کوچیکه

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این انگشتر مال بچگیامه دلم نیومد عوضش کنم  کردم تو انگشت کوچیکه

😍

میدونم من اولین نفری نیستم ک بخوای باهاش درد و دل کنی اما اگه خواستی با کسی حرف بزنی و بقیه نبودن ،می خوام بدونی من همیشه هستم و تموم تلاشم رو میکنم ک هر کمکی از دستم بر میادو انجام بدم؛ اینو جدی میگم🙂🖤

خیلی زیادن 😂

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...
خیلی زیادن 😂

یکیشو بزار اگ دوس داری 

نامزدم اومد پیشم قبل اینکه نامزد کنیم براش درست کردن 

ای جانم 🥲😍

یکیشو بزار اگ دوس داری 

ماکتم کلاس هشتم بودم درستش کردم در ۴ روز

بهترین ماکت بین کاراهای همکلاسیام (مجازی هم بودیم )

معلمه بهم ۱۷ داد

پارسال بردمش مدرسه همه تعجب کردن

ولی چ فایده اینقدر حرص خوردم

انگشتمم بخاطرش بریدم

دوستام چند هفته کار کردن روش بدون عکس از مراحل و افتضاح بود کارشون

ولی م̷ـــِْن... 

روزه هم بودم

مراحلو هم براش کلیپ فرستادم از کارم

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...
ماکتم کلاس هشتم بودم درستش کردم در ۴ روز بهترین ماکت بین کاراهای همکلاسیام (مجازی هم بودیم ) معلمه ...

منم دو سال پیش درست کردم یدونه چوبیشو منم دستمو بریدم🥲😂بقیه با مقوا درست کرده بودن😑😒 

واسه تو هم خیلی قشنگ

خواهر زادم خوردش کرد 😂😒