2777
2789

سایت 

تلویزیون

حموم 

اهنگ

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قران میخونم

خطاطی میکنم

شعر میخونم

بعضی موقع ها آهنگ گوش میدم

بعضی موقع ها هم با رفیقم چت میکنم 

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...
اهنگ گوش میدم میرقصم قر میدم😂😂😂😂اینقدر کیف میده لامصب😂😂

😂😂

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...

میام نی نی سایت وقتمو تلف می کنم . حرص بدبختیای خودم کمه . حرص همه را هم می خورم 🤕🤕🤕🤕

میرم یکساعت پیاده روی می کنم تا چاق نشم 

اگه اشپزی یا کارهای خونه حوصله م بشه انجام میدم 

اگه حوصله ش باشه تعمیر خیاطی لباسهام را انجام میدم 

ولی در کل خواهرهام میرن کلاسهای فنی حرفه ای و هنری ، میگن برو که خیلی خیلی حالت بهتر میشه . 

هرگز دلی را نشکن که دلت خواهد شکست..

وای خدا یه زمانی روزی یک ساعت یا نیم ساعت دعای یستشیر عدیله و .... و قران میخوندم چرا از خدا انگار دور شدم 

اینقدر از دعاهایی که اسامی خدا توش بود لذت می بردم . خدایا بیا دوباره عاشق هم بشیم لطفا .

بیا به هم برگردیم 😉😉

میام نی نی سایت وقتمو تلف می کنم . حرص بدبختیای خودم کمه . حرص همه را هم می خورم 🤕🤕🤕🤕 میرم ی ...

واقعا آدم حرص میخوره بعضی اوقات.به نظرم یادگرفتن و کلاس خیلی خوبه حداقل آدمو از فکرهای الکی درمیاره

وای خدا یه زمانی روزی یک ساعت یا نیم ساعت دعای یستشیر عدیله و .... و قران میخوندم چرا از خدا انگار د ...

خدا منتظر ماست همیشه.تنها چیزی که به آدم آرامش واقعی میده خداست بقیه مقطعیه

واقعا آدم حرص میخوره بعضی اوقات.به نظرم یادگرفتن و کلاس خیلی خوبه حداقل آدمو از فکرهای الکی درمیاره

خواهرام هرکلاسی تموم میشه میرن کلاس بعدی . مخصوصا یکیشون بیشتر . میگن اگه نریم ادم افسرده میشه . هنرهای مختلف یاد گرفتن هزار ماشالله