2777
2789
عنوان

کسی اینجا تا ب حال قرص زینک خورده؟

175 بازدید | 10 پست

ازمایش دادم واسه ریزش ابروم زینکم لب مرز بود 

دکتر یه بسته قرص داد گفت هروز بعد نهار بخور

ولی یادم رفت بپرسم چند ساعت صبر کنم 

شما میدونین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد مهم نیست که چند ساعت صبر کنی...بعد ناهارت بخور..من میخورم اشتهام رو زیاد میکرد دیگه نخوردم

من ریزش ابرو دارم و پوستم داغونه باید برم متخصص پوست کلی جوش و جای جوش دارم

اگه ازمایش نمیدادم زینک نمیخوردم وقتی فهمیدم لب مرزه گفتم بخورم شاید واسه زینک باشه انقدر پوستم داغونه

من ریزش ابرو دارم و پوستم داغونه باید برم متخصص پوست کلی جوش و جای جوش دارم اگه ازمایش نمیدادم زینک ...

خیلی قرص خوبیه ولی اشتها رو زیاد میکنه...برای پوست دکتر پوست بری بهتره درمانش جداس...من برای پوستم یه مدت اسکراب لایه بردار میزنم خیلی بهتر شده بود ولی حوصله ام نگرفت دیگه الان چند هفته اس نزدم

خیلی قرص خوبیه ولی اشتها رو زیاد میکنه...برای پوست دکتر پوست بری بهتره درمانش جداس...من برای پوستم ی ...

ما تو شهرمون دکتر پوست جدا نداریم

این دکتری ام ک قراره برم چند سال سابقه داره دکتر خوبیه

عزیزم من برای جوانسازی صورتم هایفو انجام دادم واقعا میتونم بگم بهترین نتیجه‌ای که میشد و گرفتم پوستم کامل ۱۰ سال جوون شده 

شماره دکترمو میزارم کارش عالیه . خانم دکتر عباسی ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶

عزیزم من برای جوانسازی صورتم هایفو انجام دادم واقعا میتونم بگم بهترین نتیجه‌ای که میشد و گرفتم پوستم ...

اره منم پیش خانم دکتر چند ساله میرم هر سال هم دستگاه های بروز میارن هم کیفیت کارشون عالی تر هم میشه بهتر از ایشون تو شیراز من کسیو نمیشناسم اینقدر که کارشون حرفه ای و مهارتشون بالاست 😍😍😍

اره منم پیش خانم دکتر چند ساله میرم هر سال هم دستگاه های بروز میارن هم کیفیت کارشون عالی تر هم میشه ...

اره عزیزم واقعا کارشون تو شیراز تکه من هیچکس و مثل خانم دکتر عباسی ندیدم اینقدر حرفه ای و وارد و ماهر باشه توی کارش 🥰