2777
2789
عنوان

درچه حاليد؟

338 بازدید | 50 پست

در چه حاليد ؟كجاييد؟خونتون تميز يا كثيف ؟ناهار چي داريد؟

خودم با سرصداي همسايه بالايي بيدار شدم ولي نميخوام بخوابم ميخوام خوابم تنظيم شه ديشب ٤خابيدم 

خونمون ٣٠درصد كثيفه -اب زدم جوش بياد ميخوام چايي دم كنم بعد صبونه بخورم خونه تميز كنم چايي سبز بخورم ورزش كنم 

دخترمم خوابه ميخوام سر صدا كنم اينم بيدار شه خوابش تنظيم شه راستي ناهارم مرغ ريش ريش لا برنجي دارم 

موندم شام چي بزارم؟ب نظر شما چي بزارم شام؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه رو تمیز کنم تقریبا دوساعت کار دارم برا نهار دعوتم خونه مادرشوهرم ساعت4 برم باشگاه از باشگاه بیام خونه خورشت کرفس دارم برا شب شام مهمون دارم😄

عارفی بر سر یک پیچش موکافر شد...منو این همه زلف پر از فر چه کنم؟ ❤(شوهرم برام میخونه) 🥺

باید برم حموم جامو هنو جمع نکردم خوابم میااااد کرم موبر صورت گرفتم میخوام بزارم استرس دارم با اینم جوش بزنم☹️

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
جيران ميديدم خخخ

جیران که دیگه پخش نمیشه از قسمت ۲۳به بعد 

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍