2777
2789

وای من اینطور بود کل پیشونیم جوشای ریز و زیر پوستی دو س سال پیش ی پماد گرفتم زدم پوستم ی مدت عین مار پوست مینداخت ولی دیگه اونقدر جوش نزدم در حد یکی دوتا 

پمادو داروخونه بهم داد بی رنگ بود گف قبل خوابت بزن ک تو جای تاریک باشی اسمشو یادم نیست الان دقیق ولی ی چی تو مایه ترتینیون مدیفارم بود ی همچین چیزی 

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی عشقم ینی الان پوستت بهتره؟

الان الحمدالله اصلا جوش ندارم مگر در مواقع نزدیک عادت ماهانه یکی دوتا بزنم

پوستمم خوبه فق گاهی خشک میشه پوس میندازه و چون بهش نمیرسم گاهی جوش سر سباه میزنه و تبدیل ب کک میشه

اما از نظر جوش صافه خداروشکر

حالا شما تجربتونو واسه روشن کردن رنگ پوست بهم بگین

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
الان الحمدالله اصلا جوش ندارم مگر در مواقع نزدیک عادت ماهانه یکی دوتا بزنم پوستمم خوبه فق گاهی خ ...

من از ماسک ورقه ایی بیواکوا خیلیداستفاده کردم وقتی دوبار اسنفاده میکنی از هر عصاره اییش صورتت چند درجه روشن تر میشه

قیمت این کرمی که گفتیو میدونی عزیزم؟

من از ماسک ورقه ایی بیواکوا خیلیداستفاده کردم وقتی دوبار اسنفاده میکنی از هر عصاره اییش صورتت چند در ...

اها ممنون ارایشی ها دارن؟ قیمتش چنده؟

والا اون زمان ک من خریدم خیلی ارزون بود الانم فک میکنم زیر ۳۰ الی ۴۰ تومن باشه

ی پماده سادس من خالمم زد ی مدت جواب گرفت خیلی خوب بود

اره قیمت هر ماسکم‌۱۰‌یا ۹‌تومن هس

متشکر

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز