با خون که بعدا کنار میام. اینجا که ما می بینیم کارشناس اناق عمل کلاس خاص خودش رو داره
با خون بعدا کنار میام نداریم ادم بوده رفته به این هوای بعدا کنار میام پزشک شده بهش گفتیم بیا یه سرم بزن ۴ تا سکته رد کرد ، میبینی پتانسیل شو داری الان دست تو بکنی تا ارنج تو شکم یارو حالت بد نمیشه یا حد اقل میتونی به این موضوع فکر کنی دکتر بگه پنس و بده و سره یک ثانیه دیر و زود شدن ۴ تا فحش هم بخوری مدام سرپا باشی تحمل همه این هارو داری برو تو کارش
کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سوپروایرز معمولا از بین پرستاری انتخاب میشه یجورایی میشه جانشین ریس . شیفت ها رو تعیین میکنه بخشو مدیریت میکنخ اینجور کارها حقوقش هم بالاتره برا سوپروایزر شدن خبلی معیار ها در نظز گرفته میشه مث سابقه کاری اخلاق و اینجور چیزا البته تو ایران بیشتر پارتی خخخ
عزیزم رشتت چیه؟کارشون که آره دیگ ریس باشی قطعا کارت راحتتره آره ارشد هم تاثیر داره عزیزم منتهی ...
هنوز انتخاب رشته نکردم امروز قراره برام ثبت نهایی بزنه پرستاری رو انتخاب کردم ولی از اینکه میگن دکترا دستور میدن و اینجور چیزا بدم میاد دنبال اینم که راهی هست بشه ادامه داد☹بعد نمیدونید چندسال سابقه لازمه حداقل؟
ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!