2777
2789

بله خوبه ...  رتبتون چنده ..‌اول پرستاری بعد اتاق عمل 

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

اتاق عمل رشته پر استرسی هست حقوقت به زحمتش نمیخونه ولی کاربلد و زرنگ باشی زحمت و حقوق شو برابر میکنی 

جایگاه اجتماعی معمولی داره 

با توجه به روحیاتت باید وارد این رشته بشی و از خون و... نترسی قدرت جسمانی نسبتا خوبی میخواد تا دکترا میشه ادامه داد و شرایط مهاجرتش نسبت به پرستاری سخت تره

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عالیه..شک نکن..از پرستاری خیییلی بهتره

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
اتاق عمل رشته پر استرسی هست حقوقت به زحمتش نمیخونه ولی کاربلد و زرنگ باشی زحمت و حقوق شو برابر میکنی ...

با خون که بعدا کنار میام. اینجا که ما می بینیم کارشناس اناق عمل کلاس خاص خودش رو داره

حقوق چنده حدودا؟ 

از ۷  و ۸ شروع میشه تا ۱۱ الی ۲۰ میره بستگی به خودت داره و عملکردت

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
به طور کلی اتاق عمل خوب نیست؟ 

به طور کلی پرستاری خیلی بهتره ‌ اتاق عمل نمیگن خوب نیس اما اگ پرستاری فیزیو کاردرمانی و گفتار درمانی رادیولوژی اعضای مصنوعی میاری نرو اتاق عمل اولویت اینا باشه برات 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

به طور کلی پرستاری خیلی بهتره ‌ اتاق عمل نمیگن خوب نیس اما اگ پرستاری فیزیو کاردرمانی و گفتار درمانی ...

ببخشید شما راجع به کار سوپروایزرا اطلاع ندارید؟

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!