2777
2789
عنوان

علائم کرونا دارم رفتم دکتر

202 بازدید | 34 پست

امپول و اینا زدم خیلی بهترم اما بشدت بینیم میخاره و نتونستم تا این ساعت بخوابم چون همش حس عطسه دارم 

یه لوراتادین هم خوردم درمان دیگه گیاهی چیزی بلد نیستین ؟ دراز میکشم بدتر میشم 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط خارش بینی داری  یا بینیت کیپ شده ؟؟؟

نه کیپ نیس فقط به شدت خارش دارم . به حدی که هی اشک از چشمام میاد و عطسه میکنم 

منم روز اول حالت تهوع و سوزش گلو داشتم بعدش تب و کمی سرفه . روز چهارم همش‌عطسه . از شب پنجم بویایی و ...

من دیشب علائم گرفتم فقط گلو درد و ابریزش بینی چون شوهرم بد مریضه سریع امروز رفتم دکتر دمای بدنم رو گرفت گفت تب نداری ولی گلوت چرک کرده بهم امپول داد زدم گلودردم بهتره شکر خدا اما بینیم پدرم رو دراورده همش عطسه میکنم 

این همه ملت واکسن زدن نمیدونم چرا باز داره زیاد میشه . اکثرا هم فکر‌میکنن سرماخوردگیه . چون اونایی ک ...

همش کروناست متاسفانه . منم میگم کروناس میترسم شوهرم ازم بگیره با اینکه خفیف بود زودی رفتم دکتر   

من دیشب علائم گرفتم فقط گلو درد و ابریزش بینی چون شوهرم بد مریضه سریع امروز رفتم دکتر دمای بدنم رو گ ...

چاره ای نیست من که روز پنجمم هنوز همینجورم . اسپری سدیم کلراید بینی بزن . من امروز باور کن ۵۰ تا عطسه زدم عصبی شدم دیگه

حساسیت عزیزم  قرص ضد حساسیت بخور  چقدر اسمتون اشناس شما منو میشناسید ؟

یکساعت پیش یدونه لوراتادین خوردم هنوز اثر نکرده   

گلم من حافظم قوی نیس الان تاپیک هاتونو دیدم تقریبا پارسال همزمان کرونا گرفتیم شاید تو تاپیکهامون با هم حرف زده بودیم جانم 

به هر حال باعث خوشحالیه هم صحبتی با شما   

چاره ای نیست من که روز پنجمم هنوز همینجورم . اسپری سدیم کلراید بینی بزن . من امروز باور کن ۵۰ تا عطس ...

حق داری گلم تازه باردار هم هستی شرایطت سختتره الهی که خیلی زود خوب بشی گلم

همش کروناست متاسفانه . منم میگم کروناس میترسم شوهرم ازم بگیره با اینکه خفیف بود زودی رفتم دکتر &nbs ...

به عنوان کسی که خودش کرونا داره میگم کرونا نیست.... شابد الرژی خاصی داری گرونا با بی حالی شدید گرفتگی صدا گلو درد... شروع میشه

😎💚🐬
به عنوان کسی که خودش کرونا داره میگم کرونا نیست.... شابد الرژی خاصی داری گرونا با بی حالی شدید گرفتگ ...

گرفتگی صدا همسرم روز‌ اول داشت من روز دوم . دکتر‌ گفت همه کروناست اصلا تو این ماه از سال این حجم از سرماخوردگی نداریم

به عنوان کسی که خودش کرونا داره میگم کرونا نیست.... شابد الرژی خاصی داری گرونا با بی حالی شدید گرفتگ ...

ان شاالله که زودتر خوب بشی قشنگم 

من دقیقا بعد از یک روز کار زیاد خونه خیس عرق نشستم روبرو کولر باز رفتم حمام دوباره نشستم زیر باد مستقیم کولر بعد از دو ساعت علائم گرفتم .. نمیدونم شاید واقعا کرونا نباشه امیدوارم 

یکساعت پیش یدونه لوراتادین خوردم هنوز اثر نکرده     گلم من حافظم قوی نیس الان تاپیک هاتو ...

انشالله اثر میکنه 

امیدوارم بهتر شین 

چون سابقه عضویت هر دوی ما تقریبا یه زمان 

حتما باهاتون صخبت کردم تو سایت 

ولی امان از حافظه 🥺

انشالله مانا باشین

من مامان شدم🥲