2777
2789
عنوان

18 سالمه و

541 بازدید | 43 پست

سلام عزیزان من ۱۸ سالمه و خییییییییلی درد سر دارم خیییییلی حالم بده تا الان شما دیدین تو این دوره زمونه دختر ۱۸ ساله انقد وضعش بد باشه که هیچ شبی رو بدون گریه نخوابه؟! اون منم من!!!!!

افسردگی شدید پیدا کردم وقتی بیرون میرم فکر میکنم رفتم جهنم نمی‌دونم چیکار کنم..... خواستگار دارم ولی هیچکدومو قبول نمیکنم چون میدونم اگه قبول کنم اون طرف رو هم بد بخت میکنم با اخلاقم....اخلاقم فقط بخاطر چیزایی هست ک سرم اومده.......خسته شدم واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ۱۸ سالکی طبیعی هست، از مشاور کمک بگیر. دقیقا مشکلت چیه؟

خیلی زیاد اولش بی پولی هست ک وضع مالیمون صفره....چون فامیلی ک ما داریم همشون خر پولم ولی ما صفریم صفر

خیلی زیاد اولش بی پولی هست ک وضع مالیمون صفره....چون فامیلی ک ما داریم همشون خر پولم ولی ما صفریم صف ...

سعی کن یه راه درآمد زایی پیدا کنی، الان منبع پول اینستا هست. یه دوره آموزشی اینستا ببین مثلا دوره ی نبات یا شخص دیگه ای که پیدا کنی و درآمد زایی کن.‌ 

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید. 
عزیزم من پول یدونه شال رو ندارم😢😢😢چ‌ برسه پول مشاوره بدم

شماره مشاوره رایگان می ذارم زنگ بزن، ۱۴۸۰.

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید.