2777
2789
عنوان

@نی نی یارشب

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 38 پست
خیلی ممنوم ازینکه پاسخ میدین عزیزم .یعنی میتونم ایمیل رو بزنم و بجای دادن کلمه ی عبور قسمت فراوش کرد ...

ببخشید من دیشب خوابن برد 

الان پست شمارو دیدم  یعنی شما با ایمیل عضو شدید 

شماره وارد نکردید ؟ 

بله کلمه عبور فراموش کردم رو بزنید کد جدید براتون میاد 

بعد رمز جدید بزارید و وارد بشید 

اگه قبلا با شماره عضو نشدید فکر نمیکنم این کاربریتونو بیاره 

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌

ببخشید من دیشب خوابن برد  الان پست شمارو دیدم  یعنی شما با ایمیل عضو شدید  شم ...

خواهش میکنم عزیزم حق دارین حدس زدم خیلی دیروقت بود.

بله با ایمیل عضو شدم والان که میخوام باهمون شماره ی خودم ولی گوشی دیگه ای وارد بشم فقط ایمیلم رو میدونم و کلمه ی عبور یادم رفته.

خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتین و راهنمایی مفیدتون.واتفاقا درگیر همین قضیه بودم که با اینکار میتونم وارد همین کاربری بشم یانه.اگه ته که ایمیل جدید هم بسازم دیگه.

بازم تشکر دوست مهربون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم عزیزم حق دارین حدس زدم خیلی دیروقت بود. بله با ایمیل عضو شدم والان که میخوام باهمون شما ...

خواهش میکنم عزیزم 

اون قسمت بالا روی پروفتون بزن نوشته نی نی سایت 

اطلاعات کاربریتونو ببینید با چه شماره ای عضو شدی 

اگه با گوشی دیگه خواستی وارد بشی  اول با شماره ای که عضو شدی رو وارد کن بعد  کلمه عبور ف ...

سلام عزیزم ، ببخشید چون شما اطلاعات دارید میپرسم میشه تاپیک حذف کرد از تاپیک های قبلی 

سلام جانم بپرس

میشه تاپیک حذف کرد چند تا تاپیک دارم می‌خوام حتما حذف بشن چطوری با نی نی بار ارتباط بگیرم که حذفشون کنه ،، اسم کاربریمم که گفتی نمیشه تغییر داد درسته ؟

میشه تاپیک حذف کرد چند تا تاپیک دارم می‌خوام حتما حذف بشن چطوری با نی نی بار ارتباط بگیرم که حذفشون ...

متاسفانه تاپیک فقط روزی یکی حذف میکنن 

نی نی یار ها قبول نمیکنن 

تاپیکت رو روزی یکی بزار اینجا 👇

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9209976/شهر-غریب @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2    

درسته عزیزم اینا رو باید بزار تاپیک نی نی یار حذف 

تا برات پاک کنه تو تاپیکش نوشته چه ساعتایی انلاینه

درسته عزیزم اینا رو باید بزار تاپیک نی نی یار حذف  تا برات پاک کنه تو تاپیکش نوشته چه ساعتایی ...

خدارو شکر پس درست نوشتم ، تا ساعت ۱۶ آنلاین هستن یعنی قاعدتاً امروز انجامش میده

خدارو شکر پس درست نوشتم ، تا ساعت ۱۶ آنلاین هستن یعنی قاعدتاً امروز انجامش میده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9209976/شهر-غریب

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2    عزیزم لطفا این تاپیک همین امروز برام پاک کن تا ساعت ۱۶ نوشتید آنلاینی