2777
2789
عنوان

@نی نی یارشب

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 38 پست
خیلی ممنوم ازینکه پاسخ میدین عزیزم .یعنی میتونم ایمیل رو بزنم و بجای دادن کلمه ی عبور قسمت فراوش کرد ...

ببخشید من دیشب خوابن برد 

الان پست شمارو دیدم  یعنی شما با ایمیل عضو شدید 

شماره وارد نکردید ؟ 

بله کلمه عبور فراموش کردم رو بزنید کد جدید براتون میاد 

بعد رمز جدید بزارید و وارد بشید 

اگه قبلا با شماره عضو نشدید فکر نمیکنم این کاربریتونو بیاره 

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

ببخشید من دیشب خوابن برد  الان پست شمارو دیدم  یعنی شما با ایمیل عضو شدید  شم ...

خواهش میکنم عزیزم حق دارین حدس زدم خیلی دیروقت بود.

بله با ایمیل عضو شدم والان که میخوام باهمون شماره ی خودم ولی گوشی دیگه ای وارد بشم فقط ایمیلم رو میدونم و کلمه ی عبور یادم رفته.

خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتین و راهنمایی مفیدتون.واتفاقا درگیر همین قضیه بودم که با اینکار میتونم وارد همین کاربری بشم یانه.اگه ته که ایمیل جدید هم بسازم دیگه.

بازم تشکر دوست مهربون.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خواهش میکنم عزیزم حق دارین حدس زدم خیلی دیروقت بود. بله با ایمیل عضو شدم والان که میخوام باهمون شما ...

خواهش میکنم عزیزم 

اون قسمت بالا روی پروفتون بزن نوشته نی نی سایت 

اطلاعات کاربریتونو ببینید با چه شماره ای عضو شدی 

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

اگه با گوشی دیگه خواستی وارد بشی  اول با شماره ای که عضو شدی رو وارد کن بعد  کلمه عبور ف ...

سلام عزیزم ، ببخشید چون شما اطلاعات دارید میپرسم میشه تاپیک حذف کرد از تاپیک های قبلی 

سلام عزیزم ، ببخشید چون شما اطلاعات دارید میپرسم میشه تاپیک حذف کرد از تاپیک های قبلی 

سلام جانم بپرس

سلام جانم بپرس

میشه تاپیک حذف کرد چند تا تاپیک دارم می‌خوام حتما حذف بشن چطوری با نی نی بار ارتباط بگیرم که حذفشون کنه ،، اسم کاربریمم که گفتی نمیشه تغییر داد درسته ؟

میشه تاپیک حذف کرد چند تا تاپیک دارم می‌خوام حتما حذف بشن چطوری با نی نی بار ارتباط بگیرم که حذفشون ...

متاسفانه تاپیک فقط روزی یکی حذف میکنن 

نی نی یار ها قبول نمیکنن 

تاپیکت رو روزی یکی بزار اینجا 👇

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

چجوری بزارم خواهر 

لینک تاپبکت رو کپی کن بزار 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9209976/شهر-غریب @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2    

درسته عزیزم اینا رو باید بزار تاپیک نی نی یار حذف 

تا برات پاک کنه تو تاپیکش نوشته چه ساعتایی انلاینه

درسته عزیزم اینا رو باید بزار تاپیک نی نی یار حذف  تا برات پاک کنه تو تاپیکش نوشته چه ساعتایی ...

خدارو شکر پس درست نوشتم ، تا ساعت ۱۶ آنلاین هستن یعنی قاعدتاً امروز انجامش میده

خدارو شکر پس درست نوشتم ، تا ساعت ۱۶ آنلاین هستن یعنی قاعدتاً امروز انجامش میده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9209976/شهر-غریب

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2    عزیزم لطفا این تاپیک همین امروز برام پاک کن تا ساعت ۱۶ نوشتید آنلاینی