delara_tamanna مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 2244 عنوان بیاین چالش 75 بازدید | 11 پست سوالو تایپ کنید عدد نگین قول میدم همه رو جواب بدم [کاربری دست دو نفر می باشد.] شاید در آینده ای ک انقد نگرانشم ،من اصلا نباشمولی میخوام حداقل یه نفر به جای من یه زندگی خوب داشته باشه :) 1401/05/24 | 01:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delara_tamanna مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 2244 @sanadfgha @محبوب_مهربان [کاربری دست دو نفر می باشد.] شاید در آینده ای ک انقد نگرانشم ،من اصلا نباشمولی میخوام حداقل یه نفر به جای من یه زندگی خوب داشته باشه :)
delara_tamanna مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 2244 ب نظرت من چطو آدمیم باحال و زیبا [کاربری دست دو نفر می باشد.] شاید در آینده ای ک انقد نگرانشم ،من اصلا نباشمولی میخوام حداقل یه نفر به جای من یه زندگی خوب داشته باشه :)
delara_tamanna مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 2244 آهنگ مورد علاقت ؟😐🦊 همون شبی که ... [کاربری دست دو نفر می باشد.] شاید در آینده ای ک انقد نگرانشم ،من اصلا نباشمولی میخوام حداقل یه نفر به جای من یه زندگی خوب داشته باشه :)
delara_tamanna مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 2244 غذای مورد علاقت چیزبرگر [کاربری دست دو نفر می باشد.] شاید در آینده ای ک انقد نگرانشم ،من اصلا نباشمولی میخوام حداقل یه نفر به جای من یه زندگی خوب داشته باشه :)
delara_tamanna مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 2244 حسودی؟😅 ن والا😅 [کاربری دست دو نفر می باشد.] شاید در آینده ای ک انقد نگرانشم ،من اصلا نباشمولی میخوام حداقل یه نفر به جای من یه زندگی خوب داشته باشه :)
delara_tamanna مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 2244 این خیلی خوبه واقعا اصلا نسبت ب هیچ کس حسودی ندارم چوم هر کس هر چیزی که توی تقدیرش باشع رو داره [کاربری دست دو نفر می باشد.] شاید در آینده ای ک انقد نگرانشم ،من اصلا نباشمولی میخوام حداقل یه نفر به جای من یه زندگی خوب داشته باشه :)