2777
2789
عنوان

بیایید بگید زشت شد ؟؟؟؟

224 بازدید | 15 پست

دوس پسر قبلیم زنگ شد گف شناختی منم دورو برم کسی بود قطع کردم  تا اینو گفت یک سالو خورده ای کات کردم دوسش دارم با دعوا اینا هم جدا نشدیم ب نظرتون اینجوری قطع کردن زشت شد ؟؟؟چون پیشم کسی بود 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه چرا باید زشت باشه ... شما الان دو تا آدم مستقل از هم هستین و دلیلی نداره با هم تماس داشته باشید که از قطع کردن تون ناراحت بشه

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

کات کردید برای چی زنگ زده اصلا ؟ رفته دوراشو زده حالا یاد تو افتاده ؟ هیچ هم زشت نشد 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

ن دوراشو نزده من باش کات کردم 

نمیدونم در هر حال اگه دوسش داری و فکر میکنی رابطه ات باهاش یه سرانجامی خواهد داشت بهش پیام بده بگو شرایط حرف زدن نداشتی اون موقع 

ولی اگه میدونی که آبی ازش گرم نمیشه کلا بیخیالش 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

نمیدونم در هر حال اگه دوسش داری و فکر میکنی رابطه ات باهاش یه سرانجامی خواهد داشت بهش پیام بده بگو ش ...

نه من میدونم اونه ولی داده کسه دیگ ای زنگ بزنه من میگم بهش بگم شما ؟